CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj de relaxare
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Aperitive / Ciupercute cu maioneza

Acest articol participa la concursul de creatie Vezi clasamentul live | Vezi regulamentul concursului | Inscrie-te in concurs ! Rating:5Voturi: 5 Vizualizari: 7081 Publicat la data: 2011-01-19 Autor: Alexandra B.

Ciupercute cu maioneza

Fiind usor de preparat, ciupercile cu maioneza sunt un aperitiv cu mare trecere datorita gustului deosebit, pus in evidenta de verdeturi aromate.

Ingredinete:

1 kg ciuperci
sare
250 - 300 g maioneza
100 - 150 ml smantana groasa
marar
patrunjel
putina zeama de lamaie

Mod de preparare:

-    se curata mai intai ciupercile, apoi se fierb acoperite circa 30 minute in 1/4 l apa clocotita, impreuna cu o lingurita rasa de sare, o foaie de dafin, 50 ml vin alb sec;
-    dupa ce se inmoaie bine, se scurg de apa in strecuratoare, unde se lasa sa se raceasca;
-    maioneza obisnuita se amesteca cu smantana, potrivindu-se gustul cu sare, putina zeama de lamaie si mustar, ca sa fie mai picanta;
-    pentru aroma, se adauga frunze de marar si patrunjel taiate marunt si, facultativ, putina ceapa rasa fin, apoi se amesteca cu ciupercile bine scurse;
-    salata se aseaza pe platou si se orneaza cu masline si gogosari, sau se presara numai cu patrunjel taiat marunt.


Pofta buna!

 

 

Articol de: Alexandra B.


Cei care au citit acest articol au mai citit si....