CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Cariera / First time-ul din cariera ta

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1311 Publicat la data: 2009-02-16 Autor: Saloane.ro

First time-ul din cariera ta

First time-ul din cariera ta

First time-ul din cariera taIn orice aspect al vietii tale va exista un first time. Cariera nu face exceptie. Vei trece prin diferite etape, cum ar fi primul CV, primul interviu si, bineinteles, primul job.
Primul job fie il astepti cu nerabdare, fie il vezi ca pe o adevarata povara, care vine la pachet cu incheierea vietii de student si cu obligatia de a fi pe propriile picioare.
Problema sta in felul urmator: cum reusesti in primul rand sa obtii un prim job, in conditiile in care pe piata muncii sunt cautati cei cu experienta, iar in al doilea rand, cum te vei adapta la programul de lucru de opt ore, colegi cu diferite temperamente, sef stresant si multe multe altele? Mai ales ca asta inseamna sa renunti la libertatea ta de pana atunci, care iti permitea sa faci ce vrei cu timpul tau?
Fie ca faci parte din categoria celor lipsiti de teama fata de nou, fie ca, dimpotriva, te intrebi cum sa faci sa eviti "inceputul", noi iti oferim cateva sfaturi care te vor ajuta sa treci cu bine de incercarile aduse de primele contacte cu piata muncii.

Primul CV
, cu un gol mare la sectiunea experienta
Gandeste-te inainte de toate ca oricine a avut un astfel de CV la inceput. Nu ne-am nascut cu un loc de munca asigurat, asa ca va trebui sa aplici si sa "lupti" pentru a obtine unul.
Lipsa experientei poate fi inlocuita cu succes de o prezentare a celor mai importante activitati ale tale de pana atunci. Fie ca ai facut parte dintr-un ONG, fie ca ai realizat diferite activitati in perioada studentiei sau a liceului, fie ca ai participat la diverse traininguri, toate acestea pot reprezenta pentru tine un plus fata de ceilalti.
Daca nu ai facut astfel de activitati, axeaza-te mai mult pe prezentarea punctelor tale forte: limbi straine, cunostinte PC, cultura generala solida.
Evita sa minti in CV, de teama ca acesta ar parea mult prea gol. Minciuna nu te va ajuta, ci te va trage in jos in momentul in care va fi descoperit adevarul. Asa ca uita de nume false de companii sau de joburile pe care le-ai avut numai in imaginatia ta.

Primul interviu, ca o prima ciocnire cu realitatea de pe piata muncii

Da, va trebui sa treci si de primul interviu. Acesta poate fi o experienta care fie te va marca in sens negativ (m-a facut praf cea de la resurse umane, mi-am dat seama ca nu stiu nimic), fie te va incuraja (cred ca or sa ma angajeze!), fie nu ti-a lasat nici o impresie deosebita ( nu inteleg de ce m-a intrebat astfel de lucruri ).
In orice caz, trebuie sa fii convinsa ca primul interviu nu iti va aduce neaparat si primul job. Asteapta-te la multe alte interviuri. Dupa o perioada mai scurta sau mai lunga, deja vei deveni experta in... interviuri.
La primul interviu incearca sa fii cat mai degajata. Fii stapana pe tine si gandeste-te la faptul ca nu ai nimic de pierdut, dimpotriva, iti vei putea exersa abilitatile comunicative.
Primul job vine la pachet cu o adaptare plurivalenta Iata ca am ajuns si la primul job din viata ta.
Ai reusit sa il obtii, desi ai foarte multe dubii in ceea ce il priveste. Te intrebi cum de ai fost angajata, apoi te intrebi ce cauti tu acolo si, mai ales, te gandesti sa pleci. Totul iti pare atat de nefamiliar. Trebuie sa te adaptezi la anumite conditii de lucru, trebuie sa iti faci un alt program, raportat la cel de la job, trebuie sa asculti de un sef sau supervizor si, mai presus de toate, trebuie sa... muncesti! Adio timp liber, activitati placute si liniste. Le iau locul stresul, nevoia de adaptare rapida, incercarea de a invata cat mai mult intr-un timp cat mai scurt si asa mai departe. Dincolo de partea pesimista a lucrurilor, trebuie sa privesti si acele aspecte pozitive. Este important faptul ca ai gasit un job, ca pornesti de undeva, ca inveti lucruri noi si ca ai posibilitatea sa ai nu doar colegi de munca, ci si prieteni. Asa ca incearca sa vezi partea buna a lucrurilor si sa pasesti cu dreptul in cariera.

Sursa:www.stilfemini.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....