CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Relatii & Sex / Sexul lent, romantic

Rating:3Voturi: 2 Vizualizari: 5337 Publicat la data: 2011-05-23 Autor: Andreea Minei

Sexul lent, romantic


Uneori este mai greu ca apropierea dintre tine si iubit sa se concretizeze intr-o partida de sex tandru, daca energia voastra sexuala a atins cote maxime.

Dar, din cand in cand, se recomanda sa alternati sexul salbatic cu cel lent si romantic, bineinteles daca va face la amandoi placere.


Atunci cand esti indragostita de persoana cu care formezi un cuplu, gasesti usor resorturile pentru a o iubi in diverse moduri: cu pasiune, cu tandrete, chiar dintr-o simpla privire si dintr-o singura atingere.
Preludiul incepe cu mult inainte de a se concretiza actul sexual, iar actul sexual nu vine ca un inceput, si nicidecum ca un sfarsit al ritualului de idolatrizare al iubitului/ei.

Ce inseamna, de fapt, sex romantic? Cuvintele sunt uneori incapabile sa redea realitatea sublima a ceea ce intelegem sa infaptuim impreuna cu cel de langa noi, cand ne reunim fizic si sufleteste.
In primul rand, cadrul in care ar trebui sa se petreaca aceasta intalnire pe doua, chiar trei planuri (fizic, mental si spiritual) dintre tine si iubit/a necesita atentia ta sporita: lumanerele, petale de trandafiri, uleiuri de masaj, muzica, tot ce iti trece prin minte si se potriveste cu acest cadru.

Spre deosebire de sexul tantric, unde actiunea se muta in afara patului, in ceea ce priveste sexul lent si romantic, se recomanda sa ramaneti in pat, dar patul va trebui „ornat” in mod special: lenjerie de matase sau catifea, perne opulente, daca nu aveti posibilitatea sa decorati astfel acasa, alegeti o camera care sa aiba un pat de mijloc in stil baldachin.

Preludiul va trebui prelungit cat mai mult posibil: atingeri, sarutari, puteti sa va jucati cu fructe sau frisca, gustate de pe corpul iubitului/ei cat mai lent posibil, pana cand dorinta devine de nesuportat. Iar atunci va trebui sa faceti un efort si sa nu alergati in intampinarea orgasmului, lasati-l sa mai intarzie. Soptiti-va cuvintele cele mai dulci, aveti grija de placerea celuilalt, daca este nevoie luati pauza si tineti-va in brate.

Mai placut, uneori, decat o partida de sex, este sa simti persoana iubita langa tine, lipita de tine, sa ii simti respiratia si aroma pielii, si bataile inimii, alaturi de ale tale.

 

 

Articol de: Andreea Minei


Cei care au citit acest articol au mai citit si....