CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Numerologie / Cifra zilei de nastere si cea a obiectivelor

Rating:5Voturi: 1 Vizualizari: 4241 Publicat la data: 2009-03-17 Autor: Saloane.ro

Cifra zilei de nastere si cea a  obiectivelor

ClFRA ZILEI DE NAŞTERE ŞI CEA A OBIECTIVELOR

Cifra zilei de naştere este reprezentată chiar de ziua în care v-aţi născut. Ea indică modul în care gândiţi şi în care vă comportaţi atunci când sunteţi singur şi, de asemenea, vă poate influenţa vibraţia numelui de familie. Cifra zilei de naştere reflectă felul în care reacţionaţi în viaţa de zi cu zi si, cu toate că vă poate afecta cifra destinului, nu este la fel de importantă ca aceasta.

Ea nu vă arată direcţia în viaţă sau oportunităţile ce vi se vor oferi, şi nici nu indicâ domeniile în care sunteţi talentat. Pur şi simplu, cifra zilei de naştere evidenţiază acele calităţi şi lucruri pe care vă simţiţi sigur şi cu care sunteţj în largul dumneavoastră. Teoretic vorbind, nu ar trebui să vă fîe prea greu să vă recunoaşteţi în caracteristicile acestui număr, atât pe dumneavoastră, cât şi modul în care acţionaţi de obicei, şi este posibil ca prietenii să vă poatâ identifica în aceste caracteristici cu mai multă uşurinţă decât în cele date de cifra destmului. Cifra zilei de naştere este foarte importantă pentru dumneavoastrâ, întrucât influenţa numerelor din data naşterii poate fi înlocuită doar de cea a cifrei destinului. Contrar acestei concepţii, adeseori,  in numerologia indiană, cifra zilei de naştere este de cea mai mare importanţă.

Aşadar, cifra zilei de naştere este cel de-al doilea număr norocos al dumneavoastră, iar acest număr, al doilea ca putere, dupâ cifra destinului, se referâ, de această dată, la şansă.

Legat de aceasta vă recomandăm lectura cărţii Your Child's Numerology („Numerologia copilului dumneavoastră"), a numerologului australian Robin Stein. In această lucrare autoarea prezintă detaliat rezultatele cercetărilor sale privim comparaţie între caracteristicile date de ziua naşterii şi alegerea profesiei.

In continuare, vă prezentăm o descriere sumară a zilelor de naştere, de la 1 la 31, iar informaţiile obţinute se vor alătura celor funizate de cifra destinului de numerograma dumneavoastră, iar puţin mai târziu vom aplica adunarea fadica asupra cifrei zilei de naştere. în prezentările de mai jos sunt incluse atât aspectele pozitive, cât şi cele negative, cu deosebirea că sunt mai putemice cele pozitive

ZlLELE DE NAŞTERE

1. Aptitudini pentru conducere şi predominanţa propriului eu. Acestor nativi nu le place să primească ordine şi preferă sa lucreze pe cont propriu sau sa adopte o direcţie de lucru originală, oricare ar fî aceasta. Au nevoie de singuratate. Hotărâţi, curajoşi şi siguri pe ei, acestor nativi le vine greu să îşi arate afeţiunea.

Personalităţi născute în această zi: Boris Elţîn, J. D. Salinger.

2. Cooperanţi şi şovăielnici, iubitori, sensibili şi înzestraţi cu intuiţie, acesti nativi pot colabora cu cei de lângă ei, iar relaţiile de parteneriat şi munca in echipă le fac plăcere. Bunătatea este una dintre calităţile lor înnăscute, dar se descurajează prea uşor şi cad pradă deprimării.

Personalităţi născute în această zi: Mahatma Gandhi, dr. Benjamin Spoch

3. Firi vesele, dar oameni predispuşi la gelozie; prietenoşi, populari şi sociali nativii cifrei 3 aduc veselia şi bucuria în orice grup. înzestraţi cu o isteţi înnăscută, mereu fără astâmpăr, ei sunt o companie plăcută, dar se plictisesc cu uşurinţă. Adeseori se tem de singurătate, dar ascund acest lucru.

