CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Cariera / Punct ochit, punct lovit!

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1425 Publicat la data: 2009-08-03 Autor: Saloane.ro

Punct ochit, punct lovit!

Cum fac unii oameni de reusesc tot ceea ce isi propun? Care este secretul care te face sa atingi succesul? In esenta, nimic nu te deosebeste de invingatori si tot ceea un om poate la un moment dat, pot si ceilalti – daca isi doresc cu adevarat.

Stii ce vrei?

Punctul de plecare este, intotdeauna, acesta. Nu poti sa pornesti intr-o calatorie si sa nu stii unde vrei sa ajungi. Un intelept a spus la un moment dat: „Pentru o corabie care n-are directie, niciun vant nu e bun”. Unde vrei sa ajungi? Ce dorinte vrei sa-ti indeplinesti? Care sunt scopurile tale? Clarifica-le unul cate unul, si pune-le in ordine, de la cel mai important pana la cel mai nesemnificativ.

Ce gandesti, dobandesti!

Mintea omului are capacitatea de a atrage evenimente. Nu degeaba se spune: „De ce ti-e frica, nu scapi!” Cand crezi ca vei avea succes, lucrurile se desfasoara cu totul altfel decat daca esti demoralizata si pesimista, nu-i asa? Daca vrei sa atingi un scop, trebuie, in primul rand, sa crezi ca se poate. Nu-ti alege scopul sa castigi un milion de euro pe an, daca tu, in sinea ta, nu poti sa crezi asta. Respecta-ti dorintele sufletului, dar adapteaza-le si la realitate.

Gandirea orientata catre probleme

Subconstientul tau nu intelege ce inseamna „NU”. Tot ceea ce gandesti, el face – ignorand particula „NU”. Daca iti propui: „Nu mai vreau sa ma enervez” – vei avea surpriza sa constati ca enervarea va ramane, bine mersi, in preajma ta. Daca spui: „Trebuie sa inlatur dezordinea din viata

mea” – subconstientul se va agata de cuvantul „dezordine”, pentru ca e cel mai puternic in fraza, si va atrage evenimente asemanatoare cu dezordinea.

Gandirea orientata catre rezultate

Focalizeaza-te intotdeauna fata de ceea ce iti doresti, nu fata de ceea ce vrei sa scapi. Fereste-te de particula „Nu” cand iti doresti ceva. Imagineaza-ti, mereu, cu lux de amanunte, rezultatul la care vrei sa ajungi. Dar fii atenta sa nu schimbi mereu detaliile. Pentru ca o imagine sa fie puternica, trebuie sa fie foarte stabila. Ia hotararea, si  nu te mai abate de la ea.

Nu astepta de la altii

Ai grija ca scopurile tale sa nu depinda de ceea ce vor face ceilalti. Daca iti propui: „Sa te intelegi bine cu seful tau” – si intelegi prin aceasta ca el trebuie sa fie altfel... poti astepta mult si bine. Puterea ta de a schimba lucrurile in bine se rasfrange, in primul rand, asupra ta. Nu poti sa fii niciodata sigura de ceea ce vor face ceilalti. Dar poti sa fii sigura de ceea ce vei face tu. Chiar daca stii ca nu poti sa-ti controlezi frica intr-un anumit moment, stii ca, daca dincolo de frica se afla ceva ce iti doresti foarte mult, vei sti cum sa treci prin ea!

Autor: Luisa Neag

Sursa: www.unica.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....