CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Cariera / Programeaza-te pentru succes!

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1749 Publicat la data: 2009-04-07 Autor: Saloane.ro

Programeaza-te pentru succes!

Programeaza-te pentru succes!

Ca mintea umana functioneaza asemanator unui computer, nu se mai indoieste nimeni. Numai ca unul mult mai rapid si mai eficient. Problema e, cum sa-l programezi? Dupa psihologii americani, fani ai gandirii pozitive si ai programarii neuro-lingvistice, s-ar parea ca e suficient sa iti impregnezi mintea cu idei de reusita si succesul e garantat. Pe scurt: „Umpleti mintea cu gunoaie si vei avea rezultate mizerabile. Curata-ti capul de indoiala si slabiciuni si vei avea in cariera ordine si eficienta!”

Un iluzionist mai putin obisnuit

Britanicul Derren Brown e celebru pentru „iluzionismul psihologic” cu care reuseste sa-si uluiasca spectatorii. Citirea gandurilor, a amintirilor, tehnici de memorie sau control al mintii sunt instrumentele cu care isi face show-ul. Cat despre persuasiune… reuseste sa convinga aproape pe oricine, de aproape orice. El afirma ca nu crede in hipnoza, iar oamenii asupra carora actineaza nu sunt hipnotizati. E drept ca ii alege totusi pe cei mai sugestionabili, cu o anumita flexibilitate a mintii.
Un spectacol pe care merita sa-l vezi este „The Heist” in care, in urma unui asa-zis seminar motivational, ii face pe 3 dintre protagonisti (oameni seriosi, fara antecedente penale) sa faca un jaf armat. Sau, ma rog, sa incerce sa-l faca. Toata povestea e spectaculoasa, dar dincolo de asta, ramai cu ideea: daca cineva (in cazul acesta Derren Brown) reuseste sa „programeze” pe altcineva sa faca ceva imposibil, inseamna ca si fiecare dintre noi ne putem „autoprograma” sa facem ceva mai simplu. De exemplu, sa fim mai creativi, mai eficienti sau mai buni la… birou!

Ce stimuli progameaza mintea

1. „Feeling good” (a te simti bine)
Primul si cel mai important pas este sa reusesti sa iti induci o stare de bine vis-a-vis de lucrul pe care ti-l propui. Se pare ca pe fond de negativitate, refuz sau inchidere nu se poate „cladi” nimic.

2. Stimulente vizuale

Vizualizeaza, cat mai clar, scopul pe care ti-l propui. Cu cat e mai limpede imaginea pe care vrei sa o atragi, cu atat mai repede va deveni realitate. Pune la vedere graficul realizarilor asa cum ai vrea tu sa fie, cu anticipatie. Priveste cat mai des macheta proiectului sau fotografii in care erai in situatia pe care ti-o doresti.

3. Stimulente auditive
Ai o muzica preferata, care te scoate din orice „cofa” de melacolie sau lene? Alege o astfel de bucata muzicala si foloseste-o ca pe un declansator al starii tale de bine si eficienta.

4. Atentie la limbaj

Curata tot ceea ce spui de conotatii negative „stiu ca n-o sa iasa”, „nu pot”, „niciodata nu-i bine” etc. Afirma, in cuvinte, intotdeauna partea buna a lucrurilor. Si afiseaza-ti la vedere sloganuri sau citate mobilizatoare. Daca metoda ti se pare prea comunista, alege-ti un slogan personal pe care sa ti-l repeti cat mai des.

5. Foloseste „ancore”
Mintea e extrem de receptiva la asa-zisele ancore, situatii, obiecte sau imagini care sa-ti aminteasca de scopul tau. E exemplu, de fiecare data cand te dai cu ruj (adica de mai multe ori pe zi), aminteste-ti sa-ti dai un pupic si sa te feliciti, cu anticipatie, pentru reusita ta. Chiar daca ti se pare caraghios, incearca, macar in gluma. Si lasa succesul sa vina spre tine!

Autor: Milena Pop

Sursa: www.unica.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....