CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Barbatii, despre femei / Trei sfaturi de aur pentru o relatie de succes

Acest articol participa la concursul de creatie Vezi clasamentul live | Vezi regulamentul concursului | Inscrie-te in concurs ! Rating:5Voturi: 4 Vizualizari: 2261 Publicat la data: 2011-01-23 Autor: Daniel Ionescu

Trei sfaturi de aur pentru o relatie de succes

 

De ce sa fim rai cu femeile? De ce sa le persecutam cand putem sa incercam sa le ajutam? Eu asta vreau astazi. Sa va ajut pe toate cele care si-au pierdut speranta ca inca puteti gasi pe cineva !

 

E foarte simplu! Sunt cateva trucuri, care, aplicate cu atentie la prima intalnire va garanteaza succesul ! Primul:

GANDITI MAI PUTIN !

Raportandu-ne la ambitiile cotidiene pe care le manifestati, e foarte important de inteles ca o relatie nu poate incepe, nu poate functiona daca va lasati ghidate numai de ratiune! Aveti aceasta tendinta: sa analizati, sa despicati firul in patru, sa fiti ultra pretentioase si ultra analitice !

 

Pentru ce? In dragoste e nevoie de o minte libera, de deschidere, de non-conformism si de un salt in gol, de multe ori! Si toate acestea doar ca sa dati o sansa reala unei noi relatii ! Pentru ca fara aceste elemente, riscati sa pierdeti, fara sa fi avut deja de fapt, orice barbat de calitate din vietile voastre triste !

 

Asa ca abordati relatiile viitoare, pentru binele vostru, cu deschiderea cuvenita si cu o doza minima de "scorpionism" !

 

Al doilea sfat este:

SSHHH !

In traducere libera: incercati sa taceti pe cat posibil!

 

Oricum sunteti construite si oricat de inteligent vi s-ar parea ceea ce doriti sa spuneti, alegerea corecta este sa NU o spuneti! Motivul este foarte simplu. In momentul cand deschideti gura, exista doua ipoteze de lucru (ambele dezastruoase):

 

Prima varianta este sa fiti proaste rau, as in batute in cap, dobitoace, praf cu creierii. In acest caz, fataaaaa, ei vor vedea lucrul asta, vor face misto de tine in cercurile lor, iar pe tine te vor trata ca pe o bucata de carne, fara creier, singurul motiv pentru care ar mai continua relatia fiind pentru SEX (asta doar in cazul in care nu ti se potriveste sfatul nr. 3, situatie in care, nici pentru aia nu esti buna!).

 

A doua varianta este sa va credeti destepte, inteligente, culte sau destupate! Aici avem din nou o bifurcatie: daca aveti de-a face cu un barbat mai putin inteligent decat voi, va crede ca incercati sa-l conduceti, se va simti complexat, va interpreta comportamentul si vorbele voastre ca pe un atac la masculinitatea sa! A doua varianta este sa aveti de-a face cu un barbat mai inteligent decat voi, caz in care, iar nu e bine!

Acesta isi va da seama ca nu exista substanta in vorbele voastre, ca incercati sa parveniti si sa va depasiti conditia, ca incercati sa pareti ceea ce nu sunteti, caz in care ori v-ar pune la punct ori s-ar repeta faza cu misto-ul intre prieteni! Nasol, nu?

 

Si sfatul final, pentru cele mai cele dintre voi:

SLABITI !

Da...ati citit bine. De cate ori v-ati gandit ca n-aveti noroc in viata sau ca destinul va e potrivnic?

 

Ei bine, daca stati toata ziua in pat si nu va ajunge un frigider pe zi, daca la o masa puteti manca 15 mici sau 20 de sarmale, daca beti bere mai ceva ca un baiat de cartier din Salajan, nici destinul, nici vointa Domnului si nici lipsa norocului in viata nu sunt vinovate de insuccesul vostru! Doar greutatea si aspectul "deosebit", care ar face sa moara de invidie si celebra Balena Albastra.

 

Asa ca... lasati shaorma, taceti din gura, nu mai ganditi atat si POATE veti avea parte de ce va doriti in materie de relatii si dragoste !

 

Articol de: Daniel Ionescu


Cei care au citit acest articol au mai citit si....