CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Cariera / Care sunt cele mai eficiente metode pentru stimularea creativitatii?

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2689 Publicat la data: 2009-02-16 Autor: Saloane.ro

Care sunt cele mai eficiente metode pentru stimularea creativitatii?

Care sunt cele mai eficiente metode pentru stimularea creativitatii?

Din ce in ce mai multe companii pun accent pe aceasta latura si, cu siguranta nu intamplator, tot mai multi candidati pentru diferite posturi accentueaza in aplicatiile trimise faptul ca au potential creativ.
Nu este de mirare ca se intampla astfel; ingeniozitatea ne poate salva din situatii care, altminteri, par fara iesire.
Prin urmare, trebuie sa tinem cont de acest aspect si sa ne straduim in permanenta sa ne imbunatatim performantele in domeniu. Problema este ca, fie din comoditate, fie din lipsa increderii in propria persoana, unii oameni se multumesc sa ridice din umeri si sa spuna: "Eu nu am imaginatie".
Asa-ceva este imposibil. Intr-o masura mai mica sau mai mare, fiecare dintre noi are fantezie. Depinde insa de noi insine cum stim sa ne dezvoltam aceasta aptitudine.
Aceasta intrucat, asemeni memoriei, creativitatea se intretine si se imbunatateste prin exercitii, lectura sustinuta, acumularea de experienta cat mai vasta si diversificata in domeniu, schimb de idei si impresii.
Usor de zis, dar nu intotdeauna la fel de usor de facut. Insa aceasta pana cand acest gen de "fitness cerebral" se transforma intr-un mod de viata. In primul rand, citeste - nu doar literatura specifica domeniului tau de activitate, ci si beletristica. Stiu, este tot mai greu sa ne gasim timp pentru asa-ceva. Totusi, seara, inainte de a adormi, cateva pagini...
 "Urmareste cat mai multe emisiuni de profil.", iti recomanda Andreea Dumitrache, PR specialist Petrom.
"Inscrie-te in diferite organizatii de profil, participa la discutii specifice pe forumuri in domeniu, mergi la training-uri si conferinte. La acestea din urma, ai posibilitatea sa intalnesti numerosi oameni care lucreaza in bransa, dar in organizatii diferite, si puteti face schimb de idei.", mai spune Andreea.
Incearca sa afli cat mai multe informatii despre felul in care alti oameni au reusit sa solutioneze diferite probleme aparute in domeniul in care lucrezi.
De exemplu, sa presupunem ca lucrezi in publicitate: este foarte instructiv de citit ceea ce au scris marii maestri in domeniu si felul in care au reusit ei sa transforme niste produse, care, aparent, nu aveau nicio insusire deosebita, in adevarate succese pe piata.
Poate ca solutiile gasite de respectivii nu mai sunt aplicabile in contextul economic si profesional actual; dar principiile care au stat la baza, cu siguranta sunt. Iar de aici si pana la a descoperi tu insati o cale de iesire din impas, nu mai este deloc mult.
Gaseste cat mai multe metode si surse de amuzament. Rasul este nu numai un medicament (prin stimularea secretiei endorfinelor), ci si un veritabil stimulent al imaginatiei. In aceeasi nota, lucreaza cat mai mult in echipa sau macar in colaborare cu un coleg. Nu este vorba numai de schimbul de idei, care se poate dovedi salutar in anumite imprejurari, ci si de o atmosfera de lucru mai relaxata, stimulativa si favorabila lucrului sustinut.
Site-ul about-personal-growth.com iti recomanda sa fii cat mai curioasa si sa(-ti) pui cat mai multe intrebari. Nu te multumi cu raspunsuri simple si "la indemana". Daca Newton nu s-ar fi intrebat de ce a cazut marul din copac, poate ca ar mai fi trecut multa vreme pana cand omenirea ar fi aflat despre gravitatie...
Dezvolta-ti noi hobby-uri; daca acestea au legatura cu limbile straine, jocul de scrabble, sah sau cuvintele incrucisate (rebusurile sunt de preferat integramelor), atunci e si mai bine. In principiu, nu trebuie sa iti ingadui prea multe clipe de ragaz, ci mereu sa te gandesti la ceva, sa ai un lucru in vedere.
Pentru ca veni vorba despre ragaz: ai incercat vreodata sa nu te gandesti la nimic? Nu este asa de usor cum pare la prima vedere, dar, cu putina vointa, vei reusi sa iti "golesti" mintea. Fie si pentru doar cateva minute, si tot este un castig.

Articol de: Greta Nita

Sursa: www.eva.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....