CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Spiritualitate / Totul despre Taur

Rating:5Voturi: 1 Vizualizari: 7491 Publicat la data: 2010-03-01 Autor: Saloane.ro

Totul despre Taur

Taurii au aceeaşi forţa ca şi berbecii. Dar Taurii nu se mulţumesc numai cu acţiunea de dragul acţiunii. Acţiunile lor trebuie să fie productive în principal de venit şi practice. Dacă Taurii nu pot vedea valoarea practică a acţiunii nu se vor deranja să o înceapă. Punctual forţe al Taurilor este că au capacitatea de a transforma în realitate ideile altora. De obicei Taurii nu sunt foarte inventive dar pot lua invenţia altora şi o pot perfecţiona, făcând-o mai practică.

Nu le place să înceapă proiecte noi, dar odată ce le încep le duc la bun sfârşit. Multora li se par Taurii prea încăpăţânaţi şi conservativi. Acest lucru este de înţeles, deoarece Taurilor le displace schimbarea – în mediu sau în rutină. Pe de altă parte, aceasta este şi una dintre calităţile lor. Fără stabilitatea şi încăpăţânarea lor, lumea nu s-ar mai învârti. Taurilor le place rutină. Pentru ei aceasta reprezintă un mod ideal şi fix prin care îşi pot rezolva problemele de zi cu zi. Atunci când spontaneitatea intra în ecuaţie, pot să apară diferite probleme. Acest lucru este de neacceptat pentru Tauri. În timp ce unui berbec îi place ca lucrurile să se întâmple cu rapiditate, Taurilor le plac lucrurile lente. Taurii sunt gânditori lenţi, dar nu faceţi greşeala de a presupune că acest lucru se datorează lipsei de inteligenţă. Dimpotrivă, Taurii sunt foarte inteligenţi. Numai după ce deliberează o perioadă de timp poate lua o hotărâre.

TAURII ŞI DRAGOSTEA

În dragoste, Taurilor le plac relaţiile stabile. Le plac angajamentele şi relaţiile bine definite. Mai important, Taurilor le place să fie fideli şi aşteaptă acelaşi lucru din partea partenerului său. Când acest lucru nu se întâmplă, întreaga lor lume se prăbuşeşte. Atunci când iubesc Taurii sunt şi foarte posesivi. Taurului îi plac lucrurile simple într-o relaţie. Dacă sunteţi implicaţi într-o relaţie cu un Taur nu este nevoie să îi faceţi curte constant. Oferiţi-le mâncare, dragoste şi un adăpost confortabil şi ei vor fi mai mult decât bucuroşi să stea acasă şi să se bucure de compania dumneavoastră. Vă vor fi loiali pe viaţă. Este suficient să se simtă confortabili şi veţi avea rareori probleme cu ei.

Singura greşeală pe care o pot face Taurii este să încerce să-şi controleze partenerii. Raţionamentul este simplu: Taurii sunt de părere că sunt stăpânii partenerilor lor şi din acest motiv vor avea tendinţa de a face diferite schimbări care să le mărească confortul şi siguranţă.

TAURII ŞI BANII

Taurii sunt foarte conştienţi de valoarea banului. Pentru ei, banii sunt mult mai importanţi decât pentru multe alte zodii. Pentru Tauri, bogăţia înseamnă confort şi securitate. Banii înseamnă stabilitate. Spre deosebire de alte zodii care se consideră bogate din punct de vedere spiritual, Taurii se consideră bogaţi când pot să-şi vadă şi să-şi atingă averea. Acestea sunt motivele pentru care Taurii excelează în domeniul imobiliar şi cel agricol. De obicei, Taurii ajunge să deţină pământ. Le place să simtă că au o legătură cu pământul. Bunăstarea materială a început odată cu dezvoltarea agriculturii, cu aratul solului. Deţinerea unei bucăţi de pământ era forma primitivă de bogăţie. Taurilor încă le place să simtă această legătură primitivă.

Taurii îşi dezvoltă calităţi intelectuale şi de comunicare în timp ce încearcă să atingă nivelul de bunăstare pe care şi-l doresc. Pe parcursul acestei misiuni, Taurii pot fi obligaţi să dezvolte mai multă flexibilitate. Unii Tauri sunt norocoşi din naştere – sunt genul de oameni care câştigă la jocurile de noroc. Acesta calitate se datorează în principal horoscopului lor; nu este parte din natura lor esenţială. Prin natura lor, Taurilor nu le place să joace jocuri de noroc. Conservatorismul înnăscut al Taurilor îi face să aibă oroare de riscurile inutile în finanţe şi în alte domenii ale vieţii lor.

CARIERA ŞI IMAGINE PUBLICĂ

Fiind în esenţă persoane cu picioarele pe pământ, simpli şi necomplicati, Taurii admira persoanele originale, neconvenţionale şi inventive. Taurilor le plac şefii creativi şi originali – din moment ce lor le place să perfecţioneze ideile altora. Pe plan profesional, Taurii sunt foarte valoroşi pentru superiorii lor. Nu sunt leneşi; le place munca şi obţinerea de rezultate bune. Taurii nu îşi asumă riscuri şi de aceea se descurcă bine în poziţii de autoritate: sunt buni manageri. Calităţile lor manageriale sunt întărite de talentele lor naturale pentru organizare şi manevrarea detaliilor, răbdare şi seriozitate. Aşa cum am menţionat, datorită relaţiei lor speciale pe care o leagă cu pământul, Taurii se descurcă bine şi în agricultură. În general, Taurii vor alege banii şi puterea în schimbul respectului şi al prestigiului. Majoritatea zodiilor au o altă perspectivă asupra acestui lucru, dar nu şi Taurii.

VIAŢA TAURILOR

Casa şi familia sunt foarte importante pentru Tauri. Le plac copiii. Îşi doresc o casă confortabilă şi puţin luxoasă – ceva cu care se pot lăuda. Tind să cumpere mobila masivă – de obicei, de cea mai bună calitate. Pentru ei casa nu este numai cămin, ci şi locul în care ei creează şi se distrează. Dacă ar putea alege, Taurii ar prefera să trăiască în mediul rural decât la oraş. Dacă sunteţi invitaţi la cină în casa unui Taur, vă puteţi aştepta la cea mai bună mâncare şi distracţie. Fiţi pregătiţi pentru un tur al casei şi aşteptaţi-vă că Taurul să-şi expună cu mândrie bunurile.

Taurilor le plac copiii, dar de obicei sunt foarte stricţi cu ei. Acest lucru este datorat faptului că Taurii au tendinţa de a-şi considera copiii una dintre posesiunile lor. Partea bună a acestui lucru este că astfel copiii lor vor fi foarte bine supravegheaţi şi îngrijiţi. Copiii vor primi mereu lucrurile de care au nevoie pentru a creşte bine. Partea rea ar putea fi ca Taurii au tendinţa de a deveni prea stricţi. În cazul în care copilul va strica rutina zilnică a Taurului, va avea probleme.

CARACTERISTICI TAUR

Taurul este cel mai de pământ semn zodiacal. Dacă înţelegeţi că pământul este mai mult decât un element fizic, că el reprezintă şi o atitudine, veţi putea înţelege mai bine personalitatea Taurului.

Articol tradus de Cristina Saghin (sursa: http://www.horoscopes-love.eu/Taurus.php

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....