CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Nu te ingrasa de nervi!

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1321 Publicat la data: 2009-04-16 Autor: Saloane.ro

Nu te ingrasa de nervi!

Nu te ingrasa de nervi!

Mancarea poate fi un factor de comfort pentru multe persoane. Ti s-a stricat masina? Cat stai la service mananci o ciocolata. Te-a suparat iubitul? Ai rezolvat totul cu 2 prajituri cu frisca. E foarte bine ca te relaxezi si nu pui la suflet... insa ai sa cam pui cateva kilograme in talie si pe coapse!
Cand te simti stresata recurgi imediat la mancare. E un prieten bun, nu iti raspunde, nu iti da sfaturi de care nu vrei sa auzi, nu te streseaza si mai ales nu te avertizeaza de pericole iminente.
In plus, gustul bun al dulciurilor te va tenta de fiecare data cand simti ca nu mai ai pic de vlaga in tine. Insa nu peste mult timp ai sa incepi sa te simt vinovata pentru toate aceste excese, mai ales cand dimensiunile tale incep sa se schimbe considerabil si observi ca nici macar marimea 40 nu te mai cuprinde.
Acesta e cercul vicios al alimentatiei "emotionale", al obiceiurilor alimentare nesanatoase si care, incet, dar sigur, iti vor intoxica trupul. Insa nu e cazul sa lasi totul balta si sa te lasi prada prajiturilor cu frisca si ciocolata! Iata cateva sfaturi care te pot ajuta, unele le stii deja, dar poate ca acum, citindu-le din nou, le vei pune in sfarsit in aplicare.

1. Fa sport

Daca te-ai decis sa mananci o prajitura in plus si apoi ai facut sport si ai ars toate caloriile, nimeni nu mai are nicio problema! Poti sa renunti la sentimentul de vinovatie facand un lucru benefic organismului.

2. Asculta muzica

Incearca sa te linistesti ascultand muzica de relaxare sau muzica clasica. Un studiu recent a demonstrat ca muzica poate inlocui medicatia usoara in cazul supraponderalilor de grad I.

3. Vorbeste cu ceilalti

Lupta ta cu kilogramele nu e o lupta singulara. Nu esti singura care se confrunta cu astfel de probleme, nu ai doar tu probeleme cu motivatia si nu esti doar tu "slaba" de inger. Sunt multe persoane care se afla in "pantofii tai", ba chiar in situatii mai dramatice. Incearca sa discuti cu ei, sa le afli povestea, sa afli cum au reusit sa scape de probleme. Poti sa incerci asta si pe forumul nostru!

4. Fii ocupata

Cu cat ai mai multe de facut, cu atat vei avea mai putin timp pentru a te gandi la mancare sau pentru a te lasa ispitita de delicii pacatoase. Fii activa la birou, iesi cu prietenii in locuri sigure (nu frecventa restaurante care nu au produse light) si mergi in drumetii.

5. Gaseste-ti un hobby

Ca si prietenii si munca, acesta te va tine departe de tentatii. Cu ajutorul acestei noi preocupari vei da o noua nuanta vietii tale si vei reusi sa treci mai usor peste micile restrictii ale dietei.

6. Nu manca in graba

Nu te arunca in prajituri si alimente grase fara a te gandi inainte. Incearca sa le numeri caloriile, sa vezi daca te poti opri la doar cateva inghitituri sau daca poti sa amani momentul pana cand vei fi rationala.

7. Tine un jurnal

Una dintre metodele cele mai eficiente este cea a jurnalului. Inainte de a ingera un aliment, noteaza-l intr-o agenda pe care sa o porti mereu cu tine. Ai sa observi ca in timp vei renunta la alimentele care nu sunt sanatoase pentru tine.
 Succes!

Articol de: Alina Ciobotaru

Sursa: www.mayra.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....