CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Lifestyle / Cum sa fii fericita in propria piele

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2149 Publicat la data: 2010-06-25 Autor: Saloane.ro

Cum sa fii fericita in propria piele

Probabil fiecare dintre noi am avut, la un moment dat, o perioada mai neagra, cand putine lucruri ne-au fost pe plac. De cele mai multe ori, o astfel de perioada se datoreaza in primul rand nemultumirii pe care o simtim fata de noi insine.
Nu degeaba se spune ca, daca esti impacat cu tine, vei reusi sa stabilesti legaturi mai temeinice si cu cei din jur. Oricat de neplacuta ar fi starea pe care ti-o poate provoca un astfel de moment, exista in el si o parte buna.

Uneori merita sa te opresti voit asupra lui, pentru a intelege de unde provine nemultumirea si, implicit, pentru a sti cum s-o alungi. Dar doar cu conditia de a nu te opri prea mult! Nu cred ca exista lucruri care te deranjeaza si pe care sa nu le poti schimba.

Trebuie, ca in multe alte cazuri, doar sa vrei.

Si daca in relatiile pe care le ai cu oamenii din jur este recomandat sa faci unele compromisuri, in cazul relatiei pe care o ai cu tine poate ar fi cazul sa incerci sa le eviti cat poti de mult.

Accepta acel “nimeni nu e perfect”, chiar daca iti pare un cliseu, dar nu atat de mult incat sa te ascunzi in spatele lui. Daca, totusi, vrei sa dovedesti contrariul, cu atat mai bine. Implica-te mereu in lucrurile in care crezi si da-le taria ta. Dar nu da inapoi atunci cand nu ies chiar pe masura asteptarilor tale. Gandeste-te ca ai facut tot ce ai putut la momentul respectiv, cu siguranta amprenta ta a ramas asupra lor. De ce ar mai fi atat de ravnita perfectiunea, daca ar putea fi gasita atat de usor?! Cere-ti cat mai mult tie, dar nu si celorlalti. Perfectiunea poate avea mii de fete, iar fiecare si-o alege pe cea mai potrivita.

Poate ca nu esti “femeia ideala”, esti departe de tiparul 90/60/90, nu stii sa zambesti frumos oricarui compliment, iti sunt straine noile tendinte ale modei si esti de departe o gospodina desavarsita, dar… chiar nu gasesti nimic in tine care sa fie unic? Cu siguranta ai multe atu-uri pe care poti miza. Descopera-le, accepta-le si foloseste-le. Multe din celelalte nemultumiri se pot corecta, invatandu-le din mers.

• Daca te framanta foarte mult aspectul fizic, stabileste-ti un timp - nu foarte scurt - in care sa poti ajunge la greutatea pe care ti-o doresti. Dar fara abuzuri! Gandeste-te ca mancarea sanatoasa si sportul ti-ar fi benefice oricum, deci nu le privi ca pe o pedeapsa. In plus, e si un exercitiu de vointa. Dovedeste-ti ca poti fi tare!

Gandeste pozitiv si nu uita sa te bucuri de lucrurile marunte! Fa ca fiecare zi sa fie o intrecere intre tine si momentele care te pot determina sa simti furie, tristete sau dezamagire. Uneori par inevitabile, insa cu siguranta exista o cale prin care sa le controlezi. Incearca, daca nu, sa le alungi la sfarsitul zilei. Uneori unele reactii pot rupe legaturi a corar lipsa sa le-o simti mai tarziu si pe care sa o regreti.

Incepe-ti fiecare zi cu un zambet! Asa cum un machiaj reusit iti poate schimba starea, zambetul iti poate face ziua frumoasa.

Nu uita de tine! Chiar daca timpul pare ca ti-o ia inainte, opreste-l ori de cate ori simti nevoia. Incearca sa faci cat poti de mult lucruri care iti plac sau carora le duci dorul, chiar daca unele pot parea marunte.

Nu te conforma criteriului varstei! Nu este o nebunie sa dansezi in ploaie la 12 noaptea, chiar daca ai 40 de ani. Ar fi gresit sa te minti ca tu nu ai vrea sa faci asta.

Apreciaza prezentul si accepta-l, intelegandu-l asa cum e in momentul respectiv. Cu siguranta din trecut poti invata cum sa alegi un viitor drum mai bun. Cauta in toate frumosul. Chiar si in cea mai trista amintire poate exista un moment care sa te fi ajutat sa devii ceea ce esti acum.

Fii mai rabdatoare, atat cu tine, cat si cu cei din jur. De cele mai multe ori, impulsivitatea gandurilor sau a comportamentului iti poate face rau, chiar daca pe moment simti ca te-ai eliberat.

Stabileste-ti niste tinte, dar gandeste-te si daca este momentul cel mai potrivit in care sa le alegi. Uneori ne dorim lucuri pe care nu suntem in stare sa le ducem pana la capat sau asupra carora nu ne putem asuma responsabilitatea. Nu este o slabiciune in a-ti asuma un esec. Slabiciune este, in schimb, atunci cand eviti sa recunosti greseala si in actiunile tale.

Si, pentru a concluziona, cred ca este foarte importanta relatia pe care o ai cu tine insuti si timpul pe care ti-l acorzi pentru a te cunoaste. Nu intotdeauna ceea ce vedem in noi reflecta imaginea pe care am dori sa o vedem, dar nu ne impiedica nimic sa lucram la schimbarea ei pana va prinde forma dorita.

Trebuie doar sa stim bine ce vrem, cine suntem si daca puterile noastre se ridica la inaltimea asteptarilor. Fiecare pas pe care il facem in directia dorita este unul bun, chiar daca nu este mereu un salt urias. Si, nu in ultimul rand, trebuie sa credem ca frumusetea exista in fiecare om, sub milioane de forme; trebuie doar sa fie lasata libera.

Articol de Irina Chirtoc

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....