CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Numerologie / Cifra Vocalelor

Rating:5Voturi: Vizualizari: 4039 Publicat la data: 2009-03-17 Autor: Saloane.ro

Cifra Vocalelor

ClFRA VOCALELOR

„Un nume este un alt fel de chip." Thomas Fuller

Numele pe care îl purtaţi vă influenţează dorinţele, modul în care sunteţi privit de către cei din jur şi, ceea ce este cel mai important, vă influenţează acţiunile. Poate părea ridicol să spunem că un nume poate avea un efect - oricare ar fi acesta. Dar, dacă putem fî afectaţi de un simplu cuvânt şi de felul în care el sună - şi toate cuvintele ne afecteazâ într-un mod sau altul -, înseamnă că acest lucru este valabil şi în cazul numelor, pentru că şi numele pe care îl purtaţi este tot un cuvânt.

Gândiţi-vă cât timp petrec părinţii alegând „cuvântul" potrivit pentru copilul lor. Un copil mic recunoaşte acest cuvânt - prenumele său - încă de la vârsta de 1,2 ani, dar îşi va recunoaşte numele de familie de-abia în jurul vârstei de 3 ani. Numele devine un adevărat simbol personal, pe care îl simţiţi ca fîind indisolubil legat de fiinţa dumneavoastră. îl auziţi în fiecare zi, vă influenţează acţiunile, iar sunetul acestui simbol personal devine o parte integrantă a naturii dumneavoastră.

Următoarele prenume sună în mod diferit, indiferent de sexul cu care sunt asociate: Sue, Caradoc, Charmaine, Bill. Fiecare nume are o rezonanţă proprie, care îl afectează pe posesor. Deşi analiza numerologicâ poate evidenţia efectul pe care numele îl are asupra individului, doi oameni care poartă acelaşi nume vor reacţiona întotdeauna la acesta în mod personal.

Scriitorul Bemard Spencer La Gette, într-o carte despre sistemul numerologic iudaic, Numera, ilustrează in mod original efectul pe care numele îl are asupra noastră. El propune să ne imaginăm că toţi oamenii ar fi numiţi după primele versuri ale unor cântece oarecare, în locul unor prenume obişnuite. Imaginaţi-vă cum v-aţi simţi dacă zilnic ar trebui să răspundeţi colindului „O brad frumos", sau cum faptul de a fi mereu numit „Eşti pur şi simplu cel mai bun" v-ar face să deveniţi o persoană complet diferită.

Fără a fi cântate, numele noastre nu sunt cu mult diferite de aceste versuri. Pur şi simplu ne-am obişnuit să le auzim rostite. Cu toate acestea, suntem afectaţi de felul în care ele sună şi de ritmul propriu fiecăruia.

Numele pe care îl purtaţi nu este inseparabil de dumneavoastră, aşa cum este data naşterii. Se poate să aveţi acest senriment, dar nu aşa stau lucrurile. Spre deosebire de data naşterii, numele pe care îl purtaţi a fost ales, fie de dumneavoastră, fîe de părinţi, şi poate fî oricând schimbat. Ziua naşterii, însă, nu se poate schimba.

în mod tradiţional, în societatea noastră femeile căsătorite îşi schimbă numele. 0 dată căsătorite, ele preiau numele de familie al soţului şi pot, chiar, trece printr-o schimbare de atitudine. Noul nume ajută la modelarea unei persoane cu totul diferite. Această schimbare poate fi în bine sau în rău, dar cel mai adesea, în perioada de adaptare la noul nume, ea este cauza unui sentiment de confuzie. Pare o situaţie nedreaptă faptul că bărbaţii îşi păstrează propriul nume şi, în consecinţă, în cazul lor schimbările sunt mai rare.

