CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Lifestyle / Culorile influenteaza starea generala de sanatate

Acest articol participa la concursul de creatie Vezi clasamentul live | Vezi regulamentul concursului | Inscrie-te in concurs ! Rating:5Voturi: 437 Vizualizari: 6314 Publicat la data: 2011-01-07 Autor: Diaconu Elena

Culorile influenteaza starea generala de sanatate


Iti alegi culorile in vestimentatie in functie de preferinte, de tendinte, dar involuntar, le alegi si in functie de starea ta de spirit.


Stiai ca de cele mai multe ori culorile hainelor spun multe despre felul de a fi al unei persoane? Spre exemplu, poti recunoaste o persoana introvertita dupa culorile vestimentatie. In general, astfel de persoane prefera nuantele mai sterse sau inchise, tocmai pentru a nu atrage atentia celor din jur.


Cand trebuie sa recunosti o persoana extrovertita, nu o faci doar dupa modul in care te abordeaza, cat de mult vorbeste sau cum se comporta. O poti "citi"? si dupa culorile pe care le prefera, care de obicei sunt calde, pastelate sau chiar contrastante. Mai tot timpul pe fuga, te uiti in oglinda sa vezi cat de bine iti sta in vestimentatia pe care ai ales-o.


Dar te-ai gandit vreodata ca nuantele pe care le alegi iti pot influenta, pozitiv sau negativ, starea de spirit? Poate te intrebi dupa ce ar trebui sa te ghidezi atunci cand alegi culorile hainelor. Ei bine, conteaza foarte mult cum te simti la momentul respectiv. Daca esti binedispusa si plina de energie poti opta pentru culori deschise precum galbenul, rozul, lila.


Culorile vestimentatiei nu influenteaza doar starea de spirit, ci si pe cea de sanatate fizica. De aceea, este recomandat ca persoanele care sufera de diferite afectiuni sa opteze intotdeauna pentru culorile vii, prevenind astfel inrautatirea starii de sanatate. Daca esti mult prea agitate si pripita, imbraca-te mai des in galben si astfel vei reusi sa fii mai calma si mai calculate.


In cazul in care nu ai inspiratie si esti trista, opteaza pentru portocaliu. Totodata, aceasta culoare mentine organismul sanatos, contribuind la eliminarea toxinelor din colon. Daca porti albastru esti de 3 ori mai sanatoasa - te feresti de gripa si iti menti temperatua si tensiunea arteriala in parametri normali.


In ceea ce priveste nuantele de verde, ele sunt binecunoscute pentru puterea lor de a reda speranta si increderea in sine. De asemenea, verdele este benefic pentru vedere si epiderma. Nu numai culorilor din vestimentatie trebuie sa le dam importanta. Si ceea ce mancam conteaza.


In functie de culoare, alimentele pot imbunatati digestia si pofta de mancare, ne dau energie sau din contra ne tempereaza. Atunci cand consumam un aliment, organismul nostru absoarbe atat substantele nutritive, cat si culoarea alimentului respectiv. Pentru combaterea depresiei sunt recomandate alimentele albe, precum branza, lapte, iaurt, unt, pe cand surplusul de energie este oferit de alimentele a caror culoare variaza intre galben si maro (miere, paste, cartofi).

Articol de: Diaconu Elena


Cei care au citit acest articol au mai citit si....