CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Erori uzuale in flirt

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1381 Publicat la data: 2009-03-20 Autor: Saloane.ro

Erori uzuale in flirt

Erori uzuale in flirt 

Flirt-ul e o modalitate grozava de a te apropia de cineva, insa daca gresesti ai mai multe sanse sa nu il mai vezi decat sa deveniti iubiti. Asa ca, pentru a cuceri in timp ce flirtezi, ar fi cazul sa eviti aceste greseli obisnuite pe care cu totii le-am facut la un moment dat. Ba chiar de mai multe ori. Cu cat te pastrezi mai departe de aceste erori cu atat va fi mai bine. Si daca totusi, simti ca ai gresit, incearca sa remediezi din timp eroarea comisa. Spor la flirtat!

1. Vorbesti numai despre tine

Momentele de tacere sunt jenante dar nu rezolvi nimic daca le umplii cu descrieri despre tine si personalitatea ta. Incearca sa pastrezi o discutie echilibrata in care sa incluzi atat detalii despre tine dar si intrebari despre el.

2. Asculta si iar asculta

Daca nu faci decat sa il asculti, saracul om o sa creada ca nu esti in stare sa legi trei cuvinte. Atat vorbitul excesiv cat si tacerea inoportuna sunt erori pe care ar trebui sa le eviti. Flirtul este un prilej pentru a afla cate ceva despre celalalt, asa ca foloseste-l la maxim (fara a risca sa para a fi un interogatoriu).

3. Nu fi prea disperata

Ok, ai nevoie de cineva, vrei sa fii iubita, adorata si alte cele... dar nu vei reusi daca si el isi da seama de asta. Cu cat pari mai degajata cu atat va fi si el mai dispus sa te cunoasca mai bine.

4. Nu fi falsa

Daca zambesti fals si incerci din adins sa ii faci pe plac, s-ar putea sa creada ca ai cateva probleme psihice. Si daca nu e psiholog de meserie s-ar putea sa nu isi mai doreasca sa te mai vada vreodata. Fii tu insati, accepta ce iti place, respinge ce nu iti place. Pana la urma singura pe care o pacalesti esti chiar tu.

5. Mereu cu grupul

Daca te tii scai de grupul tau nu te va baga nimeni in seama. Sincer acum! Daca un tip care te place, o sa observe ca stai mereu cu prietenele tale, care sunt sansele sa vina sa te "rapeasca" pentru a-ti spune ca iti sta bine cu rochia aceea? Nu spun sa fugi de grup, dar nu fi chiar in centrul lui! 6. Nu il ignora Daca ai inceput sa discuti cu cineva care pare a fi atragator, nu il ignora apoi. Da, si "playing hard to get" e o tehnica, dar poate fi deosebit de riscant sa te joci de-a inabordabila, mai ales daca flirtul e in stadii incipiente. Cu cat intervalul in care il ignori este mai mare, cu atat va fi mai convins ca nu te atrage.

7. Nu flirta cu altii in fata lui Ba nici chiar in spatele lui :P!

Incearca sa iti focalizezi atentia pe UN partener de flirt, nu pe TOTI tipii din zona. Nu de alta, dar o sa creada ca esti o usuratica si nu va lua in serios o posibila relatie. Ai sa te trezesti cu un "one night stand" nu cu o relatie! 8. Nu te imbata Cred ca am mai vorbit noi despre asta, nu? Daca esti beata nu vei intelege nimic din flirtul respectiv si sansele de a gasi pe cineva care merita sunt extrem de mici daca abia tu stii cum te cheama. Asa ca... mai bine NU!

Articol de: Alina Ciobotaru

Sursa: www.mayra.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....