CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Lifestyle / Cum sa-ti faci fiecare zi frumoasa

Rating:5Voturi: 1 Vizualizari: 1703 Publicat la data: 2010-12-16 Autor: Andreea Minei

Cum sa-ti faci fiecare zi frumoasa

Deseori oboseala, stresul, intamplarile neplacute, certurile sau orice alti factori externi ne tulbura buna dispozitie si ne fac sa ajungem la concluzia ca avem o zi proasta.


Chiar si asa, nu ne face bine sa privim totul cu pesimism. Pana la urma, de noi depinde sa transformam ghinionul in noroc, trebuie doar sa fim pozitivi!


1.    Zambeste! Tot universul inconjurator reactioneaza la fel ca tine si atunci vei vedea si alte zambete in jurul tau, care te vor ajuta sa fii optimist(a) in continuare. Nu te ingrijora daca zambetul tau poate parea fortat, relaxeaza-ti muschii fetei si gandeste-te la ceva placut. Zambeste.


2.    Tocmai ti s-a intamplat sa faci o greseala la locul de munca si sa fii mustrat/a de superiori? Nu lasa acest fapt sa te streseze pentru tot restul zilei, probabil ca vei face si alte greseli in cazul in care nu te vei detasa. Ai incredere in tine!


3.    Suna-i pe cei dragi cand prinzi un moment liber! Gandul ca exista persoane care ne iubesc si ne sustin ne ajuta sa fim puternici si ne motiveaza sa avem o atitudine de invingatori.


4.    Asculta-ti vocea interioara cand iti este prietena! Fiecare avem o voce interioara care fie ne critica („nu esti bun/a de nimic, ai dat iarasi gres!„ sau „bineinteles, trebuia sa alegi cea mai neinspirata cale si sa strici totul!„), fie ne imbarbateaza ( „esti capabil/a sa faci ceea ce ti-ai propus!„ sau „bravo, uite ca ai reusit!„). Sa invatam sa o ignoram atunci cand nu ne este favorabila!


5.    Trezeste-te de dimineata cu ganduri pozitive si acorda-ti timpul necesar pentru a face ceea ce iti place. Cafea aromata, mic-dejun gustos, dus care sa te energizeze, muzica pe care o adori, saruturile persoanei iubite si lista poate continua, tu stii cel mai bine ce te aduce mai aproape de starea de bine! Nu-ti refuza micile placeri matinale, iar ele te vor urma pe parcursul zilei!


6.    Programeaza-ti macar doua iesiri cu prietenii in timpul saptamanii! Altfel, rutina „acasa-serviciu„ / „serviciu-acasa„ te va face sa devii apatic/a si sa te simti ca intr-o colivie.


7.    Cumpara-ti un cadou la sfarsitul unei zile istovitoare! Nu este o cheltuiala mare. Sau programeaza-te pentru o manichiura / o pedichiura sau pentru un masaj! Mergi la un film bun! Sunt atat de multe lucruri pe care le poti face pentru tine si chiar daca par minore, isi merita tot timpul si banii investiti!


Nu uita, doar de tine depinde sa ai o zi frumoasa!

 

Articol de: Andreea Minei


Cei care au citit acest articol au mai citit si....