Personalităţi născute în această zi: Gore Vidal, Gertrude Stein.

4. Cei născuţi în această zi sunt persoane statornice, dar cu tendinţa de a cădea pradă rutinei. Firi practice şi muncitoare, pentru ei stabilitatea este vitala şi de aceea au nevoie să-şi construiască viaţa pe temelii trainice. Sunt prieteni loiali, răbdători şi cinstiţi. întotdeauna adepţi ai tradiţionalismului, nu se simt in largul lor atunci când situaţia este pe cale să se schimbe. Această dată le e propice politicienilor şi doctorilor.

Personalităţi născute în această zi: dr. Thomas Bamardo, Francisco Fram

5. Aventuroşi şi delăsători, fîri entuziaste şi nestatornice, nativii cifrei 5 sunt în permanenţă în căutarea „noului", au idei progresiste şi emană o sexualitate inconştientă. Se simt mereu atraşi de călătorii şi de schimbare. 5 este o zi naştere surprinzător de favorabilă politicienilor.

Personalităţi născute în această zi: William S. Burroughs, Raquel Welch.

6. Nativii cifrei 6 sunt persoane responsabile şi veşnic neliniştite. Mulţi profesori sunt născuţi în această zi. Mereu preocupate de dreptate, prieteni de încredere, persoanele care au cifra zilei de naştere 6 sunt înzestrate cu creativitate şi simt nevoia unei vieţi trăite în armonie. îşi iubesc foarte mult familia şi îşi fac griji inutile pentru ea.

Personalităţi născute în această zi: Sigmund Freud, Elisabeth Barrett Browning.

7. Individualişti, tăcuţi şi misterioşi, cei născuţi pe data de 7 au tendinţa să tergiverseze lucrurile. Simt nevoia de singurătate, pentru că acesta este felul lor de a-şi menţine echilibrul interior. Firi analitice şi înzestrate cu intuiţie, adeseori se pierd în gânduri şi se simt atraşi de supranatural şi de ocultism.

Personalităţi născute în această zi: Saint Bemadette, Billy Graham.

8. De obicei foarte ambiţioşi şi avari, nativii zilei a opta au obiective bine conturate, sunt mereu în căutarea independenţei şi sunt foarte buni organizatori. Mulţi scriitori şi oameni de ştiinţă s-au născut în aceastâ zi. în cazul acestor nativi se impune găsirea unui echilibru între carieră şi viaţa de familie, deoarece în general cariera este cea care domină.

Personalităţi născute în această zi: Katharine Hepbum, dr. Christiaan Bamard.

9. Miloşi şi temperamentali, iubitori de oameni, cei născuţi în această zi au vederi largi. Sentimentali şi dramatici, creativi şi idealişti, cu scopuri bine determinate, nativilor zilei de 9 le lipseşte adeseori simţul practic.

Personalităţi născute în această zi: Simone de Beauvoir, Glenda Jackson.

10. Nativii zilei a zecea sunt originali şi egocentrici, asemânători, în multe privinţe, celor născuţi pe 1. Mulţi actori sunt născuţi în această zi. încrezători în propriile forţe şi stăpâni pe sine, oneşti şi energici, este necesar să îşi controleze pomirea spre aroganţă.

Personalităţi născute m această zi: Fred Astaire, Marcel Proust.

11. Persoane inspirate, dar lipsite de simţ practic, nativii acestei zile sunt asemănători celor născuţi pe 2. Sunt cooperanţi, iar chestiunile de ordin fmanciar nu îi preocupă peste măsură. Sunt atraşi de muzică şi de ritm, dar ar trebui să-şi înfrâneze pomirile spre visare. Au aptitudini de conducător, dar este de preferat să aibă sprijinul unui partener putemic. 11 este o zi carismatică şi mulţi artişti sunt născuţi la această dată.

