CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Barbatii, despre femei / Cheia succesului

Acest articol participa la concursul de creatie Vezi clasamentul live | Vezi regulamentul concursului | Inscrie-te in concurs ! Rating:5Voturi: 4 Vizualizari: 4451 Publicat la data: 2011-02-14 Autor: Daniel Ionescu

Cheia succesului


In aceasta epoca a crizei, ma simt obligat sa va dau cateva sfaturi pentru parasirea rapida a mlastiniii cotidiene cu o asemenea putere incat sa ajungeti direct pe culmile succesului.


Revenind cu aceasta ocazie la articolele adresate sexului frumos dar si femeilor :D, voi organiza sfaturile mele in trei categorii:

1.       Sfaturi pentru femei bune rau dar proaste bine

2.       Sfaturi pentru femei nu cine stie ce, dar cu ceva in cap

3.       Sfaturi pentru femei urate cu craci dar destepte foc


In acest prim articol din seria „Cheia succesului la femei", voi aborda doar prima categorie, urmand si celelalte doua, in urmatoarele doua zile. Deci...

 

Sfaturi pentru femei bune rau dar proaste bine

 

Din fericire pentru voi si din pacate pentru fetele din celelalte categorii, beneficiati in superficiala lume in care traim, de tot suportul barbatilor pentru a beneficia de o ascensiune fulminanta!

 

Primul pas este sa aveti grija de voi si sa va pastrati frumusetea intacta, in asteptarea unui fat frumos pe un cal alb - in traducere contemporana un cocalar de Bamboo cu minim 5 milioane in conturile lu' taica-su. Cititi neaparat articolul meu intitulat „Cum sa treci panaratestul". Este foarte important ca golanul ce te-atrage sa nu te perceapa drept o curva avida de bani si afirmare, cum de altfel esti.

 

Pasul doi. Umbla prin locurile frecventate de baietii de Bucuresti care te pot scoate din anonimat. Degeaba arati bine, degeaba (nu) esti panarama, daca nu te vede nimeni. Asa ca, cheltuieste-ti ultimul ban, sau daca deja nu mai ai, pune mana si fura o rochie dintr-un magazin, fugi dimineata (pe la 12-1) la cafea pe Dorobanti (Beller mai exact) si adopta o moaca fitzoasa. Daca vezi ca nu se leaga nimic in 2-3 ore si ti se termina apa plata pe care chiar nu mai reusesti s-o lungesti, nu e nevoie sa te panichezi. Stiu ca e greu, dar platesti. In astfel de locuri vorba zboara repede, deci aici chiar e nevoie sa achiti nota. Pleci, si tacticos te plimbi de la Turabo pana la Ambiance si inapoi.

 

In toata aceasta plimbare „nevinovata", in cateva minute, vor aparea in dreptul tau, pe strada, diversi pretendenti la bijuteriile coroanei in care abia asteapta sa-si bage capul. Acum e acum. Trebuie sa fii tare, sa nu cedezi la Octavia, Vectra si nici macar Touareg ! Tinta ta este mult mai sus. De la Cayene, A5, S Klass, Bentley, Ferarri  in sus.

 

Daca esti suficient de buna sa te inspiri din aceasta parte a articolului meu, atunci n-ar trebui sa fi nevoita sa dai mai mult de doua ture de Dorobanti - Floreasca - Primaverii, inainte sa fi remarcata, abordata si suita pe scaunul din dreapta in piele, inox si insertii de lemn.  

 

Deci daca nu la cafenea, atunci pe strada. Daca nu pe strada, atunci seara in club si tot te va gasi cel care-ti va deschide drumul catre succesul mult visat. In doar cateva luni de acum incolo, poti deveni cantareata, actrita sau chiar prezentatoare tv ! 

 

Articol de: Daniel Ionescu


Cei care au citit acest articol au mai citit si....