CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Cariera / 10 idei pentru un job part-time

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1896 Publicat la data: 2009-03-19 Autor: Saloane.ro

10 idei pentru un job part-time

10 idei pentru un job part-time

Chiar si in vremuri de criza financiara poti sa-ti iei un job part-time, mai ales daca esti student sau daca ai nevoie de un venit suplimentar.
O simpla navigare pe site-urile de profil si utilizarea “networkingului” vor fi de ajuns pentru a intelege ca ai la indemana suficiente optiuni.
Poti lucra in vanzari, in asigurari, in call-center, in distributie sau in organizare de evenimente. De fapt, aproape orice domeniu de activitate are la dispozitie slujbe cu jumatate de norma, dedicate in special incepatorilor.
Expertii in resurse umane recomanda sa nu te concentrezi pe gasirea unui job oarecare, ci pe unul dintr-un domeniu de activitate care-ti place.
“Vei progresa mult mai repede daca vei face ceva cu pasiune. Vei fi remarcata si, in scurt timp, angajatorul s-ar putea sa-ti propuna sa lucrezi cu norma intreaga”, argumenteaza Alin Ghizasan, business-coach. De aceea, inainte de a incepe sa candidezi pentru un job part-time, mai spune expertul, gandeste-te ce anume iti place sa faci si la ce crezi ca te pricepi foarte bine.

Iata cateva solutii:

1. Organizator de petreceri

De exemplu, daca ai pus la cale cu succes petrecerea surpriza a unui prieten, s-ar putea sa faci fata cu brio intr-o companie care se ocupa cu organizarea de evenimente. Sau ai putea sa te distrezi la petrecerile pentru prichindei, unde ai juca rolul unui clown.

2. Curier

In cazul in care iti place sa mergi cu bicicleta, o solutie ar fi sa-ti depui CV-ul la firmele de curierat rapid. De regula, ele au nevoie in permanenta de oameni “de teren”, seriosi, constiinciosi si responsabili.

3. Distribuitor de cosmetice

Decat sa-ti iei produsele cosmetice de la prietenele tale, care lucreaza in diverse sisteme de marketing multilevel, mai bine intra in “reteaua” lor si vinde si distribuie, la randul tau, produsele.

4. Call-center

Sa vinzi prin telefon sau sa dai relatii clientilor nu poate sa fie atat de greu, mai ales daca iti place sa comunici, esti calma, rabdatoare si insistenta (dar in limita bunului simt).Daca stii si doua limbi straine, esti candidatul ideal!

5. Agent de asigurari

Un astfel de job part-time este ideal daca nu vrei sa ai un program fix. Aici tu esti cea care stabileste programul. Castigul depinde de cate ore alegi sa dedici, zilnic, acestei activitati, si de cat de serios iti faci treaba. Desigur, un agent de asigurari trebuie sa stapaneasca arta convingerii si sa-si cunoasca extrem de bine produsele, pentru a putea raspunde la toate intrebarile clientilor.

6. Promotor

Nu trebuie sa fii neaparat model ca sa obtii o astfel de slujba. Insa este necesar sa ai un aspect ingrijit. In fond, lucrezi cu oamenii si trebuie sa stii sa te faci placuta. Indiferent ca imparti pliante sau ca prezinti produse noi in marile magazine, comunicarea trebuie sa fie la cote maxime.

7. Hostess

E un job relativ usor. De regula, trebuie sa primesti invitatii de la o petrecere sau de la un eveniment – o expozitie, o deschidere de restaurant. Pentru a ocupa un astfel de post, trebuie sa fii prezentabila, amabila, comunicativa.

8. Secretara

Nu este obligatoriu sa tintesti un post de “assistant manager” la o multinationala. Poti incerca si la asociatiile neguvernamentale sau la companiile mici, care nu au nevoie de o secretara “full-time”. Cauta pe Internet firmele cu pana la 10 angajati si scrie-le un e-mail in care sa-ti exprimi disponibilitatea de a lucra patru ore.

9. Bona

Daca iti plac copiii, ce poate fi mai simplu? Copii cu parinti ocupati, in cautarea unei bone iubitoare sunt peste tot. Chiar si printre vecinii tai! O scurta conversatie cu administratorul blocului va fi de ajuns pentru a afla cine are nevoie de supraveghere pentru copii.

10. Supraveghetor

pentru animale Nu numai copiii au nevoie de bona, ci si animalele care raman singure acasa, in timp ce stapanii sunt plecati la serviciu. Daca te vei dovedi serioasa si vei fi si organizata, ai putea chiar sa ai mai multi clienti, astfel incat in cele patru ore pe care le aloci slujbei part-time, sa plimbi mai multi caini, nu doar unul.

Articol: Catinca Pop

Sursa: www.eva.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....