CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Lifestyle / Mergi cu el la cursuri de dans

Rating:5Voturi: 1 Vizualizari: 3404 Publicat la data: 2010-06-09 Autor: Saloane.ro

Mergi cu el la cursuri de dans

Dansul…poate fi distractiv, sanatos, util ( atunci cand reprezinta o parte importanta din timpul unei petreceri), poate deveni usor un hobby sau o distractie cu “efecte secundare” benefice pentru fizic si psihic. Un curs de dans presupune la inceput invatarea pasilor , apoi exersarea pasilor individual, pana cand acestia se executa corect.

Partea cea mai interesanta este trecerea la lucru in pereche.

Conform unor pareri avizate, in lumea dansului raportul fete baieti este de 4 la 1, unui baiat corespunzandu-i 4 fete !!! Fara pereche, cele doua momente pregatitoare ( invatatul si exersatul pasilor de dans), e ca si cum ai invata sa folosesti o arma, fara sa ajungi vreodata in poligon sa tragi. Ce sanse ai sa il lamuresti ca statul pe canapea la tv cu o bere sau o burta de bere nu se compara cu alunecatul pe parchetul salii de dans in ritmuri de salsa, tango sau vals?!?!?

Greu de crezut.

Un studiu la care au partcipat 500 de barbati americani cu varste cuprinse intre 25 si 40 de ani a relevat aspecte interesante cu privire la ce stiu si ce fac barbatii:

- barbatii stiu ca femeilor le plac salsa, swing-ul, lindy hop-ul si ei vin la cursuri sa le invete in ciuda faptului ca lor( barbatilor) le place muzica country;
- barbatii cauta contactul fizic si dansul este o posibila mina de aur pentru un dansator bun;
 - barbatii care sunt mai atenti cu tinuta lor sunt mult mai atrasi de dans decat cei neglijenti cu aspectul lor exterior;
- un barbat care invata sa danseze observa ca in majoritatea situatiilor sunt cel putin doua femei care danseaza pentru un barbat in club/ la petrecere;
- un barbat care danseaza descopera ca dupa ce a tinut o femeie in brate toata noaptea pe ringul de dans, nu e neaparat/ obligatoriu sa fie interesata sa faca sex cu el (sic ).

 Sansele sunt minime daca nu incerci sa-l tarasti dupa tine la sala de dans. Inveti pasii, exersezi si nu-ti ramane decat sa stai pe margine si sa iti admiri colegii de curs sau sa dansezi singura, asta in timp ce el este acasa sau la bere cu baietii.

Asta inseamna ca nuntile si petrecerile ce vor sa vina in loc de distractia strasnica sa aveti parte de un dans lesinat, “atarnatul” pe la mese in discutii prelungite, privitul lung la cei se fataie pe ringul de dans.

Ai observat ca umerii lui sunt trasi in jos, oarecum ( statul neergonomic la birou, si odihna prelungita a ganterelor acunse dupa noptiera de la pat) si te gandesti ca niste ore de dans pe saptamana i-ar indrepta un pic tinuta.

Se spune de catre cardiologi ca dansul, ca activitate fizica face ca inima sa lucreze fara un stres prea mare, fiind o modalitate placuta de mentinere in forma a organismului; e imposibil sa nu gasesti in arborele lui genealogic un cardiac, chiar daca inchipuit, potrivit pentru lista cu “asa nu”.

La sala de dans sunt si barbati, chiar daca e un sociopat convins si cei mai buni prieteni ai lui sunt partenerii de tenis pe catedra din scoala generala, va incerca sa zambeasca superior si se miste artistic nescapand din ochi “concurenta”, eventual sa afle ceva din secretele perfectiunii in arta dansului…asa, de amorul competitiei( doar e barbat!).

Sunt zile pentru el in care e mai rau ca tine in cele mai rele zile ale tale, e normal…miscarea, coordonarea, jocul de picioare de la orele de dans vor reduce frecventa unor astfel de zile.

 Si da, cum va vedeti dimineata si seara, ceva sms-uri de verificare pe timp de zi…ce-ar fi daca din cand in cand v-ati amuza incurcand pasii de dans , spionandu-va tinuta in oglinzile salii de dans sau minunadu-va cat de buni sunteti la salsa si habar nu aveati pana n-ati dansat impreuna.

Articol de Antuza Banu

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....