CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Lifestyle / Cat de sanatos este stilul tau de viata?

Rating:5Voturi: 1 Vizualizari: 2649 Publicat la data: 2010-08-05 Autor: Saloane.ro

Cat de sanatos este stilul tau de viata?

Un stil de viata cat mai sanatos tine atat de alimentatia de zi cu zi, cat si de obiceurile si deprinderile personale.

 In ziua de azi este greu sa rezisti tentatiilor, insa daca iti doresti sa fii in forma pe o perioada indelungata e bine sa incerci sa schimbi anumite lucruri.

Alimentatia

Nu trebuie sa te infometezi ca sa fii supla, dar nici nu trebuie sa consumi anumite alimente in exces. E de preferat sa consumi cu moderatie dulciurile, fainoasele, carnea, sucurile carbogazoase, cafeaua si alcoolul. Chiar daca esti o femeie ocupata si nu ai timp sa mananci la aceeasi ora, in fiecare zi, incearca cat de cat sa pastrezi aceeasi ora de masa pentru ca altfel, iti vei da organismul peste cap.

Totodata, tine cont ca mancatul in fata televizorului nu face altceva decat sa anuleze functiile creierului si astfel vei manca mult mai mult. Creierul tau va fi ocupat sa asimileze informatiile de la televizor.

Daca mananci seara tarziu asteapta cel putin doua ore inainte sa adormi. Altfel, a doua zi te vei trezi obosita pentru ca digestia nu a avut loc in totalitate. Pentru un stil de viata sanatos sunt recomandate fructele, legumele, carnea de pui, pestele, cerealele si lactatele.

Miscare

Chiar daca nu esti o fana a sporturilor, putina miscare trebuie sa faci in fiecare zi. E cea mai buna cale pentru a scapa de kilogramele in plus si, totodata, te ajuta sa te mentii in forma.

Scapa de vicii

Sunt persoane care nu recunosc ca au vicii. Insa, fumatul, alcoolul, cafeua, tehnologia, toate sunt vicii intr-o masura mai mare sau mai mica. Incearca sa renunti la tigari pentru ca sunt foarte daunatoare pentru ten, ingalbeneste dintii, da o respiratie urat mirositoare si ajuta la aparitia unor boli. De asemenea, alcoolul si cafeaua, consumate in exces, afecteaza organismul. Tehnologia, daca nu e un viciu, cu siguranta e o dependenta. Din ce in ce mai multe persoane prefera lumea virtuala. Cu siguranta, acest lucru nu poate contribui la un stil de viata sanatos.

Socializare

Cel mai bine socializezi in viata de zi cu zi, fata in fata cu persoanele respective, nu prin intermediul internetului. Alaturi de prieteni poti merge la film, la teatru, te poti plimba, iesi in cluburi sau la terase. O viata activa confera oricarei femei o stare de bine. Cui nu i-ar placea sa fie cat mai mult timp in centrul atentiei?

Ai grija de corpul tau!

Ritualuri precum spalatul pe dinti, demachierea, hidratarea si alte lucruri trebuie sa fie la ordinea zilei.
De asemenea, e bine ca macar o data pe saptamana sa folosesti diverse masti pentru curatarea tenului, hidratare, peeling, sa mergi la masaj sau la sauna. Astfel de lucruri te ajuta sa te simti bine in pielea ta.

Relatiile intime

Unele studii arata ca partidele de sex intaresc inima, accelereaza metabolismul, reduc durerile de cap, dau tenului stralucire, reduc simtitor numarul caloriilor, te ajuta sa elimini energiile negative si te fac sa te simti fericita. Asadar, pentru un stil de viata sanatos intretine relatii sexuale cu partenerul tau de cel putin 2-3 ori pe saptamana.

In concluzie, alimentatia corespunzatoare, miscarea, socializarea, sexul, toate contribuie la mentinerea unui echilibru in viata de zi cu zi.


Articol de Ela Dia

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....