CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Relatii & Sex / Cum sa reaprinzi pasiunea

Rating:5Voturi: 1 Vizualizari: 5298 Publicat la data: 2010-06-28 Autor: Saloane.ro

Cum sa reaprinzi pasiunea

O viata in doi nu presupune doar dragoste. Asa cum nu inseamna nici doar sa imparti patul sau masa de seara cu cineva . La fel, pasiunea nu cred ca tine doar de sex, ci de toate lucrurile si momentele care fac ca relatia sa fie vie.

O viata in doi inseamna sa faci dragoste si sa o construiresti continuu.

Inseamna daruire, intelegere, atentie, afectiune, comunicare, incredere si joc. Secretul cuplurilor fericite sta in dorinta ambilor parteneri de a vrea sa-si transforme dragostea intr-o poveste adevarata.

Cred ca cea mai mare si frecventa greseala din viata unui cuplu este aceea a sigurantei obtinute din partea celuilalt. Se intampla adesea, poate involuntar, sa ajungi sa profiti de faptul ca stii ca el iti va fi mereu alaturi. Pentru ca te iubeste, nu?! Intreaba-te, totusi, din cand in cand, daca si lui ii este la fel de bine cat iti este tie. Si daca ii dai destule motive sa aiba aceeasi incredere pe care el ti-o inspira. Iti poti da si singura unele raspunsuri, daca esti sincera cu tine.

• Tu ce faci ca sa mentii “flacara”?

“Lucrurile merg de la sine” cand va iubiti, insa, pentru a se indrepta intr-o directie pe care o doresti, cu siguranta au nevoie si de o indrumare. Incearca, constant, sa iti reinnoiesti perspectiva asupra relatiei pe care o ai. Ai depasit momentul in care tot ce-ti doreai era sa fie mereu cu tine. Acum, cand il ai aproape, ce faci pentru a-l pastra? Te las pe tine sa-ti raspunzi…

•Fa-ti timp pentru voi.

Chiar daca simti ca nu ai timp nici pentru tine, opreste macar cateva momente din zi doar pentru el. Uneori, o imbratisare poate inlocui zeci de cuvinte. Cu siguranta sunt multe gesturi care va leaga si care stii ca il binedispun. Fa un “efort”, oricat de obosita ai fi, si fa-l sa zambeasca si sa simta ca ii esti aproape. Fa-ti planurile in asa fel incat sa puteti evada din grijile cotidiene, chiar daca doar pentru cateva ore. Timp in care sa fiti doar voi si “secretele” voastre. Concentrati-va discutiile si asupra voastra si fii la zi cu toate dorintele lui. Nu doar femeia vrea atentie. In fond, este o dovada de afectiune si de interes, de care si el are nevoie.

• Nu uita ce te-a facut sa il alegi tocmai pe el.

Daca ai ajuns sa il iubesti, fara indoiala are foarte multe calitati pe care nu le poti ingropa in timp. Incearca sa-l privesti prin ochii lui, ai celui care vrea sa ti se ofere cu tot ce are mai bun, nu ca pe ceva care ti se cuvine. Redescopera-i lucrurile frumoase care te-au facut sa il iubesti, apreciindu-le ori de cate ori ti se arata.

• O dragoste are nevoie si de dovezi.

Nu e de ajuns sa spui “te iubesc”. Completeaza, prin gesturi si fapte, tot ce te face sa simti iubirea. Romantismul nu trebuie privit ca facand parte doar din ritualul de cucerire.

•Doreste-l la fel de mult ca la inceput

Rutina este una din problemele care pot face ca inclusiv o dragoste mare sa se tranforme intr-o relatie banala, in care amorul sa inlocuiasca un film de duzina. Multe persoane sunt nemultumite de faptul ca partenerul nu le mai acorda aceeasi atentie ca la inceput si ca nu mai simt din partea lor aceeasi daruire. Lasa-ti sentimentele libere si nu pastra nicio taina in fata lui. Monotonia inseamna lipsa de varietate. Comunicati si nu astepta ca el sa-ti ghiceasca toate gandurile. Fii spontana, tandra si arata-i ca il doresti la fel de mult. Cu siguranta vei vedea si din partea lui aceeasi deschidere.

E firesc ca bucuria inceputului sa dispara, treptat. Si cred ca asta ii sperie pe cei mai multi. “Nu mai e ca la inceput”, nu-i asa? Dar nici despre o poezie nu poti spune daca e frumoasa sau nu decat dupa ce o citesti in intregime. Asa cum exista farmecul de necontestat al inceputului, la fel cred ca si “cuprinsul” are o flacara a lui. Poate ca monotonia unei relatii se confunda, uneori, si cu lipsa interesului cauzata de faptul ca ai ajuns sa-ti cunosti partenerul si ca ai sentimentul ca nu ai mai avea ce sa descoperi in el.

Dragostea inseamna, insa, si statornicie.

Ca in cazul oricarei relatii interumane, si in dragoste cred ca trebuie sa tinem cont ca “greu nu este sa cladesti ceva, ci sa mentii”.

Articol de Irina Chirtoc

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....