CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Spiritualitate / Totul despre Balanta

Rating:5Voturi: 1 Vizualizari: 5211 Publicat la data: 2010-02-22 Autor: Saloane.ro

Totul despre Balanta

Oamenii au două calităţi care îi diferenţiază de regnul animal: capacitatea lor raţională (exprimată de gemeni şi peşti) şi cea estetică (exprimată de balanţă). Fără acest simţ estetic, am fi doar un pic mai mult decât nişte barbari inteligenţi. Balanţa reprezintă instinctul de civilizaţie şi nevoile sufleteşti. Frumuseţea este esenţa vieţii balanţei. Ei există pentru a înfrumuseţa lumea. Unii pot discuta despre calităţile sociale ale balanţei, corectitudinea lor şi abilitatea de a accepta punctul de vedere al altcuiva – dar vor omite calitatea lor principală: dorinţa lor pentru frumos.

Nimeni – indiferent cât de singur pare să fie – nu trăieşte în izolare. Universul este o vastă colaborare între fiinţe. Balanţele, mai mult decât oricine, înţeleg legile spirituale care fac relaţiile suportabile şi chiar plăcute. Balanţa este întotdeauna în mod inconştient (şi în unele cazuri conştient) elementul de civilizare, armonizare şi artistic. Aceasta este dorinţa supremă a balanţei. Balanţele adoră instinctiv să apropie persoanele; ele sunt singurele în măsură să facă acest lucru. Au o capacitate aparte de a vedea ce uneşte persoanele – lucrurile care atrag şi unesc.

BALANŢA ŞI DRAGOSTEA

Balanţele exprima adevăratul lor geniu prin dragoste. Nu puteţi găsi un partener mai romantic, mai seducător şi sincer. Dacă există un lucru care poate distruge cu adevărat o relaţie este existenţa unui dezechilibru între persoană care iubeşte şi cel iubit. În cazul în care o parte cere sau da prea mult, resentimentul va apărea cu siguranţă la un moment dat. Balanţele sunt foarte atente la acest aspect.

Există întotdeauna riscul ca balanţele să dea prea mult, dar niciodată prea puţin. Dacă simpatizaţi o balanţă, asiguraţi-vă că păstraţi romantismul în relaţie. Faceţi tot felul de lucruri mărunte – cine la lumina lumânărilor, călătoriţi în locuri exotice, luaţi flori şi mici cadouri. Dăruiţi lucruri frumoase, nu neapărat scumpe. Trimiteţi felicitări. Sunaţi în mod regulat chiar dacă nu aveţi nimic de spus. Subtilităţile sunt foarte importante pentru balanţe. Relaţia voastră este o operă de artă: aveţi grijă să fie frumoasă şi partenerul balanţă va aprecia acest lucru. Dacă sunteţi creativi, vă vor aprecia şi mai mult; astfel balanţa se va comporta extrem de frumos faţă de dumneavoastră.

Balanţelor le plac partenerii agresivi şi chiar un pic hotărâţi. Ei ştiu că acestea sunt calităţi care foarte des le lipsesc, şi din acest motiv apreciază acest lucru la partenerii lor. Cu toate acestea, balanţele pot fi foarte agresive în relaţie – dar întotdeauna într-un mod subtil şi fermecător! Balanţele sunt foarte hotărâţi în eforturile lor de a fermeca obiectul adoraţiei lor – acest lucru poate fi foarte plăcut dacă dumneavoastră sunteţi acela.

BALANŢA ŞI BANII

În chestiuni financiare, balanţele le pot părea alţilor frivole şi ilogice. Aceasta se întâmpla deoarece balanţele se concentrează mai mult la cum să facă bani pentru alţii decât pentru ei. Dar este şi o explicaţie logică pentru o asemenea atitudine financiară. Balanţele ştiu că toţi şi toate sunt legate între ele şi deci este imposibil să ajuţi pe altcineva fără să te ajuţi implicit şi pe tine. Având în vedere că îmbunătăţirea veniturilor partenerului tinde să le consolideze relaţia, balanţele aleg să facă acest lucru. Ce poate fi mai amuzant decât construirea unei relaţii? Veţi găsi foarte rar o balanţă care se îmbogăţeşte pe spinarea altora. Scorpionul este reprezentantul casei a 2a a banilor, ceea ce le oferă balanţelor o perspectivă neobişnuită asupra problemelor financiare şi puterea de a se concentra asupra acestor probleme într-un mod care maschează orice urmă de indiferenţă.