Numele rostit creează tipare vibratorii care ne afectează. Numele pe care le purtăm devin parte integrantă a câmpului energetic care ne înconjoară - aura noastră. într-o carte de excepţie, BehindNumerology („Dincolo de Numerologie"), care pătrunde m profunzime în analiza cuvintelor, autoarea, Shirley Blackwell Lawrence, descrie un aparat - eidofonul - care poate arăta modul în care cuvintele rostite determină formarea m atmosferă a unor tipare vibratorii diferite, invizibile cu ochiul liber. Cuvintele cu un sunet plăcut creează tipare armonioase, cele brutale sau urâte creează tipare cu forme dictate de hazard. Aparatul demonstrează că numele sau cuvintele afectează atmosfera, aducând, astfel, proba tangibilă a existenţei acelor lucmri pe care, cu toate că le simţim adeseori, nu le putem vedea. Sunteţi influenţat de numele pe care îl auziţi şi la care răspundeţi în fiecare zi. F. Scott Fitzgerald scria odată: „Poţi mângâia oamenii cu vorbele." Care este efectul pe care îl are numele dumneavoastră?

Adevaratul dumneavoastră nume este cel sub care sunteţi cunoscut. Acest nume, care conţine sunete ce vă afectează pe tot parcursul zilei, vă oferă o analiză precisă a ceea ce sunteţi. Numele complet, cel de pe certificatul de naştere, reprezintâ punctul de plecare în viaţă, iar numele folosit în prezent arată ceea ce aţi devenit.

Dacă prenumele dumneavoastră se rosteşte cu o scurtă pauză, ca, de exemplu, Mary-Jane, sau dacă se rosteşte într-un singur cuvânt, ca în cazul lui Billy Ray, trebuie să analizaţi totul ca fiind un singur nume, atâta timp cât sunteţi strigată Mary-Jane, şi nu doar Mary. în această analiză nu trebuie incluse alte prenume sau iniţiale, decât dacă le folosiţi tot timpul.

Numele complet pe care îl folosiţi este de cea mai mare importanţă. Vocalele arată lucrurile care vă modvează, iar consoanele influenţeazâ felul în care vă vedeţi dumneavoastră atunci când sunteţi singur şi prima impresie pe care o lasă per-sonalitatea dumneavoastră asupra celor din jur; număml total obţinut prin com-binarea vocalelor şi a consoanelor vă arată modul în care interacţionaţi cu ceilalţi.

Numele dumneavoastră este influenţat atât de cifra destinului şi cea a zilei de naştere, cât şi de structura numerogramei dumneavoastră. Dacă această structură este una puternică, având trei sau mai multe linii, atunci influenţa numelui dumneavoastră va fi mai redusă decât ar fi fost în cazul în care structura grafîcului ar fi fost slabă. Un nume potrivit, care să completeze într-un mod fericit cifra destinului, este de dorit şi reprezintă un adevărat avantaj.

Prenumele pe care îl purtaţi vă afectează problemele personale şi are o influeuţă putemică asupra dumneavoastră atunci când vă găsiţi singur. Numele de familie reprezintă de obicei trăsături de familie sau caracteristici moştenite şi, în consecinţă, va avea o influenţă mai redusă, cu excepţia cazurilor în care oamenii vi se adresează întotdeauna folosind acest nume.

Numele complet, rezultat dm combinarea numelui şi a prenumelui (iar în unele cazuri şi a celui de-al doilea prenume), are un puternic impact asupra comportamentului pe care îl adoptaţi în public şi vă reprezintă în totalitate. El conţine cele mai importante cifre ale numelui. El este simbolul dumneavoastră, aşa cum îl percepeţi atât dumneavoastră, cât şi cei dinjur, iar analiza noastră se va concentra tocmai pe acest simbol.

Literele alfabetului sunt numerotate. întrucât există o progresie naturală de la A la Z, A va fi notat cu cifra 1, iar Z cu 26. în numerologia convenţională se foloseşte adunarea fadică în cazul tuturor acelor litere ale alfabetului cărora le corespunde un număr format din două cifre - şi anume unul de la 10 la 26, adică delaJlaZ*.

Astfel, este pusă în evidenţă esenţa fiecarei litere. Folosind această metodă, putem observa că A (1), J (10) şi S (19) sunt reprezentate, toate, de cifra 1, iar acest lucru înseamnă că între A, J şi S există o legătură, că toate au ceva în comun.

