CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Spiritualitate / Cristaloterapia si cristalele

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1650 Publicat la data: 2010-01-15 Autor: Saloane.ro

Cristaloterapia si cristalele

Proprietăţile curative ale cristalelor au fost cunoscute din cele mai vechi timpuri, atunci când erau folosite pentru prepararea tincturilor. Pentru protecţie erau purtate ca amulele şi talismane. ele au şi capacitatea de a mări câmpul energetic al corpului, pentru că emit vibraţii uniforme. Ele au puterea unei pietre care trăieşte.

Câmpul energetic al acestui cuarţ – piezoelectricitatea, este unul dintre cele mai importante elemente ale sistemelor noastre de comunicaţie. Computerele, radarele, ceasurile, staţiile radio – toate folosesc un uimitor câmp energetic constant, care nu deviază. Proprietatea piezoelectrică a cristalelor înseamnă că ele sunt capabile de a menţine o încărcătură electrică, iar datorită acestei calităţi, aceste minerale măresc puterea de vindecare a meditaţiei, care la rândul său accelerează procesul.

Proprietatea piezoelectrică a cristalelor înseamnă că ele sunt capabile de a menţine o încărcătură electrică, iar datorită acestei calităţi, aceste minerale măresc puterea de vindecare a meditaţiei, care la rândul său accelerează procesul. Cuarţul este cea mai economică sursă de energie. Pentru a reduce costurile, există metode de producere a acestui mineral folosind cantităţi mici din cuarţul natural. S-a descoperit că cel realizat în laboratoare este cel mai căutat. Cristalele obţinute pe această cale sunt mai bune pentru că sunt mai uniforme, mai clare şi de o calitate superioară.

Cristalele depozitează şi conduc energie. Ele pot absorbi un tip de energie şi pot emite un alt tip atunci când sunt strânse, încălzite sau răcite. Cristalele de cuarţ absorb atât magnetism din centrul Terrei cât şi radiaţie solară, după care pot emite energie. Aceste emisii energetice au fost surprinse cu fotografii speciale, aspectându-se ca o aură de lumină albă, ce radiază din centrul albastru sub formă de stea. Energia care radiază din cuarţul clar şi din alte cristale este compatibilă cu aura umană; acest atribut asigurându-le puteri de vindecare.

Purificarea cristalelor înainte de utilizare este obligatorie Acest lucru se poate face: - introducând cristalul în apă cu sare de mare. - ţinând cristalul la soare aprox. 4 ore. - ţinând cristalul între palme şi rostind următoarea invocaţie a luminii (vezi şi DaEl Walker) Invoc lumina Cristului, lăuntric Sânt un canal curat şi perfect Lumina îmi este călăuză Mai pe înţeles ne transformăm într-un canal de lumină, ne purificăm de energiile impure şi ne facem protecţia numai prin puterea Divinităţii. În acest fel, nu mai primiţi energii negative din afara canalului de lumină şi energii astrale, fiind călăuziţi doar de Sursa Energiei Divine.

După ce cristalul a fost purificat acesta poate fi folosit în vindecare doar după o perioadă de acordare cu propria persoană a vindecătorului, timp de 30 de zile, în care îl veţi purta asupra voastră tot timpul, oriunde mergeţi. Cu cât vibraţiile voastre vor fi ma i apropiate de vibraţiile cristalului, cu atît mai eficient va funcţiona acesta ca dispozitiv de (condensare) transformare şi dirijare a energiei. Interacţiunea constantă cu corpul vostru va conduce la sincronizarea vibraţiilor cristalului cu cele ale spiritului, sufletului şi trupului vostru, dar le veţi putea acorda şi cu ale pacienţilor.

După purificarea şi acordarea cristalului, acesta va începe să vibreze în armonie cu voi. Când simţiţi furnicături sau pulsaţii, îl puteţi folosi în autovindecare. De acum îl puteţi folosi în meditaţie, la deblocarea chakrelor, purificarea şi mărirea aurei, channeling, protecţie antimalefică, energizare etc. Într-un stadiu mai avansat puteţi atinge treptele superioare vibraţionale ce vă pot induce într-o stare înaltă de conştiinţă (conştiinţă lărgită, extinsă). Este o activare conştientă a corpului mental şi a emisferei cerebrale din dreapta, iar procedeele terapeutice de armonizare şi echilibrare reprezintă o expresie a spiritualităţii şi conştiinţei.

Pentru protecţie şi energizare puteţi crea într-o cameră o incintă cu cristale amplasându-le în cele 4 colţuri ale locuinţei, pe laturi şi 2 (unul cu vârful în sus, unul cu vârful în jos) în centrul tavanului, prinse pe lustră. Cu un cristal de cuarţ lăsat într-un vas putem purifica apa potabilă. O astfel de apă accentuează efectul medicamentelor (efect homeopatic), în special a celor de origine naturală. Prin plasarea a două cristale sub pernă, unul cu vîrful în sus şi celălalt cu vârful în jos, vibraţiile acestora ajută şi orientează subconştientul în timpul călătoriilor sale astrale şi vă asigură protecţia. În timpul somnului se pot primi chiar răspunsuri la diferite probleme, prin intermediul Călăuzei astrale.

Cristalele, clusterele, geodele, sferele din cristal, aşezate în casă reprezintă o oază de energie pură, sănătate şi armonie, care ajută la îndepărtarea energiilor negative din acel spaţiu, mărind protecţia împotriva atacurilor psihice şi randamentul intelectual. Rezultatele sunt extraordinare în scurt timp şi le veţi percepe ca pe o binefacere.

Dar cristalele nu sunt folosite numai în vindecare, ele au un rol foarte important în acţiunea, desfăşurarea şi susţinerea ritualurilor magice deoarece ele focalizează energiile şi menţin o vibraţie înaltă a canalului de lumină şi energii astrale şi a spaţiului (sferei) energetic în care are loc ritualul magic.

Atunci când începi să lucrezi cu cristalele – se petrece un fenomen interesant. Vei începe să simţi şi să fii conştient de o energie sau forţă mai mare decât pe care o ai în prezent. Această forţă a fost numită Forţa de Viaţă a Sinelui Superior şi cuprinde „ceea ce eşti capabil să devii” atunci când vei fi perfect acordat la Sursa Supremă de Energie şi Lumină. Cristalele de cuarţ, în modul lor minunat de a ajuta, te vor ajuta să te racordezi la această Sursă Divină.

Articol preluat de pe www.astralmagik.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....