CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Relatii & Sex / Pacate marturisite,satisfactii impartasite

Rating:3Voturi: 1 Vizualizari: 1577 Publicat la data: 2010-06-22 Autor: Saloane.ro

Pacate marturisite,satisfactii impartasite

Daca e erotic, oriental sa fie..

Astazi auzim tot mai des si din pacate in contexte nepotrivite de "masaj erotic" si acest fapt incepe sa capete un iz ciudat si stanjenitor pentru cultura noastra si ne trec uneori fiorii gandindu-ne ca poate partenerul nostru de viatza ar fi intr-o zi curios sa incerce o asa delectare.

Avand in vedere ca unele "dughene" ieftine gazduiesc astfel de manifestari, fenomenul devine aproape similar cu "legalizarea prostitutiei" in timp ce "fitzosii", auzim pe la TV, il practica in Thailanda..

Masajul erotic oriental, de origine tantrica,aparut in India, este maxima manisfestare a senzualitatii omenesti, considerata cea mai puternica energie.
Aceasta are un continut senzual si nu pur sexual, avand la baza conceptul ca energia sexuala atat a femeii cat si a barbatului, trebuie conservata pentru o adevarata implinire a fiintei. In consecinta duce la o armonizare a energiilor, fapt care in societatea contemporana lipseste, chiar la nivel mondial.

Beneficiile "vizibile" ale acestui masaj sunt de la tratarea durerilor de cap, pana la vindecarea sistemului nervos, de la tratarea durerilor de spate pana la vindecarea paraliziei si a multor altor afectiuni.

 A fi gelos pe un specialist in aceasta arta, indiferent de sex, este acelasi lucru cu a fi gelos pe medic, pe stomatolog, bioenergetician, coafeza... Insa problema consta in calitatea partenerului de viata de a intelege corect necesitatile reale ale celuilalt, de gradul de cultura si nu in ultimul rand de nivelul de pregatire al specialistului la care mergem.

In cazul in care nu este vorba despre un maestru in aceasta arta, fie acesta de sex masculin sau feminin,atunci consecintele ar putea fi intr-adevar neplacute, atat fizic cat si psihic.
De altfel. pe timpul masajului, persoana expusa acestei metode renumite de relaxare este imbracata si pusa sa execute diferite pozitii yoga de relaxare. In cazul in care partenerul de viata va comunica acesta dorinta a sa si asta va ingrijoreaza tot ce ar trebui sa faceti este sa va asigurati ca viziteaza locatia optima pentru aceasta practica, aceasta presupunand, bineinteles si persoana potrivita...

Cu alte cuvinte daca iubitul va spune ca vrea sa faca masaj "erotic" sau mai degraba oriental, cel mai bine mergeti dumneavoastra si cautati si,in cazul in care gasiti un asemenea loc autentic, mergeti si dumneavoastra sau mergeti impreuna.
Iar daca auziti din surse straine ca partenerul a frecventat asemenea loc, mai bine asigurati-va ca este de calitate, pentru ca asa va veti da seama si de calitatea partenerului. Si daca va iubiti cu adevarat partenerul iar masajul este cel autentic, atunci cu siguranta veti simti si dumneavoastra nevoia sa-l urmati,pentru a avea parte de o maxima fericire si armonie in cuplu.

Articol de Beatrice Stefanescu.

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....