CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Barbatii, despre femei / Sfaturi pentru femei urate cu craci dar destepte foc

Acest articol participa la concursul de creatie Vezi clasamentul live | Vezi regulamentul concursului | Inscrie-te in concurs ! Rating:5Voturi: 3 Vizualizari: 7447 Publicat la data: 2011-02-19 Autor: Daniel Ionescu

Sfaturi pentru femei urate cu craci dar destepte foc


Cu scuzele de rigoare catre fidelii mei cititori pentru intarzierea aparitiei mult asteptatei parti finale din trilogia „Cheia succesului la femei", intram direct in paine.


Sa recapitulam, deci. Ai o fatza cam nasoala cu un nas de boxer ratat, SAU  ti se vad oasele ca la radiografie si cand mergi picioarele ti se flexeaza catre interior in dreptul genunchilor, SAU  esti cat casa poporului cu tot cu curte? In cazul asta, e greu. E foarte greu si nu depinde doar de tine.


Este foarte important sa ai pe cineva in spate. In cazul tau, inteligenta nu mai poate functiona. Esti genul de fata pe care barbatii ar confunda-o cu baiatul de la bezinarie sau cum tiganusul care le spala masinile. La ce bun sa dai dovada de eruditie, cultura bogata si inteligenta, cand de fiecare data cand vrei sa te apropii de un barbat, primesti acelasi raspuns: „ma scuzati domnule, trec pe partea cealalta, n-am stiut ca sunteti ruda cu muma padurii!"?


Nu merge. Din pacate, este nevoie de inca un atu in cursa catre succes. De fapt, desi categoria se numeste „Sfaturi pentru femei urate cu craci dar destepte foc", o schimb acum ad-hoc in:


Sfaturi pentru femei urate cu spume, dar cu parinti smecheri !


Si iata ca am deconspirat laitmotiv-ul acestei categorii. Da, cheia succesului la tine sta in ce am eu de zis, dar si in cat de potente financiar sau puternice dpdv politic sunt rudele tale de gradul I. Ce inseamna asta? Pai ca sa definim o baza de plecare, trebuie ca familia ta sa aiba cel putin 3 case de peste 200 mp fiecare, 2 milioane de EURO in banca, 3 masini si influenta babana in sectorul unde locuieste.


Te incadrezi? Citeste in continuare. Nu? Atunci exista mereu solutia de criza pentru una ca tine: apuca-te de cercetare stiintifica, stai inchisa toata viata intr-un laborator si spera sa ajungi asistenta unui inventator (barbat), SAU fa-te cantareata de opera !!!


Daca ai tai au bani sau sunt oameni importanti, sau ideal, ambele, atunci trebuie ca lumea sa stie ca existi. Un sfat foarte important este sa-ti indrumi parintii sa-ti faca ei lobby fata de barbatul care-ti place. Trebuie sa-i ofere un post de deputat, de senator sau sa-i dea o afacere banoasa pe mana. In acelasi timp, in stilul familiilor mafiote siciliene, taticu' trebuie sa-i faca aluzii subtile pentru a intelege ca pentru a pastra cele primite deja trebuie sa aiba grija de tine.


O alta varianta, pe care o cunoastem cu totii, normal, este sa te combini cu un cantaret, stripper sau gigolo, sa-l platesti gras nu numai pentru servicii sexuale, dar si pentru prietenia si atentia sa si e doar o chestiune de timp pana vei ajunge pe prima pagina a ziarelor. Recomandat este sa-l alegi pe seful stripperilor!


Studiu de caz: Oana Roman a aplicat ambele variante, respectiv influenta parintilor si impactul numelui Petre Roman + platitul unui stripper pentru o viata impreuna cu ea ! Desi dupa aceste criterii se incadreaza perfect in categoria de care vorbim, ma tem ca inteligenta o plaseaza totusi la limita dintre categoriile 1 si 2.


Dar exemplul este foarte bun si nu singular (vezi Ioana Basescu cu Bodo), asa ca, nu pot sa va urez altceva decat parinti potenti, rude sus puse, bani multi si un barbat suficient de josnic pentru a face compromisurile necesare ;)

 

Articol de: Daniel Ionescu


Cei care au citit acest articol au mai citit si....