CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / Mezoterapia Tratament alternativ de intinerire

Rating:5Voturi: Vizualizari: 3082 Publicat la data: 2008-06-19 Autor: Saloane.ro

Mezoterapia
Tratament alternativ de intinerire

Mezoterapia reprezinta o tehnica inovatoare, descoperita de un francez, dr. Michel Pistor (1952). In 1986, peste aproape 3 decenii, mezoterapia a fost recunoscuta de Academia Nationala de Medicina a Frantei ca parte integranta a medicinei traditionale.

Procedeul se adreseaza in special pielii, si se bazeaza pe utilizarea microinjectiilor cu substante ce stimuleaza mezodermul pentru variate scopuri biologice. Alte tesuturi, derivate din mezoderm, asupra carora mezoterapia are efecte benefice sunt: oasele, cartilajele articulare, ligamentele, tendoanele, muschii, tesutul adipos (grasimea).

Substantele ce se injecteaza in mezoderm in timpul mezoterapiei depind de fiziopatologia fiecarui tip de proces lezional. In general, se folosesc vasodilatatoare, antiinflamatoare, relaxante musculare, decontracturante, enzime proteolitice, vitamine, minerale, hormoni, anestezice.

Ridurile si celulita raspund bine la mezoterapie.

Mezoterapia reprezinta o tehnica inovatoare, descoperita de un francez, dr. Michel Pistor (1952). In 1986, peste aproape 3 decenii, mezoterapia a fost recunoscuta de Academia Nationala de Medicina a Frantei ca parte integranta a medicinei traditionale.

Ridurile

Ca si alte procese ce implica pielea, ridurile au o cauza multifactoriala. Pot fi cauzate de deshidratare, expunere excesiva la soare, factori genetici, anumite expresii faciale, atrofie musculara, deficit de acizi grasi, balanta hormonala modificata, deficite nutritionale etc. Este corect ca, in acest caz, sa utilizam mezoterapia in contextul unui program medical care sa corecteze unele dintre aceste cauze.

Dupa tratament, pacientii descriu frecvent pielea fetei ca fiind ferma, elastica, radioasa. Mezoterapia poate fi utilizata ca o alternativa, dar si impreuna cu alte proceduri anti-aging: botox, laser resurfacing, peelinguri, liftinguri faciale. Mezoterapia este, de asemenea, un tratament efectiv de intinerire. Procedura poate fi utilizata pentru a tonifia si reda elasticitatea pielii de pe gat, picioare, abdomen, brate si maini.

Celulita 

Este o conditie in care „nodulii” anormali de grasime se formeaza la nivelul trunchiului, feselor si coapselor, dand pielii un aspect de „coaja de portocala”. Ea implica un tip de insuficienta in sistemul venolimfatic. Injectiile din arsenalul mezoterapiei sunt utilizate nu numai pentru a imbunatati circulatia venoasa si limfatica, dar si pentru a reduce nodulii de grasime.


Solutiile folosite in general constau intr-un vasodilatator, un stimulator al fluxului limfatic si un anestezic. Deoarece celulita implica o anormalitate in acumularea de grasime, injectiile de mezoterapie trebuie facute in conjunctie cu un program medical complex, destinat sa imbunatateasca metabolismul. Acesta va avea ca efect accelerarea scaderii in greutate si imbunatatirea starii de sanatate. In general, injectiile de mezoterapie implica utilizarea unor ace extrem de mici care penetreaza pielea putin, superficial, cca 4-6 mm.


Tratamentul de mezoterapie este in mod clasic efectuat o data pe saptamana.


Pentru riduri sau celulita sunt necesare cca 10-15 sedinte de mezoterapie.


In general, pe o arie delimitata dinainte, se fac intre 8-300 microinjectii, cu ajutorul unui „pistol” special („Mesogun”), foarte rapide (in „salva”) si intr-un timp scurt (cateva minute).


Mezoterapia este o „medicina chirurgicala”, o procedura cosmetica usor invaziva, ale carei rezultate estetice, si nu numai, o recomanda ca o metoda alternativa de “intinerire”.

Sursa: www.idieta.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....