Personalităţi născute în această zi: Irving Berlin, Martha Graham.

12. Ca şi 3, aceasta este o zi a creativităţii dar şi a sacrificiului, şi a adus pe lume mulţi cântăreţi şi muzicieni. Cei născuţi sub semnul ei sunt indivizi populari şi sociabili, cu capacitatea de a rezolva efectiv problemele. în general viaţa lor are multe suişuri şi coborâşuri, şi chiar momente în care ajung să facă sacrifîcii. Cu toate acestea, nativii zilei de 12 sunt întotdeauna capabili sâ facă faţă situaţiei.

Personalităţi născute m această zi: Frank Sinatra, Maria Callas.

13. Cei nascuţi pe data de 13 pot realiza lucruri importante, dar cu o tendinţă autodestructivă putemică. Asemănători celor născuţi pe data de 4, nativii zilei de 13 sunt hamici, ftinţe pracdce şi capabile să provoace schimbări pe o scară largă. Trebuie să ţină mai mult cont de părerile celor din jur. Sunt mult mai vulnerabili şi emotivi decât ar părea la o primă vedere. Această zi este o zi a surprizelor.

Personalitâţi născute în această zi: Fidel Castro, Amold Schoenberg.

14. Firi analitice, iubitori de plăceri, asemănători în această privinţă celor născuţi pe data de 5, nativii acestei zile sunt persoane curioase, cu o abordare epicureană a vieţii. Indivizi carismatici şi senzuali, atrag tot soiul de „paraziţi" în jurul lor. Atunci când reuşesc să-şi impună o anumită disciplină pot realiza lucruri importante, mai ales în domenii progresiste. Sunt atraşi de călătorii.

Personalităţi născute în această zi: Cecil Beaton, Albert Einstein.

15. Oameni corecţi, dar prea băgăreţi, similari celor născuţi pe data de 6, nativii acestei zile sunt persoane responsabile, care apreciază fair-play-ul. Viaţa de familie este importantă pentru ei, cu toate acestea nu le place să îşi petreacă acolo tot timpul liber. Firi originale, iubitoare de frumos, învaţă cu uşurinţă, dar ar trebui să îşi supravegheze pomirea spre vanitate.

Personalităţi născute m această zi: Florence Nightingale, Martin Luther Kmg.

16. Persoanele născute pe această dată sunt înzestrate cu intuiţie, dar şi nervoase. Asemănători nativilor zilei de 7, şi ei simt nevoia de singurătate. Autocritici şi pretenţioşi cu ei înşişi, nu le place amestecul în problemele care îi privesc. în ceea ce priveşte alegerea carierei, se simt adesea atraşi de religie, medicină şi literatură. Au nevoie să se mai şi relaxeze.

Personalităţi născute în această zi: Noel Coward, Oscar Wilde.

17. Atraşi de latura fizică a vieţii, nativii zilei de 17 sunt uneori nesăbuiţi, asemănători celor ai zilei de 8. Data de 17 este în mod tradiţional consideratâ a fi fastă pentru problemele financiare, deşi viaţa celor nâscuţi în această zi este fie încununatâ de succes, fie marcată de eşec. Au adeseori aptitudini sportive şi mulţi dansatori şi sportivi au venit pe lume pe data de 17.

Personalităţi născute în această zi: Rudolf Nureyev, Rita Hayworth.

18. Oameni putemici, dar materialişti, asemănători celor născuţi pe data de 9, nativii zilei de 18 au vederi largi şi interese extrem de variate. Cu toate acestea, apar tensiuni atunci când trebuie să aleagă între a acţiona spre binele celorlalţi sau în interes propriu. Adeseori sunt numiţi în poziţii de conducere, chiar şi atunci când nu îşi doresc acest lucru.

