CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Spiritualitate / Previziuni zodiacale 2010: Pesti

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1847 Publicat la data: 2010-02-22 Autor: Saloane.ro

Previziuni zodiacale 2010: Pesti

Peştii sunt semnul zodiacal cu cea mai schimbătoare minte. Este de asemenea şi ultimul semn al zodiacului. Acesta semnifica conflict şi semnale discordanţe, o minte profundă şi ezitantă. Cu toate acestea, Peştii sunt dinamici şi agili! Agilitatea şi rapiditatea reprezintă cei mai buni indicatori a nervozităţii şi spiritului agitat. Apa este necesară pentru a supravieţui! Fără apă, nimeni nu poate supravieţui.

Peştii sunt spirituali şi convenţionali şi au o minte agilă şi dornică de a explora lucruri care întrec până şi imaginaţia lor. Peştii sunt de asemenea foarte prietenoşi, sentimentali, generoşi şi cu spirit de sacrificiu. Pot fi foarte blânzi şi afectuoşi cu celelalte persoane. Cu toate acestea, ei pot fi foarte negativi şi nervoşi când sunt confruntaţi cu o problemă importantă. Anul 2010 aduce unele schimbări în viaţa Peştilor. Unele dintre ele sunt bune, altele nu. Anul va fi marcat de succese ocazionale şi probleme neaşteptate. Unii Peşti vor eşua. Acest lucru îi va face nervoşi şi speriaţi.

CARIERĂ ŞI BANI

Primele două trimestre vor fi destul de bune pentru Peşti. Horoscopul 2010 indică o conjuncţie a planetelor foarte puternică ce îi va ajuta pe Peşti să se descurce foarte bine în ceea ce fac. Dezvoltarea carierei, câştigul financiar şi satisfacţia la locul de muncă sunt trei dintre obiectivele Peştilor. O călătorie în altă ţară legată de locul de muncă este foarte posibilă. În timp ce prima jumătate a anului este bună, a doua jumătate este doar medie. Vor avea o serie de eşecuri şi dezamăgiri în perioada iunie - decembrie.

Anul 2010 îi va face pe Peşti să-şi schimbe stilul de viaţă. Certurile la locul de muncă sunt foarte probabile pe toată durata anului. Abilitatea de a face bani se va diminua pe parcursul anului, în timp ce cheltuielile vor scăpa de sub control. Cu toate acestea, mijlocul anului îi va ajuta să recupereze până la un anumit punct, în special în plan profesional. Nu tot este ca un pat de spini pentru Peşti. Ultima parte a anului îi va face pe Peşti să îşi revină cu o energie ieşită din comun. Este foarte posibil să pună bazele pentru anul ce va urma, folosindu-se de inteligenţă.

DRAGOSTE, FAMILIE ŞI VIAŢĂ SOCIALĂ

Unul dintre aspectele pozitive ale anului 2010 pentru Peşti este legat de viaţă de cuplu. Aceştia se vor bucura de viaţa lor de cuplu pe tot parcursul anului. Viaţa de familie este dulce şi pentru ei; relaţiile cu copiii vor fi bune. Cei care vor să se căsătorească îşi vor întâlni jumătatea anul acesta. Peştii sunt membri devotaţi ai familiei. Copiii şi partenerul de cuplu vor fi cele mai bune surse de inspiraţie şi încurajare pentru Peşti.

Cu toate acestea, al treilea trimestru va veni cu mici certe cu membrii de sex opus ai familiei din cauza unor motive neimportante. Repararea relaţiilor pare o soluţie foarte bună înainte ca situaţia să devină foarte serioasă. Peştii vor trebui să-şi controleze nervozitatea şi amărăciunea ca să nu strice o relaţie solidă. Niciodată să nu încercaţi să vă dominaţi un membru al familiei! Viaţă personală este un amestec de bine şi rău.

EDUCAŢIE ŞI CĂLĂTORII

Studenţii, inginerii, elevii, cadrele didactice şi cercetătorii vor avea parte de un an interesant. 2010 va fi un an satisfăcător pentru studenţii Peşti care se vor descurca excelent la şcoală şi la examene. Cadrele didactice îşi vor putea publica cercetările în reviste internaţionale de specialitate. Cadrele didactice din domeniul tehnologic o să aibe un an bun de asemenea. Majoritatea studenţilor Peşti vor avea posibilitatea de a călători peste hotare în interes ştiinţific.

SĂNĂTATE

În timp ce aspectele legate de carieră sunt destul de rele, majoritatea Peştilor se vor bucura de o sănătate înfloritoare pe tot parcursul anului. Peştii nu vor avea nici un fel de probleme legate de sănătate în prima jumătate a anului. Cu toate acestea, trimestrele trei şi patru vor veni cu unele mici complicaţii pentru majoritatea Peştilor. Gripă, disconfortul gastric, durerile de spate, durerile articulare şi durerile de cap sunt cele mai frecvente dintre ele.

Articol tradus de Cristina Saghin (sursa: www.horoscopes-love.eu)

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....