CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Cariera / Cum sa avansezi in cariera!

Rating:5Voturi: 1 Vizualizari: 2253 Publicat la data: 2010-01-21 Autor: Saloane.ro

Cum sa avansezi in cariera!

Cum sa avansezi in cariera!

Daca lucrezi intr-o companie mare este foarte usor sa treci nevazuta, este foarte usor sa fii inca o angajata si atat. De aceea trebuie sa sa faci ceva, trebuie sa iesi in evidenta, insa in sensul bun al cuvantului. De cele mai multe ori nu este suficient doar sa-ti faci treaba bine, sa fii o angajata constiincioasa si atat.

Daca vrei sa avansezi in cariera, asculta sfaturile eLady.ro. Retine ca trebuie sa tii cont de faptul ca tu trebuie sa te duci la sef si sa-i demonstrezi ca meriti o avansare nu sa stai cuminte in banca ta, sa nu iesi din cuvantul sefilor si sa astepti cum vine avansarea sper tine.

In ultimii ani am tot auzit persoane care se plangeau si spuneau ca lucreaza de ani de zile intr-o companie, ca stau peste program sa-si termine treaba fara ca seful sa aprecieze asta si s-a intamplat ca intr-un moment sa vina in companie o noua angajata, d-abia iesita dupa bancile facultatii si sa stea un an si dupa sa fie avansata si sa ajunga sa aiba un salariu mai mare si un alt statut in companie.

Tine cont de faptul ca nu mai conteaza atat de mult vechime pe care o ai ci cum faci tu sa progresezi, tine cont de faptul ca in cazul de mai sus nu a contat experienta ci faptul ca a fost buna in ceea ce facea, s-a facut remarcata si si-a urmarit obiectivele personale.

Daca vrei si tu sa reusesti cauta sa:

Fii sociabila, sa interactionezi cu cat mai multe persoane din cadrul companiei, din departamente cat mai diverse si cauta sa faci asta depasind granitele impuse de locul de munca. Iesi in oras cu colegii tai, lanseaza invitatii la teatru, la film, cauta sa fii un mic lider informal. Cu cat colegii tai se vor baza mai mult pe tine, cu cat acestia vor avea un mai mare respect pentru tine cu atat le va fi mai usor sa te propuna pentru o avansare, sau pur si simplu relatia ta cu ei te va face sa iesi in evidenta si sa fii urmatoarea pe lista de promovari.

Un lucru foarte important, nu te teme de sefii tai, de superiori, de multe ori am auzit “stai, sa merg mai incet” sau “ sa nu ma vada seful, ca nu vreau sa vorbesc cu el” sau de o teama nesjustificata a angajatilor fata de director, de manager. Si ei sunt oameni ca si tine, nu ai de ce sa te temi de ei, cauta ca atunci cand ii vezi sa ai o atitudine relaxata, daca se intampla sa-i intalnesti pe hol, in lift fii tu cea care incepe o discutie.

Retine ca nu trebuie sa te feresti de persoanele importante din companiei ci sa cauti sa ai un comportament natural fata de ele si sa-ti construiesti o relatie de angajat-superior de calitatea cu acestea.

Cand cineva iti cere ajutorul accepta chiar daca nu face parte din responsabilitatea ta, vei fi apreciata pentru asta si poate vei invata si lucruri noi. E foarte important sa percepi ajutorul solicitat cu optimist si incredere si nu ca pe o povara in plus.

Foarte important este ca atunci cand aflii ca urmeaza sa se elibereze un post care te-ar interesa sau ca in cadrul companiei se vor derula proiecte noi sa ceri informatii, arata-te interesata de schimbari, de noutati si nu astepta ca seful sa vina la tine si sa-ti vorbeasca de ele ca si cand tu i-ai face acestuia o favoare ca-l asculti.
Iar daca esti cu adevarat interesata de acel post sau de noul proiect ofera-te sa te implici, si nu te teme de un esec sau de un refuz. Este mult mai simplu sa ceri ceva decat sa astepti sa ti se ofere, pentru ca e posibil ca sansa de a ti se oferi ceva sa vina mai tarziu decat de astepti tu.

Asa ca inarmeaza-te cu mult curaj si succesul va veni mai repede decat te astepti.

Articol preluat de pe www.elady.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....