Personalităţi născute în această zi: Greta Garbo, Lucreţia Borgia.

19. Independenţi, dar aroganţi. Sunt asemenea celor născuţi pe data de 1. Abordează viaţa în mod original şi au energie. Nu suportă sfaturile dar întotdeauna sunt atenţi la nevoile celor din jur. Firi emotive, pot trece fulgerător de la cea mai bună la cea mai proastă stare sufleteascâ.

Personalitâţi născute în această zi: Coco Chanel, Jean Genet.

20. Nativii acestei zile sunt persoane inimoase, dar veşnic îngrijorate de câte ceva. Similari nativilor zilei a doua, sunt oameni iubitori, cărora le displace să întreprindă ceva fară aprobarea celor de lângă ei. Foarte buni la munca de detaliu, firi muzicale şi artistice, pot cădea cu uşurinţă pradă pesimismului.

Personalităţi născute m această zi: Serghei Rahmaninov, Henrik Ibsen.

21. Această datâ este consideratâ a fi „norocoasă". Norocoşi, dar extravaganţi, asemănători celor născuţi pe data de 3, nativii zilei de 21 sunt fiinţe atrăgătoare şi vesele, care adeseori se găsesc în locul potrivit la momentul potrivit şi, de obicei, se află în centrul atenţiei. Au nevoie să se concentreze mai mult şi să nu mai irosească şansele ce li se oferă.

Personalităţi născute în această zi: Florenz Ziegfeld, Robin Williams.

22. Similari celor născup pe data de 4, fîri despotice şi dominatoare, nativii zilei de 22 sunt conducători înnăscuţi, înzestraţi cu un real talent în a-şi construi propriul drum în viaţă. Aceasta este considerată a fi cea mai putemicâ zi de naştere. Persoanele născute pe data de 22 ar trebui să-şi supravegheze nervo-zitatea; în general, au încredere în instinctul lor care, de obicei, nu îi înşală.

Personalităţi născute în această zi: d-na Rose Kennedy, D. W. Griffith.

23. lubitori de libertate, dar mult prea indulgenţi, asemănatori in multe privinţe nativilor zilei de 5, cei născuţi pe data de 23 adoră schimbarea, libertatea şi distracţiile. Au tendinţa sâ îşi exprime greu adevăratele sentimente şi se simt atraşi de tot ceea ce este nou. Nativii acestei zile au o personalitate interesantă, uneori imposibil de îmblânzit.

Personalităţi născute in aceastâ zi: Joan Crawford, Joan Collins.

24. Cei născuţi pe 24 sunt firi artistice, deşi exagerat de serioase. Asemănători nativilor zilei de 6, sunt atraşi de artele decorative, iar căminul constituie un loc important pentru ei. Preţuiesc mult creativitatea şi sunt oameni de încredere, loiali şi prietenoşi.

Personalităţi născute în această zi: Henri de Toulouse-Lautrec, Barbra Streisand.

25. Naturi perfecţioniste şi rezervate, asemânătoare nativilor zilei de 7, persoanele născute în această zi sunt veşnic m căutarea libertâţii, dar iau deciziile cu o mare încetinealâ. Calmi, cu o intuiţie putemicâ şi perfect capabili să păstreze un secret, nativii zilei de 25 pot părea timizi la prima vedere.

Personalităţi născute m această zi: Pablo Picasso, Virgima Woolf.

26. Indivizi carismatici, dar mult prea stresaţi, asemănători celor nascuţi pe data de 8, nativii acestei zile sunt oameni de încredere, bine organizaţi, înzestraţi cu o gândire revoluţionară, talentaţi în probleme financiare şi, în mod surprinzător, profund ataşaţi vieţii de familie. Ştiu cum să menţină echilibrul dintre cămin şi cariera şi, în cazul în care lucrează în domeniul afacerilor, adeseori au hobby-uri artistice.

Personalităţi născute în această zi: Mao Tse-tung, Leon Troţki.

