CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Cariera / Acelasi CV pentru mai multe tipuri de job?

Rating:5Voturi: 2 Vizualizari: 2248 Publicat la data: 2010-11-22 Autor: Saloane.ro

Acelasi CV pentru mai multe tipuri de job?

CV-ul este primul pas pe care il facem in vederea unei angajari. Este cartea noastra de vizita cu ajutorul careia putem atrage atentia angajatorului. Asemenea scrisorii de intentie, CV-ul are un rol esential in prezentarea personala si de aceea trebuie sa reflecte in intregime experienta profesionala si calitatile care ne recomanda pentru postul respectiv.


Desi tendinta generala este aceea de a alcatui un CV pentru toate tipurile de joburi la care aplicam, specialistii in resurse umane recomanda personalizarea lui in functie de fiecare anunt. Aceasta recomandare se refera, in special, la cazurile in care aplicatia vizeaza joburi din domenii diferite sau atunci cand trimitem CV-ul direct la angatajor.

Personalizarea unui CV trebuie facuta pornind de la cerintele anuntului vizat.

In cazul in care te bucuri de o experienta profesionala indelungata, este esential sa te axezi pe realizarile de la fosturile locuri de munca, dovedind, astfel, profesionalism si implicare.

Daca jobul pentru care aplici nu se incadreaza in domeniul pentru care te recomanda studiile sau experienta anterioara, trebuie sa motivezi alegerea de a-ti schimba cariera intr-un mod convingator si pozitiv. De asemenea, in cazul in care pot fi aplicabile postului respectiv, este eficient sa evidentiezi calitatile si competentele care te-au ajutat sa indeplinesti task-urile joburilor anterioare.

Daca esti la primul job, nu trebuie sa te grabesti cu adaugarea unor informatii inutile, doar pentru a umple CV-ul, dar nici sa lasi CV-ul gol. Concentreaza detaliile asupra studiilor si activitatilor (practica, voluntariat, cursuri s.a.) care au contribuit la formarea ta si convinge-l pe angajator prin intermediul aptitudinilor si a potentialului tau.

Sfaturi utile:
Una din regulile principale ale CV-ului vizeaza claritatea si concizia redactarii. De regula, un CV nu trebuie sa depaseasca doua pagini. El trebuie sa fie atractiv atat din punct de vedere al formatului, cat si al informatiilor. Propozitiile trebuie sa fie scurte si la obiect.

Citeste de doua ori CV-ul inainte de a-l trimite. Greselile gramaticale si de punctuatie te pot descalifica.

Nu ezita sa incluzi cat mai multe informatii privitoare la locurile de munca anterioare. Acesta este punctul de maxim interes pentru angajator.

CV-ul este o tehnica prin care te vinzi. Un "produs" prezentat cu profesionalism si fara exagerari cu siguranta va atrage atentia celui vizat. In functie de cerintele postului pentru care aplici, insita in alcatuirea CV-ului pe atu-urile personale si profesionale care pot alcatui "portretul" dorit de angajator.

In cazul in care ai ajuns la proba interviului, nu uita sa iei cu tine si CV-ul. Nu il scrie de mana si ai grija sa se pastreze intr-o forma impecabila.


Articol de Irina Chirtoc

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....