Se calculeaza astfel:

M A N E A   L A U R E N T I U
- 1 - 5 1   - 1 3 - 5 - - 5 3

Se face suma tuturor vocalelor, adica: 1+5+1+1+3+5+5+3=24 si se reduce la 6

Cifra Vocalelor este 6

Tabelul următor ne arată ce cifra îi corespunde fiecărei litere:

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z --

 

ClFRELE VOCALELOR

Cifra vocalelor 1 - Acestor persoane le place sâ preia conducerea, să-şi vadă încurajate ideile şi dorinţele. Preferă să lucreze singuri, iar munca pe cont propriu le face plăcere. în general aleg căi originale, neobişnuite. Mereu în căutarea independenţei, au simţul umomlui şi, în general, sunt persoane optimiste. Cu toate acestea, este posibil să nu ţină cont de dorinţele celor din jur. 0 datâ ce au luat o dedzie, sunt nerâbdători să o pună în practică şi le place să facă totul în felul lor.

Cifra vocalelor 2 - Deşi sunt persoane înclmate spre cooperare şi lucrează cu uşurinţă împreună cu alţii, pot fi timizi sau rezervaţi atunci când se pune problema să facă ei prima mişcare. Uneori preferă sâ fie altcineva cel care o face şi nu le este greu să continue, într-o direcţie ce le-a fost indicată. Preferă un ritm de viaţă lent şi constant şi le displace profund să fie zoriţi. Aceşti indivizi se simt atraşi de muzică şi de ritm. Au nevoie de linişte şi nu se simt în largul lor într-un mediu prea competitiv. Sunt receptivi la sentimentele celor din jur şi îşi doresc să fie inspiraţi.

Cifra vocalelor 3 - Persoanele care au cifra vocalelor 3 sunt oameni iubitori de distracţii, care caută condiţii plăcute de viaţă şi o atmosferă antrenantă. Sunt ambiţioşi şi au nevoie să-şi valorifîce creativitatea în orice ar întreprinde, iar o dată munca terminată ei vor să petreacă şi să se simtă bine. Se bucură atunci când sunt înconjuraţi de oameni şi au nevoie de o stimulare permanentă, altmmteri se plictisesc rapid, căci aceşti indivizi se simt puternic atraşi de latura fascinantă a vieţii. Ei au darul de a evalua corect motivele care îi împing la acţiune pe ceilalţi şi le face plăcere să converseze. Cu toate acestea, pot fi uneori înfumuraţi şi orgolioşi.

Cifra vocalelor 4 - Persoanele care au această cifră a vocalelor îşi doresc o viaţă ordonată şi organizată, au vederi practice şi privesc cu neîncredere tot ceea ce este neconvenţional. Pentru ei stabilitatea şi securitatea sunt de maximă importanţă. Aceşti oameni nu se tem de munca grea, dar li se întâmplă să se simtă îngrădiţi şi să rămână fixaţi într-un acelaşi făgaş. Dacâ simt că stagnează pentru multă vreme, îşi pot modifîca în mod spectaculos dorinţele, dar în cea mai mare parte a timpului detestă schimbările, pentru că aceşti nativi se simt în largul lor doar între hotare clar delimitate.

Cifra vocalelor 5 - Doritori de libertate şi mereu în căutarea unui stil de viaţă lipsit de orice fel de restricţii, ei au nevoie să comunice cu cei din jur şi sunt în permanenţă interesaţi de tot ceea ce reprezintă idei noi şi progresiste. Le place să experimenteze totul măcar o singură dată, sunt versatili şi se adaptează rapid la schimbârile de situaţii. 0 dată ce au experimentat ceva în întregime, caută altceva. Sunt atraşi de călătorii şi acordă o mare importanţă sexului. Mereu neliniştiţi, să lasă poate prea mult în voia plăcerilor.

