CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Barbatii, despre femei / Ce spun femeile...sau varza vs patrunjelul

Acest articol participa la concursul de creatie Vezi clasamentul live | Vezi regulamentul concursului | Inscrie-te in concurs ! Rating:5Voturi: 4 Vizualizari: 4569 Publicat la data: 2011-02-06 Autor: Alexandru Grivei

Ce spun femeile...sau varza vs patrunjelul


In loc de un articol propriu-zis, vreau sa revin asupra unui articol mai vechi, al lui Daniel Ionescu. Articolul se numeste "Sexul mai inteligent", iar la acest articol au existat mai multe pareri si argumente aduse de cititori prin intermediul comentariilor. Am ales unul dintre comentariile unei domnisoare, pe care vreau sa-l analizez din punct de vedere al intelesurilor mele. Nu intru in greseli de gramatica si de logica pentru ca ar trebui sa scriu vreo doua pagini... Iata comentariul:


Desi femeia e singura din specia umana care poate sa ofere viata, care duce partea cea mai grea pana la capat, nu condamn neputinta barbatilor pentru ca nu au fost alesi sa o faca ei. Dar cu siguranta, nu s-a decis asta intamplator! Nu inteleg de ce atata hartza pe voi, cand totul este atat de simplu! E normal sa fie diferente intre noi, tocmai pentru a ne completa unii pe altii! Pacat, doar ca unele diferente trebuie sa fie vazute ca pe niste defecte sau din contra, cand de fapt nu se pune nicidecum asa problema. Dar asa le-a placut intotdeauna unei categorii de oameni: sa se simta superiori in fata celeilalte categorii, cand de fapt suntem aceeasi specie!
As vrea sa citesc intr-o zi si un articol mai cald, care sa reflecte admiratia unui barbat fata de o femeie, respectiv o mama, o sotie! Cat despre capacitatile intelectuale, sa nu uitam ca nu putine femei care au asemenea pozitii reusesc sa aiba si o cariera de invidiat, prin urmare se pot focaliza foarte bine in mai multe directii! Banuiesc ca asta ar putea fi considerata o dovada de putere (ca sa nu zic de superioritate, asa cum va place voua).
Femeia nu a fost niciodata propulsata cand a realizat ceva, tocmai din cauza frustrarilor barbatilor si probabil ca nu vom afla niciodata cate a putut face o femeie de-a lungul timpului pentru omenire! Mai banuiesc si ca barbatul s-a folosit de puterea lui fizica pentru a face asta, si cu toate astea, de-a lungul timpului am reusit sa va prindem din urma! Nu mai avem mult! :))))
Femeia sta in spatele unui barbat puternic, asa cum si adevaratii conducatori ai lumii stau in spatele marilor presedinti!
Si mai cred ceva (de data asta nu banuiesc)... Intelepciunea e superioara inteligentei!

 

Comentariul incepe prin a evidentia singularitatea femeii in cadrul speciei umane. Tin sa informez cititoarea ca, nu este o singularitate exclusiva a speciei umane ci a speciei mamiferelor, un spectru usor mai larg. In plus, in cadrul aceleiasi fraze, este mentionat faptul ca femeia duce partea cea mai grea pana la capat, asadar inteleg ca ar mai fi o componenta a procrearii, mai usoara, dusa de barbat. Asta inseamna ca, totusi producerea vietii nu ar fi un act realizat integral de femeie. In fine, mai departe, dupa un anume elogiu adus genului prin afirmatia Dar cu siguranta, nu s-a decis asta intamplator! , autoarea comentariului ajunge la concluzia ca barbatul si femeia se completeaza. Genial pana aici! Mai departe, incercand probabil elogierea genului din care dansa, cu mandrie face parte, ne improspateaza memoria, spunandu-ne ca femeile se pot focaliza foarte bine in mai multe directii! , adica pot fi in acelasi timp si mame si sotii dar pot avea si o cariera de succes. Asa si? Barbatii nu pot fi si tati, soti si, respectand logica, sa aiba si o cariera de succes?


Urmeaza partea care imi place cel mai mult, Femeia nu a fost niciodata propulsata cand a realizat ceva, tocmai din cauza frustrarilor barbatilor si probabil ca nu vom afla niciodata cate a putut face o femeie de-a lungul timpului pentru omenire! Mai banuiesc si ca barbatul s-a folosit de puterea lui fizica pentru a face asta, si cu toate astea, de-a lungul timpului am reusit sa va prindem din urma! Nu mai avem mult! :))))... ca si cum, si imi permit sa citez un scenariu negandit de mine, dar care m-a facut sa inteleg pe alocuri afirmatia domnisoarei: Pierre Curie era acasa si se uita la un meci. Marie, dupa 48 de ore de munca asidua, ajunge acasa si plina de entuziasm ii spune sotului: Am descoperit o substanta revolutionara....cred ca ii voi spune Poloniu!, sotul, Pierre, plin de invidie si rosu de manie ii replica: Pana aici femeie! Gata! Treci la cratita! Dupa ce o incuie in bucatarie, se duce repede si breveteaza el inventia, luandu-si toate laudele si onorurile. (Familly work)


Finalul este apoteotic, pornind de la ideea ca Femeia sta in spatele unui barbat puternic, asa cum si adevaratii conducatori ai lumii stau in spatele marilor presedinti!
inteleg ca, totusi, autoarea comentariului a inteles rolul femeii si, anume acela de a fi un ajutor pentru sotul ei, un suport, un sprijin moral, intelectual si afectiv. Asta ma bucura!


Despre ultima afirmatie a comentariului nu pot spune altceva decat ca, varza este superioara patrunjelului!

 

Articol de: Alexandru Grivei


Cei care au citit acest articol au mai citit si....