CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Barbatii, despre femei / Sexul mai inteligent

Acest articol participa la concursul de creatie Vezi clasamentul live | Vezi regulamentul concursului | Inscrie-te in concurs ! Rating:5Voturi: 6 Vizualizari: 3977 Publicat la data: 2011-02-02 Autor: Daniel Ionescu

Sexul mai inteligent

 

Limba romana ofera multe interpretari ale titlului ales de mine. Dar nu e vorba nici de organul sexual mai inteligent, nici de actul sexual mai inteligent si nici de altceva de acest tip. Este vorba despre genul mai inteligent.

Pe scurt, cine e mai inteligent, barbatul sau femeia? Se poate raspunde la aceasta intrebare? Exista oare un raspuns general aplicabil? Istoria ne cam demonstreaza ca DA...din pacate pentru voi :D

 

Sunt mai inteligenti barbatii sau femeile ?

 

De-a lungul timpului femeile au fost, intr-un fel, lasate pe locul doi. Ele erau cele care se sacrificau, stateau acasa, cresteau copiii, spalau rufele sau dereticau prin casa. Asa a fost construita pana aproape de zilele noastre societatea in care traim. Toata aceasta perioada de mii de ani de dominatie masculina, se pare ca-si spune cuvantul, acum, recent, de cand ele incearca sa ne demonstreze una - alta si cum pot fi si ele la fel de "bune" ca un barbat.

 

Am facut toata aceasta incursiune in istorie doar ca sa gasesc circumstante atenuante pentru diferenta enorma care este astazi, cand ele pretind ca ar trebui sa fim egali. 

Nu aveti impresia de multe ori ca femeile sunt mai lente decat ar fi normal? Nu vi se pare dubios ca trebuie sa conduca un an o masina pentru a "se obisnui" cu ea? Nu simtiti pe pielea voastra zilnic o doza din logica implacabila feminina, care lor li se pare corecta? Nu v-ati gasit in postura de a le explica ceva foarte simplu de multe multe ori, iar ele sa nu inteleaga? 

 

Toate aceste lucruri nu sunt impresii, vise sau interpretari tendentioase ale realitatii. De fapt, ele nu se compara acum, nu s-au comparat in trecut si poate peste inca 5000 de ani vor putea sa ajunga la performantele barbatilor in materie de sclipiri, inteligenta, deschidere, flexibilitate, logica, etc.

 

Stiu. Cititi, iar unii radeti. Altii poate imi dati dreptate. Altele cu siguranta sunteti contrariate. Cele mai multe dintre voi probabil ca sunteti dezgustate de "tupeul" cu care imi permit sa scriu asa ceva, fara a avea niciun fel de proba sau dovada. E greu de testat IQ-ul pe criterii de sex, iar sociologii evita acest lucru pentru a nu va spulbera iluziile! De ce? Pai simplu: majoritatea sunt femei! 

 

Ei bine, am dovada irefutabila ca intre mintea barbateasca si cea femeiasca exista diferente de capacitate intelectuala. Si exemplul vine din sah. Cred ca suntem de acord cu totii, ca sah-ul este un sport al mintii. Exclusiv! Nu exista nici componenta atletica, nu se fac nici blaturi in sah, e strict vorba de memorie, simt de anticipare, inteligenta si gandire profunda.

 

Nu vorbim de faptul ca nu a existat nico femeie campion mondial la concursuri mixte (poate au avut toate ghinion!). Dar cu totii am auzit de Kasparov, Karpov, Bobby Fischer, samd.. Am auzit oare si de vreo femeie in acest domeniu, al inteligentei? Da, pe ici pe colo o Viorica Ilie sau Elisabeta Polihroniade dar la nivel local, in niciun caz campioane de anvergura mondiala. Pai e ciudat....pentru ca, vedeti voi, statistic, numarul de sahiste este mai mare cu 30% decat numarul de sahisti!

 

Mai mult! 

 

In acest sport (sau joc, cum l-ar numi unii) cel mai inalt nivel la care cineva poate ajunge este Mare Maestru. Coborand pe scara performantelor, urmeaza Maestru International, Maestru Fide, Candidat de maestru, samd. 

 

Cum explicati voi, altfel decat prin explicatia data de acest articol, faptul ca o femeie Mare Maestru joaca de la egal la egal cu un barbat Maestru Fide (cu 2 nivele mai jos pe scara valorica)? Nu are nicio sansa sa castige o partida cu un barbat de aceeasi categorie cu ea ! Este un fapt cunoscut. Despre ce e vorba? Mai putem acuza oare rolul femeii in societate de acum 200 de ani pentru aceste diferente? 

 

Acum chiar astept comentariile voastre care sa explice aceste situatii, aceste diferente. Tacerea este si ea un raspuns :)

 

Articol de: Daniel Ionescu


Cei care au citit acest articol au mai citit si....