CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / 10 mituri despre frumusete

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1677 Publicat la data: 2009-10-22 Autor: Saloane.ro

10 mituri despre frumusete

Trebuie sa-mi perii parul de 100 de ori pe zi.

FALS
. Daca vrei sa ai un par stralucitor si sanatos, este chiar contraindicat sa il perii atat de des, pentru ca acesta se fragilizeaza si se rupe mult mai usor. In plus, scalpul se poate irita si te vei pricopsi cu o… matreata de toata frumusetea. Este suficient sa te piepteni dimineata si seara cu o perie de buna calitate – nu te speria daca vei face o investitie mai mare, o perie foarte buna te poate tine si cativa ani!

Samponul pentru bebelusi este cel mai bun pentru parul meu.

FALS
. Produsele pentru copii nu contin substantele de care are nevoie parul tau pentru a ramane protejat si pentru a-si mentine vie culoarea. Cele mai bune produse de ingrijire pentru tine sunt cele speciale pentru tipul tau de par!

Cremele scumpe sunt cele mai bune.

FALS
. Chiar daca sunt scumpe, cremele pot contine substante nocive pentru pielea ta, precum coloranti, parfumuri artificiale sau parabeni. Verifica lista de ingrediente inainte de a-ti cumpara o crema! Pe piata se gasesc o multime de creme la preturi accesibile cu un rol benefic asupra tenului tau, important este sa stii sa le alegi – si tocmai din acest motiv, Kudika iti recomanda mereu cele mai bune produse!

Lacul de unghii colorat degradeaza unghiile.

ADEVARAT
. Daca iti vopsesti mereu unghiile cu lac puternic colorat, acestea devin mai fragile si capata o nuanta galbuie. Inainte de oja, aplica un strat de lac protector – baza unei manichiuri sanatoase si durabile.

Autobronzantul ma face sa arat foarte tanara si sanatoasa.

FALS
. Aplicat in exces, autobronzantul te va face sa pari doar… artificiala! Pentru un look natural si stralucitor, aplica o pudra cu efect autobronzant doar pe acele parti in care soarele te atinge cel mai repede: obraji, nas, deasupra sprancenelor si pe decolteu.

Pudra face minuni pentru tenul gras.

FALS
. Aplicand pudra direct pe un ten gras, nu vei obtine decat un efect dezastruos pe termen lung: pielea se va incarca, pudra se va amesteca cu sebum si iti vor aparea cosuri si puncte negre. Cel mai bun lucru pe care il poti face pentru tenul tau gras este sa il cureti cu un gel purificator delicat, iar apoi sa folosesti o crema matifianta, ca baza de machiaj. Pentru a evita stralucirea neplacuta ce apare de-a lungul zilei, utilizeaza foite cu efect de absorbire a sebumului – unele dintre acestea contin si o cantitate mica de pudra antibacteriana!


Daca imi tai varfurile in fiecare luna, parul meu va fi mai sanatos.

ADEVARAT
. Varfurile reprezinta partea cea mai batrana a parului tau, iar, daca sunt si despicate, cu siguranta nu vor avea acel efect Wow asupra coafurii tale! Vizitele regulate la coafor iti vor mentine coafura proaspata si sanatoasa. In plus, parul mai scurt si usor filat capata un volum demn de invidiat!


Extensiile de unghii sunt daunatoare.

FALS
. Extensiile de unghii nu sunt daunatoare in sine, dar, daca sunt aplicate incorect de o manichiurista nepriceputa, atunci s-ar putea sa ai de suferit. Intereseaza-te inainte de a apela la un anumit salon pentru extensii si nu-ti lasa unghiile pe mana oricui!

Cea mai buna metoda de indepartare a parului de pe fata este pensatul.

FALS
. Parul in exces de deasupra buzei superioare sau de pe barbie trebuie indepartat numai cu ceara, benzi depilatoare sau laser! Pensatul intareste firul de par in aceste zone sensibile, asa ca peste un timp te poti trezi cu fire de par… tepoase. Oops!

Cremele anticelulitice chiar functioneaza.

ADEVARAT
. Ca orice produs cosmetic, si cremele anticelulitice isi fac simtit efectul dupa cel putin 2 saptamani de utilizare. Daca te masezi de doua ori pe zi cu o crema anticelulitica de buna calitate (din nou, ramai aproape pentru recomandarile Kudika!), bei multa apa, faci sport de cateva ori pe saptamana si mananci sanatos, toxinele de sub piele ce formeaza celulita vor incepe, usor, usor sa fie eliminate.

Sursa: www. kudika.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....