CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Relatii & Sex / Cratita este si pentru barbati

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1395 Publicat la data: 2010-02-23 Autor: Saloane.ro

Cratita este si pentru barbati

Locul femeii este la cratiţă. De câte ori aţi auzit aceste cuvinte şi aţi suferit din cauza lor? De câte ori aţi fost subestimate de către partenerii de viaţă care nu cred că sunteţi în stare să fiţi şi iubită şi mamă, dar şi...un şofer excelent şi femeie de carieră? Din păcate, mulţi bărbaţi, ba chiar şi anumite femei au rămas cu ideile preconcepute de acum 100 de ani, când 99% dintre reprezentantele sexului slab nu făceau altceva decât să spele, să gătească, să facă mulţi copii şi să se supună iubiţilor lor. Între timp însă am evoluat, iar femeia este considerată egalul bărbatului. Şi pe bună dreptate.

Dacă şi femeile muncesc la fel de mult ca şi bărbaţii, ba uneori chiar mai mult, dacă salariile lor sunt la acelaşi nivel, de ce n-ar sta şi bărbaţii la cratiţă? Ce fel de bărbat este acela care îşi trimite consoarta „la cratiţă”? Şi, mai ales, ce fel de femeie este aceea care nu ripostează în momentul în care este tratată astfel?

Dincolo de iubire, o relaţie normală, fie că a fost oficializată sau nu, trebuie să se bazeze pe încredere şi respect. Iar o asemenea atitudine din partea celui cu care împarţi totul este de neiertat. Dacă şi iubitul are tendinţa de a te subestima, pune piciorul în prag de la început. Te trimite la cratiţă? Trimite-l la strung! Sau mai bine explică-i frumos că, din moment ce tu nu-i reproşezi faptul că nu a bătut un cui de când sunteţi împreună, nu are de ce să aibă pretenţia să stai în fiecare zi în bucătărie.

Spune-i că lucrurile s-au mai schimbat de când s-a căsătorit bunica lui şi că nu e un capăt de ţară dacă sunt zile în care nu există mâncare gătită în frigider. Şi pentru tine ziua are tot 24 de ore. Puteţi oricând să comandaţi ceva de acasă sau să mergeţi la un restaurant. Sau, de ce nu, dacă el ajunge acasă mai devreme decât tine, ar putea să-ţi facă o surpriză şi să pregătească cina.

Şi ce dacă n-a mai gătit în viaţa lui? Nimeni nu s-a născut învăţat. Ca să nu mai vorbim de faptul că cei mai buni bucătari ai lumii sunt bărbaţi. Uitaţi-vă împreună la emisiunile de pe Travel Channel şi poate că el îşi va schimba atitudinea. Totuşi, dacă partenerul tău susţine că nu este priceput în bucătărie, profită de zilele în care sunteţi amândoi acasă şi roagă-l să te ajute la gătit. Încet-încet va învăţa să folosească toate ustensilele şi s-ar putea să-şi schimbe comportamentul.

Este important să realizeze că tu îl vei aprecia şi mai mult dacă te va ajuta cu treburile gospodăreşti şi că gătitul sau datul cu aspiratorul nu-i ştirbesc bărbăţia.

Articol de Andreea Gladcov

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....