CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Horoscop frumusete 18 aprilie - 25 aprilie 2008

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1681 Publicat la data: 2008-04-18 Autor: Saloane.ro

Horoscop frumusete 18 aprilie - 25 aprilie 2008

Berbec:

In aceasta saptamana Soarele te paraseste si se muta in Taur. Astfel, te vezi pusa in situatia de a tegandi mai mult la bani. Parca dintr-o data ti s-a trezit spiritul strangator si tot ce faci merge in aceasta directie: economii si iar economii! Nu e rau delo, mai ales ca la serviciu iti merge de minune, iar surplusul de bani se va traduce in mai multa satisfactie personala. Si chiar familiala!

Taur:

Devii vedeta horoscopului! Ai de toate incepand cu stralucirea personala pana la noroc la bani si in dragoste. Ar fi si greu s ate refuze cineva, avand in vedere cat de placuta si de feminina te arati in urma deplasarii Soarelui in zodia ta. Interesul pentru propria persoana se va traduce in mici cadouri si vizite la SPA. Insotita, desigur, de o prietena foarte buna!

Gemeni:

Cu Soarele in casa a 12 a devii mai agitata si ma ingrijorata, adesea fara motiv. Ba suspectezi pe toata lumea, ba spui secrete peste secrete oricui. Efectele se vor vedea imediat, caci cei din jur sunt bulversati si nu stiu ce sa mai creada: te-ai trezit cu fata la cearsaf sau esti pur si simplu intr-o pasa proasta, generalizata? Nu e genul tau sa te agiti pentru orice, asa ca revino la intresele pe care le vizezi!

Rac:

Prietenii sunt la mare pret acum. Ai face orice ca a castigi un pic de timp si aproape ca nu mai stii cum sa refuzi invitatiile care vin si vin si tot vin. Coktailuri, petreceri in toata regula, flirt si pasiune sunt doar cateva ingrediente ale starii tale de spirit. Nu uita de Marte care este inca in zodia ta, asa ca ai grija cu emotiile! Sanatatea te poate trada cand te astepti mai putin!

Leu:

Cariera este mult prea importanta ca sa mai privesti in jurul tau. Nu putine vor fi reprosurile din partea familiei care se va plange ca o neglijezi, dar nu vrei nici sa scapi sansele care se anunta la serviciu odata cu intrarea Soarelui in zodia Taurului. Vine faima, vin banii, vin zilele bune, asa ca profita si nu uita nici de cei dragi: pregateste un Paste de rasplata!

Fecioara:

De fel esti indragostita de statul acasa si lenevitul pe canapea, dar acum se pare ca te-a izbit o mare dorinta de a face expeditii. Plecarile in afara sunt prioritatea ta si nu este exclus sa vrei sa vizitezi pe cineva sau pur si simplu sa iti iei o vacanta bine-meritata. Plus ca vine si Pastele si ai nevoie de ceva relxare. Depinde doar pe cine iei cu tine, poate ca acolo te asteapta o surpriza...

Balanta:

Nu prea e frumos cu Soarele in casa a 8 a cand vine vorba despre tine, dar acum nici sa te plangi nu stai. Ai inca planete pe casa a 7 a si Soarele in Taur, deci mari sanse de bani din sfera partenerului. Ca este un proces sau pur si simplu o mostenire, un castig al lui, vei avea si tu de castigat. Nu e putin lucru sa iti permiti ceva luxos chiar de Paste. Incearca mai multe culori vii, fie ca e vorba de casa, masina sau doar bluze.

Scorpion:

E si randul tau sa traiesti emotia primaverii. Vei simti flurturasi, dar nu in urma unei vanatori prin parc, ci prin iubire. Ai mari sanse sa te indragostesti sau macar sa iti oficializezi o relatie mai veche. Profita de moment, traieste pasiunea si ai grija la silueta: tendinta de a te bucura de tot se va vedea si in pofta ta de mancare! Fitnessul ramane prietenul tau!

Sagetator:

Soare si Mercur in Casa a 6 a inseamna mai multa responsabilitate penru slujba, dar si pentru sanatatea ta. Poate ca in ultima vreme te-ai cam neglijat si efectele se vad abia acum. Nu e momentul sa tii cure de slabire, mai bine mergi pe o dieta naturista, care sa iti refaca nivelul energetic. Primavara are si parti negative, se pare! Si mai usor cu munca, fie ea in gospodarie sau la serviciu!

Capricorn:

Jupiter ti-e prieten, iti pune in valoare calitatile, Mercur si Soarele in casa a 5 a iti dau idei si puterea de a le pune in practica, asa ca tot ce mai ai de facut este sa te bucuri de succes. E timpul sa crezi ca ai prins pestisorul de aur si sa il exploatezi la maxim! Nu scapa nimic din ideile care iti vin: pot sa aduca bani, dar si faima! Profita, e momentul tau!

Varsator:

Stiu ca iti e dor de casa si nici nu se putea o perioada mai buna pentru a te retrage acolo. Relatiile cu mama sunt favorizate, asa ca vezi ce aveti sa va spuneti si profita de sarbatori ca sa va bucurati reciproc. Sunt convinsa ca ai ceva surprize pentru toata lumea, dar m-as mira sa le poti tine secrete pana la Paste. Cere ajutorul unei prietene care sa te ajute sa nu te desconspiri!

Pesti:

Esti comunicativa si tu esti prima care are de catsigat de pe urma acestui lucru. Nu te obosi insa cu drumurile, pentru ca ai aceasta tendinta de a te risipi printre maruntisuri. E foarte simplu sa te concentrezi pe ce vrei cand ai o organizare ca a ta. Si tine cont si de suflet: rugaciunea, meditatia par sa ti se potriveasca de minune in aceasta perioada a anului!

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....