CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Lifestyle / 7 REGULI DE AUR PENTRU CA TU SA FII SANATOASA

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1984 Publicat la data: 2010-04-07 Autor: Saloane.ro

7  REGULI  DE  AUR  PENTRU  CA  TU  SA  FII  SANATOASA

7 REGULI DE AUR PENTRU CA TU SA FII SANATOASA

 Stim ca esti foarte ocupata si de cele mai multe ori nu ai timp si pentru tine. Cu siguranta sarcinile de la serviciu, partenerul de cuplu sau copiii ocupa primele locuri in prioritatile tale. Poate ca ar trebui sa incepi sa te incluzi si pe tine in randul prioritatilor. Si pentru ca nu ai prea mult timp, retine topul celor 7 lucruri care impreuna functioneaza ca un scut impotriva imbolnavirilor!

1. Dieta perfecta
Asa ceva chiar exista si nu ma refer la vreun regim care ne ajuta sa slabim peste noapte. Vorbesc de includerea in meniu a tuturor principiilor nutritive care sa ne sustina pe termen lung. De exemplu: 5 portii de legume si fructe in fiecare zi, proteine din pui, lactate si grasimi din uleiul de masline sau peste sunt de ajuns ca sa va tina in forma.

2. Dormim cat trebuie?

Din cauza sarcinilor extenuante nu reusim sa dormim cel putin 7 ore pe noapte, asa… ca la carte. Nu ca n-am avea nevoie de o piele stralucitoare, fara tenta de cenusiu si fara cearcane, dar uneori treburile pe care vrem sa le realizam se aduna si ne ocupa prea mult din timp. Atunci cand adormim tarziu, compensam pe cat posibil cu trezitul mai tarziu dimineata. Se pare ca acest obicei face foarte bine la creier, conform unor studii care evidentiaza faptul ca persoanele care se trezesc mai tarziu dimineata au sanse mari sa-si arate mai greu varsta reala.

3. Bem apa
 Incercati sa beti cel putin 2 l de lichide zilnic! Va spun din experienta, este o chestiune de obisnuinta! Nici nu va imaginati cat bine faceti fiecarei celule din organism. In fond, toate schimburile si reactiile celulare sunt posibile datorita apei. Daca nu le completam zilnic, corpul nostru va recicla apa folosita, cu riscul acumularii de toxine.

4. Vitamine, dar cu masura
Medicii ne sustin in adoptarea unui regim de viata care sa include suplimente, dar totul trebuie facut cu masura si trebuie sa avem grija sa nu le luam a’ la long decat daca avem strict o indicatie din partea unui specialist.

 5. Cu analizele la zi
O data pe an sunt absolute necesare analizele de sange si un control medical amanuntit. Si sa nu uitam de o specialitate a medicinei atat de utila femeilor, dar atat de ocolita din diverse motive: ginecologia. Testul Babes Papanicolau si examenul ginecologic trebuie si ele incluse anual in evaluari medicale de rutina.

6. Gandire pozitiva, relaxare
Zambim mai mult, glumim mai mult, chiar radem mai cu pofta, uneori in ciuda colegilor care nu-si ridica ochii cu orele din ecranul monitorului. Este adevarat, putin stres nu strica nimanui, dar prea mult e dezastru…mai ales ca s-a demonstrat stiintific faptul ca persoanele vesele traiesc mai mult si mai bine. Bonus: au un sistem imunitar mai bun.

7. Sportul este si el pe lista!
Ar trebui sa ajungem la sala de cel putin trei ori pe saptamana. Nu o facem, insa incercam sa compensam din plin mergand pe jos. Daca la asta mai punem renuntarea la lift, atunci minimum de exercitiu fizic ne este asigurat. Cele mai harnice dintre noi se mai aventureaza si pe la orele de aerobic. Cautand zilnic sa facem sport, ne incadram lejer in categoria persoanelor cu risc scazut de boli cardiovasculare sau depresie.

Articol de Diana Acozmei

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....