CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Barbatii, despre femei / Cum sa faci pentru a trece PANARATESTUL?

Rating:5Voturi: 3 Vizualizari: 2697 Publicat la data: 2011-01-30 Autor: Daniel Ionescu

Cum sa faci pentru a trece PANARATESTUL?

 

Acest articol este despre toleranta barbatilor. Poate ati observat, poate nu inca, dar in general, barbatii sunt foarte radicali atunci cand au de pus o eticheta unei femei. Un singur pas gresit si esti curva !

 

Acesta este PANARATESTUL si fiecare femeie trebuie sa-l treaca ! 

 

Si stiu, e greu sa traiesti in acesta teroare...te face sa-ti cantaresti cu atentie fiecare cuvant, fiecare actiune si fiecare gest. Te regasesti? Daca da, inseamna ca esti curva! Pentru ca o "fata cuminte" nu trebuie sa faca astfel de lucruri, nu trebuie sa gandeasca inainte si nu trebuie SA SE ABTINA, pentru ca nu are porniri si atitudini de panarama ! 

 

O fata cuminte nu este o introvertita, tacuta, timida si cu fata de tocilara. O fata cuminte nu este una lipsita de pasiune sau care nu-si poate arata dragostea. O fata cuminte este exact ce cauta barbatii pentru ACASA. Adica pentru a intemeia o familie. In timp ce, fetele rele, panaramele, pitzipoancele, sunt si ele la mare cautare, dar pentru alt motiv: tzaca paca ! 

 

D-asta ele se disimuleaza in fete cuminti! Pentru ca daca la inceput nu-si dau seama cum sunt privite de ceilalti, cand incep sa o faca, brusc nu le mai convine si tind si ele catre relatii serioase, catre legaturi de durata ! Dar uneori este prea tarziu, pentru ca noi stim ca sunt curve !

 

Dar nu suntem aici sa judecam. Fiecare dintre noi a facut greseli. Din fericire, foarte putine greseli pe lume sunt iremediabile. In plus, cum criteriile noastre sunt foarte dure si nu stam mult pe ganduri inainte de a va arunca in oala cu "panarame", este foarte posibil ca nici sa nu fi facut ceva exagerat sau imoral in opinia voastra, iar noi sa nu avem aceeasi parere. Asadar, indiferent daca si tu ai ajuns sa te consideri panarama sau daca inca mai crezi ca nu vei fi considerata asa de barbati, este util urmatorul sfat: Creaza-ti imaginea curata, pe care o cauta in mod idilic, barbatii. Pentru asta trebuie ca urmatorului barbat pe care-l cunosti si-ti place sa nu-i spui nici in ruptul capului ca:

 

Ce sa nu spui

 

1. Trecutul nu conteaza si oricum, faza e ca nici macar nu-mi aduc aminte cu cati am fost ... !

2. Si m-a luat baiatul ala cu masina si m-a dus, ca altfel ramaneam acolo! Normal ca i-am fost recunoscatoare, ce era sa fac?

3. Nu vrei sa facem sex anal? Mie nu prea mi-a placut niciodata, dar toti fostii mei au vrut, asa ca sunt obisnuita!

 

...si altele de genul asta. Si cum un barbat nu poate fi pacalit doar prin ce nu-i spui, trebuie sa-i si zici ceva pentru a-l face sa te considere asa cum ar fi trebuit sa fii oricum, ne-curva :

 

Ce sa spui

 

1. Stii, mi-e cam rusine...chiar daca am 25 de ani, n-am mai facut sex oral pana acum (sau cum ii zici tu, tzaca paca :P), dar cu tine simt ca e ceva special si as vrea sa incerc;

2. Vaiii, ce mi-a spus Ioana!!! Nu-mi vine sa cred!! S-a intalnit aseara cu tipul ala si aseara a ramas la el!! Cum a ajuns lumea!

3. Avem ceva prea special ca sa stricam grabindu-ne. Te rog eu, mai asteapta putin, nu merit?

 

E, deja se schimba problema! Da, va invat sa mintiti, dar crede-ma, daca nu o faceti, chit ca voi considerati ca ati fost sau nu panarame, dupa standardele noastre, ati fost, asa ca merita ! Asa pacaliti pe oricine!

Mai e totusi un aspect DEOSEBIT DE IMPORTANT. Faptele si actiunile voastre trebuie sa fie in deplina concordanta cu ce nu spuneti si ce spuneti (cele de mai sus adica). In consecinta:

 

Ce sa faci / nu faci

 

1. NU "tzaca paca" de la prima intalnire;

2. Play hard to get;

3. NU sex anal fara mutrele de rigoare si fara insistenta din partea lui;

4. Schimbati-va numarul de telefon, pentru ca "fantomele" trecutului se pot intoarce sa va bantuie cand va e lumea mai draga !

 

Astept intrebari si comentarii la acest articol pentru ca sunt foarte curios cate dintre voi sunt de acord si cate nu. Sunt foarte curios daca voi sunteti impacate cu sine in raport cu vietile de pana in acest moment. Aveti ceva de ascuns care ne-ar putea crea impresia despre care vorbeam? Este necesar sa mintiti si in cazul vostru ?


 

Articol de: Daniel Ionescu


Cei care au citit acest articol au mai citit si....