De fapt, se poate că alte semne zodiacale să apeleze la sfaturile financiare ale balanţelor. Având în vedere calităţile lor sociale, balanţele cheltuiesc în mod frecvent sume importante de bani pe organizarea diferitelor evenimente sociale. Le place, de asemenea, să ajute alte persoane aflate în dificultate. Balanţele vor face tot ce le stă în putinţă să îi ajute pe alţii aflaţi la nevoie, chiar dacă asta înseamnă să se împrumute de la alţii ca să facă acest lucru. Cu toate acestea, balanţele sunt foarte grijulii în achitarea oricărei datorii, şi nu le place să li se reamintească să o facă.

CARIERA ŞI IMAGINE POBLICA

Public, balanţele par a avea simt matern. Prietenii şi cunoscuţii lor sunt familia lor şi îşi exercită puterea politică asupra lor în moduri materne. Le plac de asemenea şefii materni sau paterni. Racul este pe casa a 10a (a carierei) a balanţei; Luna guvernează planul profesional pentru balanţe. Luna este de departe cea mai rapidă şi cea mai schimbătoare planetă a întregului horoscop. Ea este singura dintre toate planetele care călătoreşte prin întregul zodiac – toate cele 12 zodii şi casele lor – în fiecare lună. Aceasta conferă o trăsătură cheie pentru modul în care balanţele îşi abordează cariera şi a lucrurilor pe care aceştia trebuie să le facă pentru a-şi maximiza potenţialul.

Luna este planeta sentimentelor şi a dispoziţiilor – balanţele au nevoie de cariere în care îşi pot exprima liber sentimentele. Acesta este motivul pentru care multe balanţe se implica în artă. Ambiţia balanţei urca şi coboară odată cu Lună. Au tendinţa de a-şi exercita puterea în funcţie de starea de spirit. Luna „conduce” masele – acesta este motivul pentru care balanţele au nevoie să câştige aclamaţiile şi popularitate din partea unei întregi mase de oameni. Balanţele pot fi foarte flexibile – şi adesea versatile – în cariera şi ambiţii. Pe de altă parte, ei îşi pot atinge obiectivele într-o multitudine de feluri. Nu sunt prinşi într-o atitudine sau un mod de a rezolva problemele.

VIAŢA BALANŢELOR

Din moment ce balanţele sunt creaturi foarte sociale, nu le plac în mod deosebit banalele sarcini domestice. Le place o casă foarte bine organizată – curată, ordonată şi dotată cu tot ce este nevoie – dar treburile gospodăreşti sunt o corvoadă, una dintre sarcinile neplăcute ale vieţii care trebuiesc făcute, cu cât mai repede cu atât mai bine. Dacă o balanţă are suficienţi bani – şi câteodată chiar dacă nu eu – ele vor prefera să plătească pe cineva care să se ocupe de aceste îndeletniciri. Cu toate acestea, balanţele adoră grădinăritul; le place să aibe flori şi plante în casă.

Casa balanţelor este modernă şi mobilată cu foarte mult bun gust. Veţi găsi multe picturi şi sculpturi. Din moment ce balanţelor le place să fie înconjurate de prieteni şi familie, le place să organizeze diverse serate de divertisment la ei acasă – sunt gazde excelente. Capricornul guvernează casa a 4a a familiei şi căminului a balanţelor. Saturn, planeta dreptăţii, ordinii, limitelor şi disciplinelor, conduc viaţa domestică a balanţelor. Dacă vor ca să se bucure de susţinere din partea familiei, ei trebuie să dezvolte unele caracteristici ale lui Saturn – ordine, organizare şi disciplină. Balanţele, fiind atât de creative şi concentrate pe nevoia de armonie, tind să fie prea delăsători acasă şi permisivi cu copiii. Prea mult nu este niciodată bine; copiii au nevoie de libertate dar şi de limite.

CARACTERISTICI BALANŢA

Semnul balanţei semnifica interesul manifestat pentru relaţii de tot felul şi puterea de a armoniza diferite elemente cu scopul de a unifica. Balanţele reprezintă puterea sufletului de a exprima frumuseţea sub toate formele sale. Şi unde este frumuseţea dacă nu în interiorul unei relaţii? Frumuseţea nu există în izolare. Frumuseţea rezultă din comparaţia relaţiilor dintre diferite părţi. Fără o relaţie onestă şi armonioasă nu există frumuseţe, fie că este vorba de artă, maniere, idei sau opinii sociale şi politice. *preluat de pe

Articol tradus de Cristina Saghin (sursa: www.horoscopes-love.eu)

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....