27. Omenoşi dar nerăbdători, asemănători celor născuţi pe data de 9, nativii zilei de 27 sunt firi independente şi calme, greu de înfuriat, dar care, o dată stârniţi, îi intimidează pe cei din jur. în multe cazuri sunt atraşi de religie sau de ştiinţă, le place să călătorească şi, în general, sunt înzestraţi cu o imaginaţie foarte bogată.

Personalităţi născute în această zi: Confucius, Maica Tereza din Calcutta.

28. Persoanele născute in această zi dau dovadă de iniţiativă, dar şi de egoism, Asemănători celor născuţi pe data de 1, se simt atraşi de conducere, cu toate că nativii acestei zile reuşesc cel mai bine în viaţă atunci când au alaturi de ei un partener. Personalitatea lor constă într-o îmbinare de hotărâre, originalitate şi discernământ. Sunt înzestraţi cu o mare putere a voinţei şi cu capacitatea de a fi sociabili.

Personalităţi născute în această zi: Jacqueline Onassis, Beatrice Potter.

29. Firi ocrotitoare dar împrăştiate, asemănători celor născuţi pe data de 2, nativii zilei de 29 au o personalitate strălucitore, muzicală şi însufleţitoare. Uneori, viaţa lor poate fi spectaculoasă şi emoţionantă. Cei născuţi în această zi simt nevoia să-i consoleze pe cei din jur, dar, cu toate că sunt înclinaţi spre spiritualitate şi au credinţe bine înrădăcinate, uneori se lasă manipulaţi.

Personalităţi născute în această zi: Oprah Wmfrey, Michael Jackson.

30. Cei născuţi pe 30 sunt populari, dar se plictisesc cu uşurinţă. Asemănători celor născuţi pe data de 3, au multi prieteni şi sunt în permanenţă în centrul atenţiei, pentru că sunt animatori înnăscuţi. lubesc viaţa şi sunt înzestraţi cu o inteligenţă care uneori este chiar prea pătrunzătoare. Oameni fericiţi, au mereu tendinţa să-şi irosească energia.

Personalităţi născute în această zi: Truman Capote, Sir Winston Churchill.

31. Nativii acestei zile sunt persoane atrăgătoare, dar tradiţionaliste, asemănătoare în această privinţă celor născute pe data de 4. Spiritul lor practic şi creativitatea cu care sunt înzestraţi constituie o combinaţie putemică şi neobişnuită, ca şi îmbinarea dintre munca susţinută şi spiritul artistic ce îi caracterizează. Cei născuţi pe data de 31 sunt oameni altruişti, cu un bun-gust deosebit, dar combinaţia dintre intuiţie şi spirit practic poate genera stres.

Personalităţi născute în această zi: Anna Pavlova, Norman Mailer.

în numerologia convenţionalâ se foloseşte adunarea fadică şi în cazul numărului zilei de naştere, astfel punându-se m evidenţă adevărata sa natură. Dacă numărul zilei dumneavoastră de naştere este format din două cifre (ca, de pildă, 11 sau 23), adunaţi-le laolalta şi continuaţi această operaţie până când obţineţi un număr compus dintr-o singură cifră. Acest proces este cel pe care l-am aplicat şi pentru a calcula cifra destinului dumneavoastră.

De acum înainte, atunci când vom menţiona cifra zilei de naştere ne vom referi la numărul fadic. Trăsăturile generale ale fiecărui număr sunt:

1 (şi 10,19 sau 28) - Conducător, original, sigur pe sine.

2 (şi 11, 20 sau 29) - Cooperant, prietenos, suflerist.

3 (şi 12, 21 sau 30) - Creativ, elocvent, spiritual.

4 (şi 13, 22 sau 31) - Hărnicie, simţ practic, autodisciplină.

5 (şi 14 sau 23) - Comunicativ, în căutarea libertăţii, multilateral.

