CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Spiritualitate / Previziuni zodiacale 2010: Fecioara

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2249 Publicat la data: 2010-02-22 Autor: Saloane.ro

Previziuni zodiacale 2010: Fecioara

Dintre toate semnele zodiacale, fecioară este cel mai colorat şi plin de farmec. Acesta este singurul semn zodiacal care are caracter feminin. Oamenii cred că un caracter feminin este slab şi fragil. Cu toate acestea, acest caracter feminin nu este nici slab, nici blând: ci este mai degrabă puternic şi exigent.

Fecioarele au o personalitate foarte creativă şi inventivă. Persoanele născute în această zodie sunt foarte inteligente, erudite, fascinante şi au înclinaţii academice. Fecioarele sunt de asemenea foarte disciplinate şi apreciază în primul rând ordinea şi curăţenia. În plus, fecioarele sunt foarte convenţionale şi tradiţionale, practice şi punctuale. Alte caracteristici pozitive care îi vor face să pară superiori în ochii celorlalţi sunt dârzenia şi spiritul conservativ. În schimb, sunt foarte suspicioşi în legătură cu motivaţiile şi ambiţiile altora.

Anul 2010 le va aduce mult noroc celor din zodia fecioarei. Horoscopul pe anul 2010 are câteva previziuni interesante pentru cei din zodia Fecioarei. În ciuda tuturor eforturilor depuse, ei vor putea eşua în încercarea de a transforma şansă în succes. Acest lucru este foarte probabil în special în plan profesional. Noul an ar putea fi pentru multe fecioare un an prielnic pentru schimbări şi transformări; o schimbare la locul de muncă este foarte posibilă. Mult visatele promovări şi măriri de salariu nu se vor materializa.

CARIERĂ ŞI BANI

Un aspect sâcâitor al horoscopului 2010 îl reprezintă cel legat de carieră. Poziţionarea planetelor nu face acest aspect favorabil pentru majoritatea fecioarelor, cel puţin în prima jumătate a anului. În această parte a anului, evoluţia carierei pare foarte dificilă. Primul trimestru se poate dovedi foarte riscant şi dificil din acest punct de vedere. Din această cauză, dezamăgirile şi deziluziile vor fi des întâlnite. Este posibilă o schimbare la locul de muncă în ultimele luni ale anului.

În prima jumătate a anului, aspectele financiare nu sunt prea roz, în timp ce în a doua jumătate a anului se va putea remarca stabilitatea poziţiei financiare. În acest nou an, promovările şi creşterile de salariu nu se vor materializa. Înţelepciunea convenţională îi va face pe cei din zodia fecioarei să nu ia decizii pripite sau urgenţe. Ultimele luni ale anului (noiembrie şi decembrie) se vor dovedi favorabile pentru majoritatea fecioarelor. Unii dintre ei vor câştiga sume importante de bani în aceste luni. Cel puţin fecioarele pot găsi o formă de consolare şi mulţumire în acea perioadă.

DRAGOSTE, FAMILIE ŞI VIAŢĂ SOCIALĂ

Noul an va veni atât cu veşti bune cât şi cu veşti rele pentru majoritatea fecioarelor. Cei mai mulţi vor avea probleme domestice, cu partenerul de cuplu şi copiii. Toate aceste probleme vor apărea din cauza problemelor legate de carieră şi bani. Fecioarele vor trebui să fie foarte prudente şi să manifeste suficient interes, întrucât agravarea problemelor poate avea consecinţe grave. În prima jumătate a anului, multe fecioare vor fi afectate de anxietate şi stres. Fecioarele prudente şi inteligente vor face în aşa fel încât să scape de orice problemă serioasă.

EDUCAŢIE ŞI CĂLĂTORII

Un aspect pozitiv al anului 2010 este acela că va fi un an încurajator şi promiţător pentru elevi şi studenţi. Aceştia vor avea un an foarte productiv. Noile perspective pentru elevi sunt foarte promiţătoare. Călătoriile legate de acest aspect al educaţiei sunt foarte probabile pentru toate fecioarele. În concluzie, noul an este foarte promiţător pentru elevi, studenţi şi cadre didactice.

SĂNĂTATE

Anul 2010 este un an bun pentru fecioare din acest punct de vedere. Majoritatea dintre ei se vor putea bucura de o sănătate înfloritoare pe tot parcursul anului, în special în prima jumătate a anului. În orice caz, unii dintre ei se vor confrunta în a doua jumătate a anului cu probleme moderate legate de sistemele digestiv şi respirator. Mutarea în alt loc le va face pe unele fecioare să fie stresate din cauza lipsei veniturilor.

Articol tradus de Cristina Saghin (sursa: www.horoscopes-love.eu)

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....