CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / Greseli in frumusete

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1792 Publicat la data: 2008-06-25 Autor: Saloane.ro

Greseli in frumusete

Noua, femeilor, ne place sa fim la curent cu noile tendinte in moda si in frumusete. Deja e ceva normal si nu se mai mira nimeni daca vrem sa cumparam niste ghete pe glezna (desi avem o pereche asemanatoare acasa).

Daca la capitolul moda, suntem deja veterane in domeniu, la capitolul beauty lucrurile sunt ceva mai neclare. Nu spun ca nu stim sa ne ingrijim, dar deseori facem mici greseli care ne indeparteaza de succes. Asa ca ia aminte:

° Cand iti faci manichiura iti tai cuticulele din carne. Nu e deloc bine pentru ca zona se va inflama, va fi dureroasa iar cuticulele vor creste franjurate. Mai bine, data viitoare cand iti faci manichiura impinge cuticulele cu un betisor.

° De fiecare data cand te speli pe cap, aplici si balsam pentru a avea un par matasos. E ok, dar daca aplici balsamul de par la radacina sau cat mai aproape de ea, parul se ingrasa foarte repede si nu mai are deloc un aspect matasos. Balsamul se aplica pe lungimea firului de par.

° Pentru a avea o piele fina e indicat sa ne exfoliem epiderma. Insa unele femei folosesc exfoliantul in exces, ceea ce duce la iritarea tenului, la cuperoza si la aparitia cosurilor. Exfoliaza-ti pielea cel mult de 2 ori pe saptamana.

° Daca aplici fardurile crema direct pe piele, machiajul se va sterge foarte repede. Cel mai bine este sa folosesti o pensula pentru aplicarea fardului si un strat de pudra inainte de a pune fardul.

° Iarna aceasta se poarta buzele cat mai rosii! Deja stiai! Daca ai de gand sa urmezi trendul, nu folosi fard de obraz in aceeasi nuanta ci alege un fard mai "cuminte"

° Esti obosita, uiti sau ti-e lene - astea sunt motivele pentru care de multe ori nu ne demachiem seara. Desi pe moment iti spui ca nu are nimic, aceasta greseala accelereaza imbatranirea tenului, iar efectele dezastruoase se vor vedea in timp.

° Pentru machiajul buzelor, folosesti si un contur de buze ... intr-o nuanta mai inchisa decat rujul. O alta greseala, deoarece creionul de contur trebuie sa fie de aceeasi culoare cu rujul.

° Nu exista machiaj fara aplicarea fondului de ten, dar si pudra e importanta. Ea are rolul de a fixa machiajul si a impiedica tenul sa straluceasca. Ai grija insa sa nu o folosesti in exces!

Sursa: www.petocuri.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....