6 (şi 15 sau 24) - Responsabil, creativ, îi place să dea sfaturi.

7 (şi 16 sau 25) - Intuitiv, analitic, singuratic.

8 (şi 17 sau 26) - Ambiţios, cu obiective bine precizate, independent.

9 (şi 18 sau 27) - Milos, dramatic, idealist.

In unele cazuri este mai uşor să te foloseşti de caracteristicile date de ziua de naştere decât de cele date de cifra destinului. Dacă cele două numere sunt identice nu vor exista probleme, dar, dacă ele diferă, cel care vă aratâ adevărata direcţie ce trebuie urmată este cifra destinuluiî ea vă arată drumul spre împlinire. Dacă refuzaţi să luaţi în considerare indicaţiile sale şi veţi urma chemarea cifrei zilei de naştere, veţi fi mereu nemulţumit.

Ziua naşterii adaugă noi talente dfrei destinului şi o consolidează, dar întrucât aceasta din urmă are o importanţă mai mare influenţa cifrei zilei de naştere poate fîe să sprijine, fîe să stingherească manifestarea aptitudinilor conferite de cifra destinului.

In cazul in care cifra destinului şi cifra datei de naştere diferă, dar sunt amândouă fîe pare, fie impare, combinaţia lor va fi armonioasă. Veţi fi conştient de cele două laturi ale personalităţii dumneavoastră, dar nu vă veţi confrunta cu multe conflicte interioare. De pildă, actorul Robert Redford are cifra destinului 1 şi cifra datei de naştere 9. Trăsătura lui dominantă va fi cea de conducător, de persoană cu putere de iniţiativă, dar posedă, de asemenea, şi calităţile umanitare ale cifrei 9. La fel, o persoană înzestrată cu vitalitatea conferită de cifra desdnului 5 va fi mult mai calmă sub influenţa cifrei zilei de naştere 7.

Insă dacă unul dintre cele două numere este par, iar celălalt impar, este posibil să apară anumite conflicte. Este important de ştiut că drumul ce trebuie urmat este cel indicat de cifra destinului, care va fi întotdeauna cel mai important număr al dumneavoastră. Dacă acele calităţi conferite de ea sunt cultivate în mod conştient, problemele cu care vă veţi confrunta în viaţă se vor atenua treptat.

CIFRA OBIECTIVELOR

în data naşterii dumneavoastră există o altă cifră importantă: cifra obiectivelor. Ea vă arată ce puteţi realiza efectiv, către ce anume vă îndeamă cifra destinului.

Ca importanţă, această cifră ocupă poziţia a treia. De obicei, atunci când refuzaţi să luaţi în considerare „obiectivele" dumneavoastră, încep să se manifeste laturile negative ale numărului sub influenţa căruia vă aflaţi. Cifra obiectivelor se calculează adunând fadic cifra zilei de naştere cu luna naşterii, reducând astfel rezultatul la o singură cifră.

De exemplu: Jacqueline Onassis s-a născut pe 28 iulie - adunând 28 (cifra zilei de naştere fiind 1) cu 7 (luna iulie), obţinem cifra obiectivelor 8. Cifra obiectivelor 1 - Scopul în viaţă este preluarea conducerii. Cifra obiectivelor 2 - Scopul în viaţă este prietenia. Cifra obiectivelor 3 - Scopul în viaţă este manifestarea creativităţii. Cifra obiectivelor 4 - Scopul în viaţă constă în realizâri practice. Cifra obiectivelor 5 - Scopul în viaţă este libertatea. Cifra obiectivelor 6 - Scopul în viaţă este acceptarea responsabilităţilor. Cifra obiectivelor 7 - Scopul în viaţă este înţelepciunea şi cunoaşterea de sine. Cifra obiectivelor 8 - Scopul în viaţă este succesul material. Cifra obiectivelor 9 - Scopul în viaţă este exprimarea iubirii universale.

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....