Cifra vocalelor 6 - Fiinţe îndatoritore, persoanele care au cifra vocalelor 6 acceptă cu uşurinţă responsabilităţile care le revin. Vor să vadă că se face dreptate şi au un pronunţat simţ a ceea ce este bine şi rău. Vor ca toţi cei din jur să le urmeze exemplul în ceea ce priveşte responsabilitatea. Aceşti indivizi au nevoie de o viaţă de familie liniştită şi armonioasâ şi îşi doresc să primească şi să ofere dragoste. Aptitudinile lor creative ar trebui valorificate. Deoarece sunt mereu în căutarea perfecţiunii, nu se simt în largul lor atunci când trăiesc în condiţii care nu corespund acestui ideal.

Cifra vocalelor 7 - Aceşti nativi au nevoie de un timp petrecut în singurătate, pentru a putea medita. Ei simt nevoia să ia decizii singuri şi le displace să li se spună ce să facă. Deşi analizează totul, adeseori apelează şi la intuiţie. Au un pronunţat simţ al propriei individualităţi şi le place să îşi păstreze secretele pentru sine. lubesc natura - cel mai adesea, marea. Aceşti indivizi îşi pierd echilibrul atunci când nu pot petrece câteva momente singuri cu gândurile lor. Le place să încerce totul ei înşişi şi detestă să primească sfaturi.

Cifra vocalelor 8 - Mereu căutând să-şi atingă ţelurile, aceşti nativi sunt ambiţioşi, cu o putemică dorinţă de a învinge. Se luptă pentru independenţă. Gândiri logice, organizaţi în tot ceea ce îşi propun, ei pot lua hotărâri foarte dure. Dorinţele le sunt intense şi de aceea se simt frustraţi şi umiliţi dacă nu reuşesc să le împlineascâ. Se învinuiesc mereu şi ar trebui să se relaxeze ceva mai mult. Dacă trebuinţele personale le sunt satisfâcute, se vor îndrepta şi către cei mai puţin norocoşi, pentru a-i ajuta.

Cifra vocalelor 9 - Persoanele care au cifra vocalelor 9 doresc să îşi vadă idealurile puse în practică în viaţa de toate zilele. înţelegători, cu interese foarte variate, ei sunt plini de compasiune faţă de cei din jur. Adoră să călătorească. Din nefericire, îşi risipesc energia în mult prea multe proiecte. Naturi romantice, ei savurează din plin spectacolul vieţii. Existenţa este experimentată la o scară mare. Au dorinţe creatoare, pe care ar trebui să şi le satisfacă. lubesc viaţa, dar au prea mare încredere în cei din jur.

Efectul pe care cifra vocalelor îl are asupra dumneavoastră depinde de cifra destinului. în cazul în care ambele numere coincid (cifra vocalelor şi cifra destinului), înseamnă că nu vor exista conflicte între lucmrile pe care le doriţi de la viaţă. Aceasta este combinaţia ideală.

Dacă, totuşi, cele două sunt diferite, va exista un conflict între dorinţele dum-neavoastră. Atunci când ambele numere sunt fie pare, fie impare, acest conHict nu va fi unul major, deoarece, deşi cele douâ cifre indică nevoi diferite, ele sunt complementare şi se sprijină una pe cealaltă.

Conflictul va apărea în cazul în care un număr este par iar celâlalt impar. Cifra destinului vă va oferi şanse pe care nu le doriţi, iar cifra vocalelor vă va da dorinţe şi vise care sunt incompatibile cu aptftudinile şi talentele dumneavoastră. Cifra vocalelor arată doar acele lucruri care vă motivează, şi nu ceea ce faceţi dumneavoastră în fapt. Când vom studia, în continuare, cifra numelui complet, s-ar putea sâ descoperiţi că felul în care acţionaţi corespunde mai mult cifrei destinului. Această cifră vă arată întotdeauna direcţia potrivită în care să vă îndreptaţi.

Dacă cifra vocalelor este aceeaşi cu cifra zilei de naştere, este important să nu se pună un accent prea mare pe caracteristicile acesteia din urmă, în detri-mentul celor date de cifra destinului (acest lucru numai în cazul în care cifra destinului şi cifra zilei de naştere sunt diferite).

După cum probabil aţi înţeles deja, combinaţiile de pe graficul dumneavoastră numerologic se recombină la rândul lor, pentru a forma o bogată structură de posibilităţi.

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....