CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Spiritualitate / Totul despre Rac

Rating:5Voturi: Vizualizari: 7905 Publicat la data: 2010-02-22 Autor: Saloane.ro

Totul despre Rac

Racii au tendinţa de a fi extrem de neîncrezători. Poate că sunt îndreptăţiţi. Pentru ei nu este suficient ca un argument sau un proiect să fie logic – ei trebuie să şi simtă că proiectul este unul bun. Dacă nu au acest sentiment, atunci Racul va respinge proiectul sau va vota împotriva lui. Fraza „urmează-ţi inima” se prea poate să fi fost inventată de un Rac, pentru că ea descrie exact atitudinea Racului în viaţă. Pentru ei, puterea de a simţi este o metodă mult mai directă, mai imediată de cunoaştere decât gândirea.

Gândirea este indirectă; gânditul la un lucru nu va atinge niciodată lucrul în sine, în schimb simţitul va atinge direct lucrul sau problema pusă în discuţie. Noi putem chiar experimenta acest lucru. Având în vedere că realitatea cu care venim în contact pe tot parcursul vieţii noastre este deseori dureroasă sau chiar distructivă, nu este de mirare că Racii aleg să se înconjoare cu o serie de bariere sub forma unei carapace care să le protejeze vulnerabilitatea.

Pentru Raci acesta este un lucru obişnuit. Dacă Racii se afla în prezenţa unor persoane pe care nu le cunosc sau se afla într-un mediu ostil, se ascund imediat sub carapace şi se simt protejaţi. Deseori, celelalte persoane se plâng de acest lucru, dar trebuie să vă întrebaţi care le sunt motivele. De ce îi deranjează carapacea? Este oare din cauză că ar dori să le facă rău Racilor şi carapacea îi împiedica? Dacă intenţiile tale sunt bune şi ai răbdare, atunci fii fără teamă. Carapacea se va deschide şi vei fi acceptat ca făcând parte din cercul de prieteni ai Racului.

Procesele logice sunt în general analitice şi disociative. Pentru a putea gândi liber, trebuie să facă distincţii, comparaţii şi altele asemenea. Sentimentele sunt însă unificatoare şi integrative. Pentru a putea gândi clar în legătură cu o problemă, trebuie să vă distanţaţi de ea. Pentru a putea simţi ceva trebuie să vă apropiaţi de acel lucru. Odată ce un Rac v-a acceptat în cercul lui de prieteni, puteţi fi singuri că prietenia voastră va rezista. Ar trebui să fiţi foarte răi să pierdeţi prietenia unui Rac. Dacă sunteţi rude cu un Rac, nu vă vor lăsa baltă indiferent ce faceţi. Vor încerca mereu să păstreze orice fel de legătură cu dumneavoastră, chiar şi în condiţii extreme.

RACII ŞI DRAGOSTEA

Asemenea taurilor, Racilor le plac relaţiile serioase. Racii se simt cel mai bine într-o relaţie foarte bine definită în care fiecare îşi cunoaşte locul. Când se căsătoresc, de obicei o fac pentru toată viaţa. Sunt foarte loiali faţă de iubiţii lor. Dar au şi un mic secret pe care majoritatea Racilor nu îl recunosc niciodată: angajamentul faţă de un partener este o corvoadă şi o datorie pentru ei. Ei acceptă acest angajament pentru că ştiu că altfel nu îşi pot crea familia pe care şi-o doresc. Uniunea este mai degrabă un mod de a atinge un scop, decât un scop în sine. Familia este adevăratul scop pentru ei.

Dacă sunteţi îndrăgostit de un Rac, trebuie neapărat să-i menajaţi sentimentele. Vă va lua o mulţime de timp să vă daţi seama ce sensibili şi profunzi sunt. Cea mai mică problemă îi supăra. Tonul vocii dumneavoastră, iritaţia dumneavoastră, o privire sau o expresie pe fata dumneavoastră pot însemna o sursă importantă de stres pentru Raci. Cel mai mic gest al dumneavoastră este înregistrat şi Racul va reacţiona la el cu siguranţă. Acestea ar putea fi nişte lucruri cu care vă obişnuiţi destul de greu, dar staţi lângă Racul pe care îl iubiţi – va fi un partener extraordinar odată ce învăţaţi cum să vă purtaţi cu el. Partenerul dumneavoastră Rac va reacţiona mai puţin la ceea ce spuneţi şi mai mult la modul în care vă simţiţi într-un anumit moment.

