CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Lifestyle / 6 solutii pentru un abdomen plat

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1815 Publicat la data: 2009-10-16 Autor: Saloane.ro

6 solutii pentru un abdomen plat

"Victime" principale sunt acelea dintre noi care sunt mamici - de la nastere, abdomenul s-a "relaxat", ori cele aflate la menopauza - cand coloana vertebrala s-a cam tasat 2-3 cm. In aceste situatii, depunerile de grasime pe abdomen sunt mult mai rapide.

Dar, nu disperati. Exista cateva solutii care ne pot ajuta, indiferent de varsta, sa ne mentinem suplu abdomenul:

1. Poarta ciorapi strech medicinali. Actioneaza ca un corset, ascunzand rotunjimile nedorite chiar si cand purtam o toaleta mulata.
2. Maseaza-ti zilnic abdomenul cu o crema speciala. Cauta creme profesionale specifice acestei zone: anticelulitice (actioneaza asupra tesutului adipos, au efect termic, inrosesc pielea si dezvolta temperatura asupra corpului astfel incat grasimile se ard rapid), antivergeturi si fermitate (dedicate zonelor afectate de vergeturi si tesutului care si-a pierdut fermitatea).
3.In timpul zilei, controleaza-ti cat mai mult tinuta mentinand spatele drept.
4. Consulta medicul despre capsulele drenante cu ceai verde, focus, fenicul sau ghimbir.
5. Evita balonarile prin reglarea tranzitului intestinal. Consuma fructe si legume proaspete bogate in fibre sau iaurturi pentru ca au fermenti lactici.
6. Mergi la sala de fitness, iar daca ai probleme cu articulatiile sau nu te incanta ideea cu sala din diverse motive, poti opta pentru sedinte de electrostimulare abdominala oferite de saloanele de remodelare corporala.

Mentinerea unei pozitii corecte a spatelui este datorata unui tonus muscular corespunzator al spatelui dar si al abdomenului. Muschii spatelui si abdomenului realizeaza o "centura" de rezistenta care mentin rectitudinea coloanei vertebrale. O musculatura slaba determina pozitii vicioase, anchiloze, durere, fatigabilitate si o scadere accentuata a mobilitatii. Tonifierea musculaturii abdominale nu ajuta doar la mentinerea unei pozitii normale, ci ajuta si la scaderea in greutate, previne osteoporoza si creste mobilitatea generala!

Pentru a arde grasimile rapid, in saloanele de slabire si remodelare corporala se pot urma tratamente de electrostimulare, ce ajuta la tonifierea musculaturii. Cu alte cuvinte: fast slim. Pe romaneste insa, acesta este un program inserat in aparatul de electrostimulare, un procedeu de slabire ultra-rapid ce concentreaza in numai 15 minute contractii foarte dese si profunde. Este o functie de "frumusete-instant", la care recurgi cand se impune o solutie de moment foarte rapida sau cand doresti sa slabesti peste noapte si nu ai timp de asteptat. Este o metoda total non-invaziva, care nu are efecte negative pe termen scurt sau lung.

In afara de tonifierea musculara si arderea grasimilor, care duc la scaderea rapida in centimetri, electrostimularea creste metabolismul, circulatia sanguina si gradul de oxigenare al zonei respective, facand-o un instrument extrem de eficient in tratarea celulitei.

Tratamentul trebuie efectuat fara pauze, cu o frecventa de minim 3 sedinte pe saptamana si trebuie sustinut prin urmarea unei diete si consumul a cel putin 2 litri apa plata zilnic. O dieta echilibrata si tinuta corect potenteaza efectele electrostimularii si grabeste slabirea.

Efectul se vede in functie de metabolism si de intensitatea cu care se lucreaza, de surplusul de greutate si daca se urmeaza sau nu o dieta. Nu se slabeste neaparat in kilograme, ci in circumferinta.

Electrostimularea este contraindicata in perioada de sarcina sau alaptare, dar si la persoanele diagnosticate cu epilepsie, boli de piele, hipertensiune arteriala, boli cardiace, probleme ale tiroidei. Totodata, cine are sterilet metalic, peace maker sau tija metalica e indicat sa se tina departe de acest procedeu. Doamnelor, in acea perioada a lunii, in primele 2-3 zile evitati sa urmati sedintele de slabire rapida.

Sursa: www. lady4ever.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....