CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Spiritualitate / Sfantul Andrei, ocrotitorul romanilor

Acest articol participa la concursul de creatie Vezi clasamentul live | Vezi regulamentul concursului | Inscrie-te in concurs ! Rating:5Voturi: Vizualizari: 6514 Publicat la data: 2011-10-01 Autor: Vilcu Elena

Sfantul Andrei, ocrotitorul romanilor

In fiecare an, pe 30 noiembrie, crestini-ortodocsii il praznuiesc cu evlavie pe Sfantul Apostol Andrei "cel dintai chemat la apostolie" de Iisus Hristos.

 

La sfarsit de noiembrie, sute de pelerini vin la Manastirea "Pestera Sfantului Andrei Apostol Andrei" din zona comunei dobrogene Matei Corvin. Crestinii se aduna aici ca sa-l praznuiasca pe Cel Dintai propovaduitor al Evangheliei pe teritroriu romanesc.

 

Odata ajunsi aici, crestinii merg sa se inghine cu evlavie la altarul din pestera in care se spune ca a trait Sfantul Andrei. Crestinii isi indreapta pasii la icoana facatoare de minuni, la crucea in forma de X in interiorul careia se gaseste o particica dintr-un deget al Apostolui. Oamenii din zona mai vorbesc si despre puterea miraculoasa a izvorului cu apa tamaduitoare, despre care se crede ca a aparut dupa ce Sfantul Apostol Andrei a lovit cu toiagul in pamant.

 

O viata inchinat credintei. Sfantul Andrei era fratele lui Simon Petru si fiul lui Iona pescar din Betsaida Galileei. Ca ucenic al lui Ioan Botezatorul, a inteles cat te importanta era misiunea lui Iisus: El era "cel care ridica pacatul lumii'. Mai mult, Apostol Andrei si-a intarit credinta, fiind martor la minunile facute de Iisus si ramanad pe vecie un indrumator statornic al crestinizmului. Ucenic devotat lui Hristos.

 

Cea mai mare incercare a intampinat-o in noaptea cand mantuitorul a fost intemnitat. Atunci, toti ucenicii Sai au fost in pericoul de a se lepada de Hristos. Cu toate acestea, Andrei a ramas neclintit in credinta lui, spre deosebire de Petru, care pana la venirea zorilor , s-a lepadat de trei ori de Hristos. Prin aceasta, Apostolu Andrei primeste de la Dumnezeu putere de a vindeca bolile, de a alunga demonii si de a dezlega oamenii de pacate. Propovaduitor al Evangheliei. Dupa ce Iisus s-a ridicat la ceruri, Sfantul Andrei a continuat sa predice Evanghelia pe tot cuprinsul Europei.

 

Aici a fost de un mare ajutor celor suferinzi, a ridicat biserici si s-a rugat pentru cei care au aflat calea cea dreapta a credintei lui Hristos. Aparator impotriva furtunilor. Pe 30 noiembrie a anului 67, in timpul persecutiei imparatului Nero, in orasul Patras din Grecia, sfantul a suferit o moarte martirica, fiindd rastignit pe o cruce in forma de X. Se spune ca atunci cand a inceput o furtuna mare. In amintirea acelor clipe, s-a impamantenit obiceiul sa ne rugam la Sfantul Andrei pentru a domoli ploile si vanturile aducatoare de zapada.

Articol de: Vilcu Elena


Cei care au citit acest articol au mai citit si....