CARIERĂ ŞI BANI

Racii ştiu cu siguranţă ceea ce simt alţii şi de ce simt ceea ce simt. Această capacitate este foarte folositoare la locul de muncă şi în lumea afacerilor. Cu siguranţă este şi indispensabilă în întemeierea unei familii şi a unui cămin, dar are şi anumite utilităţi în lumea afacerilor. De obicei, Racii obţin destul de mulţi bani din afacerile de familie. În cazul în care Racii lucrează pentru altcineva, atunci îşi priveşte şeful că pe un părinte şi pe colegi ca pe copiii săi. Racilor le place sentimentul că îi pot susţine pe alţii. Este o altă formă de cultivare. Cu Leul oscilând pe casa a doua (a banilor), Racii sunt de obicei speculanţi norocoşi, în special în legătură cu proprietăţile rezidenţiale sau hoteluri şi restaurante.

Hotelurile de vacanţă şi cluburile de noapte sunt de asemenea profitabile pentru Raci. Proprietăţile de pe malul apelor îi atrag. Deşi sunt în principal persoane convenţionale, uneori le place să ducă o viaţă extravagantă. Soarele este planeta caracteristică planului financiar pentru Raci. În chestiunile financiare, Racii trebuie să fie mai puţini capricioşi, mai stabili şi hotărâţi. Ei nu pot permite stării lor de spirit variabile să le afecteze viaţa profesională. Pentru a-şi putea atinge adevăratul potenţial pe plan financiar, trebuie să îşi dezvolte sentimentul de stimă şi de autovaloare.

CARIERA ŞI IMAGINEA PUBLICĂ

Berbecul reprezintă a 10-a casă (a carierei) a Racilor; acest lucru indică faptul că Racii visează să înceapă o afacere proprie, să fie mai activi din punct de vedere public şi politic şi să fie mai independenţi. Responsabilităţile faţă de familie şi frica de a le face rău altor oameni – sau lor înşişi – îi opresc din a atinge aceste scopuri. Cu toate acestea, asta este ceea ce ei îşi doresc. Racilor le place că şefii lor să fie independenţi şi ambiţioşi. Se pot descurca cu un astfel de superior. Racii se aşteaptă ca şefii lor să fie foarte exigenţi în ceea ce îi priveşte.

Când un Rac este în poziţie de lider, atunci acesta se va comporta precum un războinic. Desigur, războaiele la care vor lua parte nu vor fi egocentrice, ci vor avea ca scop apărarea celor care sunt în grijă Racilor. Dacă le lipseşte spiritul competitiv – independenţa şi spiritul de pionier – Racilor le va fi extrem de greu să atingă cele mai înalte obiective ale lor pe plan profesional. Încercările de a-i conduce pe alţii vor fi îngreunate. Din moment ce sunt atât de materni, Racilor le place foarte mult să lucreze cu copiii şi sunt buni educatori şi profesori.

VIAŢA RACILOR

Acesta este un domeniu în care Racii excelează. Mediul de acasă şi relaţiile cu familia sunt operele lor de artă. Racii sunt foarte apropiaţi de familie, de rude şi în special de mamele lor. Aceste relaţii durează pe tot parcursul vieţii, şi de maturizează odată cu înaintarea lor în vârstă. Sunt foarte mândri de acei membri ai familiei lor care au succes într-un anumit domeniu; sunt, de asemenea, foarte mândri de moştenirea lor genetică şi de amintiri.

Racilor le plac copiii, şi le place să le ofere tot ceea ce au nevoie şi îşi doresc. Sentimentele materne sunt ceva normal pentru Raci. Racii sunt părinţi foarte buni, în special femeile Rac, care sunt mame excelente. Ca părinte, atitudinea Racului este „copilul meu e copilul meu, cu bune şi rele”. Devotamentul necondiţionat este pe ordinea de zi. Indiferent ce ar face un membru al familiei, Racul îl va ierta într-un final, din simplul motiv că face parte din familia lui. Conservarea instituţiei familiei, în special a tradiţiei familiei, este unul din motivele pentru care Racul trăieşte. Ei le pot da multe lecţii altora legate de acest lucru.

Din cauză că sunt atât de legaţi de familiile lor, casa Racilor este întotdeauna curată, ordonată şi confortabilă. Le plac obiectele de mobilier de modă veche, dar le place de asemenea să aibă şi tot confortul modern. Racilor le place să aibă familia şi prietenii în vizită, să organizeze petreceri acasă, şi sunt gazde extraordinare.

Articol tradus de Cristina Saghin (sursa: www.horoscopes-love.eu)

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....