CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Spiritualitate / Coloreaza-ti sufletul

Acest articol participa la concursul de creatie Vezi clasamentul live | Vezi regulamentul concursului | Inscrie-te in concurs ! Rating:5Voturi: 15 Vizualizari: 3587 Publicat la data: 2011-05-03 Autor: Simionescu Diana

Coloreaza-ti sufletul


Consider ca pentru a ajunge la sufletul unui om iti trebuie daruire si sinceritate. Traim intr-o lume atat de manipulativa din toate punctele de vedere, incat dragostea, cel profund si pur sentiment, a ajuns sa fie patata.


E dureros - dar fiindca viata ne-a invatat atat de bine, rezistam. Inteligenta emotionala, rationamentul si vointa sunt prezente in fiecare persoana, dar, din pacate, sunt destul de putini cei care se descopera pe sine.

O idee fundamentala, pe care fiecare persoana ar trebui sa o imbratiseze, este aceea ca nu trebuie sa purtam masti, sa zambim frumos si sa vorbim doar cand suntem intrebati, pentru a fi un “model in societate”. 
Putem fi eroi, fara a intra in istorie, putem fi sinceri, fara a fi judecati gresit, putem ierta, fara sa regretam, putem iubi neconditionat. Totul depinde de noi, de vointa noastra.

Lumea este pe zi ce trece mai nefericita, din motive, uneori inexistente, motive voit exacerbate. Gandeste-te ca totul in viata se intampla cu un motiv. Poate, pe moment, pare nedrept si dureros si poate asa este, dar din acestea preluam invataturi daca deschidem ochii si mintea.
Uneori, durerea este buna, te maturizeza, te face sa intelegi unele lucruri si sa vezi lumea altfel, daca stii cum sa te folosesti de ea. Trebuie sa inveti sa te detasezi, sa treci peste. Trebuie sa ai vointa de a merge mai departe, fiindca puterea exista in fiecare dintre noi, indiferent ca este in stare latenta sau activa, alegerea este a noastra.

Noi, oamenii, in general, ar trebui sa fim mai sinceri, in primul rand cu noi insine. Daca mintim o persoana, practic ne mintim singuri. Ce poate fi mai frumos decat un sentiment pur? Exprimarea lui sincera fie verbala, fie non-verbala. Adevarul doare uneori, dar ne elibereaza si este un cadou pentru sufletul si mintea individului.
Vom simti adevarata fericire cand cortinele vor cadea, cand zidurile vor fi daramate si mastile inlaturate. Fericirea este, intr-adevar, peste tot, in noi si chiar in cele mai mici lucruri pe care suntem prea orbiti sa le vedem.

Trebuie sa realizam ca nu suntem niste marionete controlate de ate, ci suntem proprii nostri stapani. Tot ce trebuie sa facem este sa ne trezim: sa ne apreciem pentru ceea ce suntem...sa ne bucuram de lucrurile marunte...sa lasam durerea sa se strecoare pe langa noi...sa oferim un zambet, o vorba buna...sa iubim sincer, neconditionat, sa iertam...SA SIMTIM!

Oameni frumosi sunt multi, suflete frumoase si mai multe. Trebuie sa apreciem si sa ne bucuram mereu de prezenta acestora.

 

 

 

Articol de: Simionescu Diana


Cei care au citit acest articol au mai citit si....