CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Spiritualitate / Despre inevitabilele spirite

Acest articol participa la concursul de creatie Vezi clasamentul live | Vezi regulamentul concursului | Inscrie-te in concurs ! Rating:5Voturi: 6 Vizualizari: 2676 Publicat la data: 2011-03-01 Autor: Talpa Mihaela

Despre inevitabilele spirite

Cu totii avem macar o persoana draga decedata, si sigur toti ne-am confruntat cu un spirit care si-a facut aparitia sau mai bine zis si-a facut simtita prezenta in cele 42 de zile dupa deces.
La unele persoane s-a simtit mai usor adica prezenta putea fi confundata usor cu coincidente, dar la altele a fost evidenta, cu mesaje concrete ca sa se faca intelese.

Aceasta latura a vietii dupa moarte m-a fascinat intodeauna si de aceea am studiat un pic acest lucru si chiar am intrebat multe persoane pentru a clarifica anumite aspecte care ma interesau si pe care am sa vi le impartasesc si voua pentru a mai elimina din teama care se poate implementa la un moment dat.

Prima etapa
este formata din cele 3 zile pe care defunctul le petrece in casa sa langa corp sau inainte de inmormantare.
In aceasta etapa decedatul de cele mai multe ori isi arata multumirea sau nemultumirea ca a trecut in nefiinta. Grimasele pe care le afiseaza persoana decedata ne fac sa vedem starea sufleteasca a spiritului trecut dincolo, sau cum am vazut la multi decedati cand apareau anumite persoane pe care ei in viata le placeau sau le-a fost dor de ele decedatul se insenina, sau daca persoanele care il vizitau nu ii erau pe plac se intuneca la fata sau se intrista.
Am vazut chiar si lacrimi curgand din senin pe obrazul decedatului atunci cand acesta era scos pe usa pentru a parasi pentru totdeauna casa in care a locuit.

A doua etapa consta in zilele de dupa inmormantare pana la implinirea celor 42 de zile cand sufletul practic isi ia ramas bun de la cunoscuti, de la familie in preajma careia sta mai mult si incearca sa-si faca simtita prezenta.

Iata cateva relatari:

- O sotie careia ia decedat sotul, intr-una din nopti a simtit cum cineva o invelea la spate si cand s-a intors nu a vazut pe nimeni dar era gestul pe care sotul ei il facea cand era in viata.

- Intr-o seara catelul defunctului a inceput sa latre si sa se dea inapoi speriat, latrand la tavan ca si cand acesta era acolo si dupa ce sotia a aparut sa se uite acesta a incetat.


- Intr-o noapte la capul patului s-au auzit fosnete la medicamentele care erau pe masa si catelul a inceput sa latre la simtirea prezentei spiritului care venise poate dupa medicamentele care ii apartineau cu vreo 10 zile inainte sa moara.

Am auzit si de manifestari care au avut loc ziua: zgomote la bucatarie si farfurii trantite sau lucruri aruncate din sifonier, toate aceste lucruri incetand la 42 de zile dupa deces.

O a treia etapa
o reprezinta aparitia in vise de obicei inainte de pomana cu o seara doua inainte, acesta aparand cu diferite cerinte sa manance ceva anume sau sa bea ceva anume.

Ce ne protejeaza de aceste spirite suntem chiar noi prin gandirea si atitudinea noastra.
Spiritele nu au intentia sa ne sperie, de aceea in ciuda faptului ca este in natura umana sa reactioneze cu teama la lucruri supranaturale este bine sa nu le respingem prin teama pentru ca se vor simti jignite sau indurerate, iar prezenta lor este esentiala pentru a trece in alta etapa a vietii.
Ele practic isi iau adio de la noi si sunt mult mai speriate decat noi, de aceea macar pentru ultima oara e bine sa ne simta dragostea neconditionata, nu teama.

 

 

Articol de: Talpa Mihaela


Cei care au citit acest articol au mai citit si....