CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Spiritualitate / Ce ai fost intr-o viata anterioara?

Acest articol participa la concursul de creatie Vezi clasamentul live | Vezi regulamentul concursului | Inscrie-te in concurs ! Rating:5Voturi: 11 Vizualizari: 6675 Publicat la data: 2011-04-04 Autor: Talpa Mihaela

Ce ai fost intr-o viata anterioara?

 

Un exercitiu care da rezultate repede si simplu avand ca finalizare o informatie importanta: ce am facut si ce am fost intr-o alta viata, sau langa cine am trait, ce boli am avut, de ce trebuie sa ne ferim si multe altele.

 

Unele informatii se pot dovedi a fi chiar vitale in viata actual, deoarece ne pot ajuta sa ne intelegem anumite fobii sau temeri neintemeiate, care nu au o baza solida in aceasta viata, deoarece radacina problemei se afla intr-o alta viata.

Exercitiul incepe astfel: seara cand te pui in pat sa te odihnesti, te relaxezi un pic inspirand usor si expirand puternic de 9 ori. Apoi inchizi ochii si incepi sa numeri in sens descrescator, de la varsta pe care o ai implinita pana la -1.
In timp ce numeri usor, fara graba in sens descrescator, te gandesti la ce vrei sa afli din vietile tale anterioare. Cand ai ajuns la -1 te opresti si astepti sa adormi, dar te gandesti sau mai bine zis iti impui ca scopul tau este sa iti aduci aminte ce ai visat.

Am sa va dau cateva exemple concrete de subiecti care au participat la acest studiu ca sa intelegeti mai bine sa nu va incurcati.

Viorica in varsta de 32 de ani, dupa relaxarea respiratiei, a intins mainile pe langa trup, asezata cu fata in sus si a inceput sa numere in sens descrescator de la 32 de ani impliniti pana la -1. Adica 32.... 31.....30.......2.....1....0...-1 Cand a ajuns la 30 de ani s-a gandit ce a fost intr-o viata anterioara (femeie sau barbat) si ce meserie a avut. Cand a ajuns la 20 de ani s-a gandit oare de ce boli a suferit si ce dusmani a avut ca sa se fereasca de ei in viata asta. Cand a ajuns la varsta de 10 ani s-a gandit langa ce oameni a trait in viata aceea si daca sunt langa ea acum si in ce calitate (mama, tata, frati, veri, copii). Cand a ajuns la 0 s-a gandit in ce epoca a trait si de ce a murit si in ce imprejurari. Iar la -1, care sunt lucrurile de care trebuie sa se fereasca in viata actuala si care e misiunea ei in viata asta.
Ce credeti ca a visat? Sincer nu i-a iesit din prima incercare ci dupa a treia seara, pentru ca era prea obosita si nu se putea concentra sa isi aduca aminte. Dar chiar si dupa a treia incercare, a visat ce a fost intr-o viata anterioara si legatura pe care a avut-o cu viata actuala a pus toate lucrurile care i se intamplasera pana atunci intr-o alta lumina, au prins un alt sens.
A visat ca era undeva in Franta in perioada inchizitiei, ea fiind un mare preot inchizitor care ardea femei pe rug pentru vrajitorii. Era un adept al dreptatii si incerca sa repare raul facut de anumiti oameni dar sa si apere oamenii nevinovati. S-a visat inconjurata de cativa membrii ai familiei care erau in staful ei, si a visat ca a muscat-o un caine si de la asta i s-a tras moartea.
In viata actuala ea a dat la o facultate de istorie dar soarta si nesansa sau mai bine zis coincidenta vietii a facut ca acea facultate sa se desfiinteze si ea sa ajunga la o facultate de drept, culmea ea dorindu-si sa ajunga judecator. Dupa ce a avut acest vis si-a explicat de ce viata a adus-o in aceasta situatie si de ce tot timpul ea judeca toti oamenii si situatiile lor si simtea nevoia sa faca dreptate, si de ce a avut multe necazuri peste care trecea mai greu deoarece trebuia sa plateasca si pentru greselile din alta viata, deoarece s-a gandit ca poate nu a judecat corect toate cauzele si o fi trimis la moarte si femei nevinovate.

O alta persoana Maria, a visat ca era undeva in Arabia Saudita, avand doi copii - un baiat si o fata. Baiatul avea figura tatalui actual, iar mama din viata actuala era cel mai aprig dusman pe care il infrunta intr-o lupta cu spada. Ele reincarnandu-se in viata actuala ca mama si fiica petru a depasi dusmania dintre ele. Sotul ei din vis era prietenul actual cu care urma sa se casatoreasca. Erau intr-un razboi in care Maria isi lua copiii si fugea cu un autobuz, iar la una din curbe a pierdut controlul si s-a rasturnat, ea scapand iar copii nu.
In viata actuala ea nu putea sa dea de permis deoarece avea o foarte mare teama de masina si dupa acest vis si-a explicat de ce.

Si exemplele ar putea continua, dar vreau sa incercati si voi si sa imi impartasiti experientele voastre si cum v-au ajutat sa va intelegeti viata actuala.
Un sfat foarte important de altfel: dupa ce reusiti, nu incercati si urmatoarea seara trecand la alta reincarnare adica sa numarati pana la -2 sau sa va depasiti curiozitatea si sa ajungeti la -3, pentru ca nu puteti sa faceti ritualul decat dupa 6 luni, iar rezultatul e foarte neplacut - adica vise urate, monstruoase si mai bine nu! Au patit-o mai multe persoane care au vrut sa afle multe lucruri pe perioada scurta.
Daca nu va iese, nu e problema sa incercati pana reusiti, dar dupa ce v-a iesit opriti-va 6 luni si abia apoi mai incercati, ca sa nu aveti surprize neplacute.
Bafta multa si astept mesajele voastre sub articol.

 

 

Articol de: Talpa Mihaela


Cei care au citit acest articol au mai citit si....