CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Lifestyle / Cum putem avea o vacanta perfecta!

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2120 Publicat la data: 2010-05-10 Autor: Saloane.ro

Cum putem avea o vacanta perfecta!

Sa pleci in vacanta poate fi uneori mai stresant decat sa stai acasa. Cu atat mai mult cu cat tu esti cea care trebuie sa organizeze totul pentru fiecare membru al familiei. Iata motivul pentru care iti recomandam 6 solutii care te pot scuti de multe batai de cap in vacanta.

1 Inainte de a face rezervarile...

Documenteaza-te asupra locatiei pe care o preferi pentru concediul tau. Eviti astfel o serie de probleme care pot aparea nu doar pe parcursul excursiei, ci chiar de la inceput: hoteluri disponibile, facilitati de cazare, plaje existente in vecinatate sau trasee incluse in program, atractii turistice s.a.m.d.

2 Ce pun in valiza?

Nu esti convinsa daca trebuie sa-ti pui cateva perechi de bikini in plus in valiza sau daca e necesar sa iei cu tine mai mult decat un bluzon de lana? Ca sa te asiguri ca vei avea in geamantan si un spatiu disponibil pentru eventualele suveniruri sau pentru rochia aceea superb, albastru degrade, pe care sigur o vei cumpara in concediu, afla cum va fi vremea, pe termen lung, in locul ales de tine pentru petrecerea vacantei.

3 Asigura calitatea viitoarelor fotografii

E o adevarata dezamagire ca, dupa developarea pozelor din concediu, sa constati ca minunata ta vacanta si superbele peisaje vazute acolo nu se regasesc calitativ in nici una dintre fotografiile tale. Sfatul specialistului? Evita fotografierea in conditii improprii de luminozitate, cum ar fi in cluburi sau, din contra, in plin soare. Nu face rabat de la calitate atunci cand vine vorba de achizitionarea aparatului foto. De asemenea, fa cat mai multe poze si profita de fiecare situatie sau peisaj de vacanta.

4 Mergi doar cu prietenii de suflet

Poate fi ceva mai neplacut decat sa pleci in concediu cu niste prieteni si sa va intoarceti dusmani declarati? Nu cred! Pentru a evita o astfel de situatie, solutia ar fi sa discutati inainte de plecare ce anume ar prefera fiecare sa faca in vacanta propusa ori daca s-ar simti ofensati in cazul in care ai prefera sa evadezi intr-o zi, de una singura, in mijlocul naturii. Comunicarea este intotdeauna cel mai bun mod de a evita orice fel de neintelegeri.

5 Innoieste-ti garderoba

Cumpara-ti dinainte hainele pentru concediu, nu lasa achizitionarea articolelor vestimentare de care vei avea nevoie chiar pentru perioada vacantei. Astfel, eviti risipa de bani pe o sumedenie de lucruri pe care, poate, nici nu le vei purta pana la urma! Pentru ca toate stim cum este euforia vacantei, cum fiecare bluzita iti face cu ochiul si iti garanteaza ca nimic nu-ti va scoate bronzul in evidenta mai bine decat ea. Inca un pont: daca atunci cand iti faci bagajul ai indoieli in privinta vreunui articol, renunta sa-l iei. Scutesti astfel un spatiu vital din bagaje si nu vei mai cara dupa tine nu stiu cate valijoare cu lucruri care se vor dovedi inutile.

6 Uita de griji

Cand pleci in vacanta, fa tot posibilul sa te detasezi de problemele de acasa si de cele de la serviciu si, o data ajunsa, relaxeaza-te la maximum. Reevalueaza-ti prioritatile, gandeste-te ceva mai mult la tine, fara sa uiti insa de nevoile celorlalti si bucura-te de timpul petrecut in compania familiei sau a prietenilor. Pana la urma, vacanta inseamna odihna si distractie, plus timp liber fructificat la maximum. Vacanta placuta!

Articol de Diana Acozmei

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....