CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Garnituri / Legume la cuptor

Rating:5Voturi: 1 Vizualizari: 1583 Publicat la data: 2011-01-11 Autor: Saloane.ro

Legume la cuptor

Este o garnitura inspirata din celebra mancare franceza Ratatouille. Se potriveste langa orice carne la gratar, dar in post poate fi servita si ca fel principal doar cu paine prajita, sau langa un bol cu paste sau orez.

 

Ingrediente:

2 dovlecei mici
2 vinete mici
2 ardei rosii
1 ceapa
10 rosii cherry
6 linguri ulei de masline
1 lingurita ierburi Provence
1 lingurita boia dulce
4 - 5 catei de usturoi
1/4 legatura patrunjel
sare, piper

Modul de preparare:

- taiati dovleceii si vinetele rondele groase de un deget; daca rondelele de vinetele sunt mai mari le puteti taia in doua, apoi taiati ardeii in felii groase, ceapa o curatati si o taiati in 6; presarati sare si piper peste legume, amestecati bine si apoi turnati 2 linguri de ulei si amestecati pana toate sunt bine acoperite;


- in tava cuptorului puneti hartie de copt si apoi puneti doar feliile de ardei (la cuptorul preincalzit la 200 grade C, pentru 10 minute);


- puneti in tava si restul legumelor (nu le inghesuiti, legumele trebuie sa fie pe un singur strat); probabil nu vor incapea toate legumele intr-o tava, asa ca ori folositi doua tavi pentru copt, ori le coaceti in doua ture;


- lasati la cuptor 25 de minute, amestecand o data la mijlocul timpului;


- porniti apoi grilul cuptorului (focul sa vina de sus) si lasati sa se coaca inca 5 minute, supraveghindu-le in acest timp sa nu se arda;


- in timpul in care legumele se coc puneti intr-o tigaie larga si mai adanca 4 linguri de ulei, ierburile Provence, boiaua, sare si piper dupa gust; adaugati si o cana plina cu apa si fierbeti acest amestec cu capac, timp de 5 minute, apoi adaugati usturoiul strivit si patrunjelul tocat fin si dati doar un clocot;


- adaugati legumele coapte in "sosul" de mai sus si fierbeti timp de cca 3 minute, amestecand usor astfel incat legumele sa se impregneze de sos; gustati de sare si piper si mai adaugati daca este nevoie.

 

 

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....