CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Portret zodiacal de artist

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2490 Publicat la data: 2007-10-08 Autor: Saloane.ro

Portret zodiacal de artist

Berbec - Din aceasta zodie se recruteaza un numar mare de regizori. Ambitios si creativ, poate fi pasionat de subiecte ce implica forta, curaj, risc, eroism. Sergiu Nicolaescu este nativ Berbec si amprenta zodiacala este evidenta in filmele sale.

Sub aparenta dura poate fi romantic, iar filmul “Orient Express” releva aceasta trasatura ascunsa. Este exigent si pe platou si in viata particulara, asemenea multor reprezentanti ai acestei zodii.

Taur - Chiar daca femeile nascute in aceasta zodie nu au o frumusete nativa usor de observat, au aproape intotdeauna farmec personal, senzualitate si talent artistic. Barbra Streisand a deposit complexele adolescentei, devenind una dintre cele mai curtate femei din lume. Cine nu tresare de emotie cand aude cantecul “Woman in love”, expresia unei feminitati tandre si a unor trairi profunde tipice pentru o nativa Taur?

Gemeni - Ce alta zodie putea fi cunoscutul actor Mugur Mihaescu, alias Garcea? Geamanul este un tip glumet, pus pe sotii, in general lipsit de complexe si de prejudecati, tentat sa vada partea luminoasa a existentei. Depresiile si le ascunde facand haz de necaz. Are talentul improvizatiei si al imitatiei.

Rac - Femeia Rac este in general sensibila si romantica, prefera roluri de printesa, zana, femeie indragostita, mama devotata. Daca este cantareata, repertoriul se remarca prin delicatete si melancolie. Angela Similea si Mirabela Dauer sunt native Rac. Melodiile au o vibratie emotionala comuna:” Nu-mi lua iubirea daca pleci”; “Sa mori din dragoste ranita”; “Te-astept sa vii”;”Fotoliul din odaie.”

Leu - Acesti nativi au o inclinatie deosebita spre scena, spre cariera actoriceasca. Nevoia de a se bucura de aprecierea publica este imensa, iar prin natura lor sunt deschisi, creativi, inclinati spre placerile vietii. Un actor Leu impresioneaza aproape intotdeauna, vibratia solara( sa ne amintim ca este un semn patronat de Soare)il face placut, echilibrat si chiar distins. Marcel Iures este nativ Leu, iar ambitia l-a propulsat spre o cariera de exceptie.

Fecioara - Cine afirma ca nativii Fecioara nu au inclinatii artistice, se inseala amarnic. Desi pare uneori distant sau mai putin stralucitor, nativul are emotii adanci pe care le poate sublima in arta. El nu se manifesta zgomotos, rareori este un artist excentric. Cantaretul de muzica folk Ducu Bertzi este nativ Fecioara. El are maniera ponderata, calma si rafinata a unui nativ tipic.

Balanta - In aceasta zodie intalnim numerosi artisti, fiindca este patronata de planeta Venus, a frumusetii si a artei. Julio Iglesias este un nativ Balanta tipic. Sensibil, senzual, rafinat, barbatul nascut sub acest semn nu se dovedeste de multe ori ceea ce numim tipul “macho”, rareori se remarca prin muschi, forta sau virilitate si chiar si in acest caz, sensibilitatea lui aproape feminina erupe in mod imprevizibil.

Scorpion - Femeile Scorpion sunt in general puternice, misterioase si exigente cu ele insele si cu cei din jur. Ca actrite, pot fi gasite in roluri de femei pasionale, inteligente si prefera subiectele cu substrat profund, psihologic. Jodie Foster este nativa Scorpion. Cine a vazut filmele “Tacerea mieilor” sau “Sommersby” recunosc usor inclinatia Scorpionului spre zona psihanalitica si spre iubirile intense.

Sagetator - Un semn de foc plin de viata, optimism si curaj nu poate naste decat legende in muzica sau macar prezente inedite. Cine putea fi “bunicuta” rock-ului daca nu o nativa Sagetator, celebra Tina Turner? Vulcanica si originala, nu a pierdut niciodata entuziasmul vietii si placerea spectacolului.

Capricorn - In pofida aparentei de om rezervat sau ponderat, nativul Capricorn este capabil de pasiuni adanci si de o sensibilitate aparte. Poate fi un boem in sufletul sau, are talentul imitatiei si observa cu un ochi critic lumea inconjuratoare. De aceea, se poate transpune usor in pielea personajelor. Cunoscutul actor Gheorghe Dinica este nativ Capricorn. Are spiritul ironic al Capricornului, discretia si romantismul ascuns in spatele unei masti dure.

Varsator - Cine il urmareste pe Robbie Williams, poate ghici cu usurinta ca este un nativ Varsator. Iese din tipare, prezenta scenica este originala si chiar excentrica, inclusiv viata particulara este marcata de nonconformism. Guvernat de Uranus, acest nativ simte nevoia permanent de a inventa, de a soca, de a cuceri prin spontaneitate si fantezie.

Pesti - Femeile nascute sub acest semn pot avea un talent actoricesc de exceptie. Ultimul star al Hollywoodului de altadata, Elisabeth Taylor, femeia cu opt casnicii si o iubire furtunoasa cu Scorpionul Richard Burton, este nativa Pesti. Frumoasa cu ochi violeti a manifestat emotiile intense si contradictorii ale zodiei, setea de romantism si pasiune, dar si instabilitatea, nehotararea, exigenta, haosul de trairi tipice semnului.

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....