CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Numerologie / Profilul numerologic complet

Rating:5Voturi: Vizualizari: 3387 Publicat la data: 2009-03-20 Autor: Saloane.ro

Profilul numerologic complet

PROFILUL NUMEROLOGIC COMPLET

Aţi descoperit care sunt toate numerele dumneavoastră importante. Poate că vi se pare ca ele formează o structură complexă. Oamenii nu sunt pur şi simplu „un 2" sau „un 6", dupa cum nu sunt nici, pur şi simplu, un Taur sau un Leu. Puteţi avea unul sau două numere care domină numerograma dumneavoastră şi acest lucru vă va uşura analiza.

Faceţi o lista cu toate numerele dumneavoastră, aşezându-le în aceasta ordine:

1. Cifra destinului

2. Numerograma zilei de naştere

3. Liniile de pe numerograma zilei de naştere

4. Cifra zilei de naştere

5. Cifra obiectivelor

6. Cifra vocalelor

7. Cifra consoanelor

8. Cifra numelui complet

9. Cifra energetică

10. Cifra prenumelui

11. Iniţiala

12. Prima vocală

13. Litera de mijloc

14. Ultima literă

15. Cifra intensă

16. Numerele care lipsesc

17. Numerograma numelui

18. Caracteristica ascunsă

19. Graficul temperamentului.

Numerograma zilei de naştere, cea a numelui şi graficul temperamentului pot fi plasate pe o foaie separată, dar păstraţi, totuşi, numele lor pe lista dumneavoastră.

Pornind de la primul dumneavoastrâ număr - cifra destinului - studiaţi lista astfel întocmită, mergând în josul paginii; consultaţi şi graficele, atunci când este nevoie, şi analizaţi-vâ atât punctele slabe, cât şi pe cele tari. Este foarte important sâ comparaţi toate cifrele şi structurile numerologice cu felul m care ele se raportează la cifra destinului. Aveţi un grafic simplu, sau unul complicat? Ce zone necesita o mai mare atenţie? Studiul numerelor vă ajută să vă dezvoltaţi conştiinţa de sine.

Poate că preferaţi sâ treceţi pe listă doar numerele principale şi astfel lucrurile devin ceva mai limpezi. Principalele dumneavoastra numere sunt: cifra destinului, cifra zilei de naştere, cifra obiectivelor, cifra numelui complet, cifra vocalelor, cifra consoanelor, cifra prenumelui, cifra energetică, iniţiala, prima vocală şi cifra intensă.

După ce aţi analizat numerele de mai sus veţi putea anticipa direcţiile pe care le-ar putea lua viaţa dumneavoastră, făcând o listă a numerelor dumneavoastră predictive. După cum am văzut acestea sunt: ciclul curent, provocarea, momentul crucial - în cazul în care acesta este activ in momentul respectiv -, anul universal, ziua universală, luna universală, anul personal, luna personala, ziua personala, literele de tranzit şi cifra curentă a evenimentelor.

Provocarea, care indica mai degrabă o atitudine psihică decât o şansă sau o direcţie în viaţă, este de obicei inclusă între numerele predictive, şi acest lucru datorita faptului că, în cazul majorităţii oamenilor, ea se schimba pe parcurs.

Am ales ca exemplu numerele unei veritabile legende hollywoodiene, Marilyn Monroe. S-a născut la 1 iunie 1926 (6+1+1+9+2+6=25,2+5=7). Data naşterii sale, numele pe care şi l-a ales, Marilyn Monroe, ca şi înregistrarea certificatului de naştere sunt trei aspecte asupra cărora numeroşii săi biografi sunt in unanimitate de acord. Aşadar analiza noastră se va concentra asupra acestor trei elemente.

PROFILUL NUMEROLOGIC - Marilyn Monroe

Cifra destinului 7

Marilyn Monroe a fost o individualistă care avea nevoie de singurătate în fiecare zi, o fire perfecţionistă careia probabil îi displaâcea profund să primească sfaturi. Nativii cifrei 7 învaţă din proprie experienţă, preferă să facă propriile greşeli şi nu le place să lucreze în echipă. Cei care au cunoscut-o au fost frapaţi de natura sa singuratică, trăsătură menţionată, de altfel, în multe dintre biografiile sale. Odată, Marilyn a mărturisit: „Aş vrea să fiu ceva mai sociabilă decât sunt." In copilărie era deseori introvertită, iar mai târziu, când lucra de platourile de filmare, a fost considerată de multă lume ca fiind o singuratică înnăscuta.

Aceste trăsaturi le sunt caracteristice nativilor cifrei destinului 7, dar sunt departe de imaginea publică a actriţei: blonda cam prostuţă, şi amuzantă. Cu toate acestea, regăsim cu precizie imaginea ei exterioară în caracteristicile conferite de cifra consoanelor (vezi mai jos).

Numerograma zilei de nastere

  66 9
2    
11    

Numerograma zilei de naştere a lui Marilyn Monroe

Numerele de pe numerogramă

Doua cifre 1: Expresivitate, o configuraţie prielnică celebrităţii.

0 cifra 2: Receptivitate şi sensibilitate în plan emoţional.

Cifra 3 lipseşte: Teamă de a-şi valorifica expresivitatea creadvă.

Cifra 4 Upseşte: Lipsă de spirit practic, neglijenţă în ceea ce priveşte detaliile.

Cifra 5 lipseşte: Nevoia de cineva care să o impulsioneze.

Douâ cifre 6: Fire creativă, armonioasă, viaţa de familie era importantă pentru ea: o orfană simţind nevoia unui cămin sigur. Această nevoie nu o va parăsi niciodată pe Marilyn Monroe şi se va opune tendinţelor determinate de cifra destinului său, 7, care nu este un număr casnic. lată de ce în viaţa ei au apărut mereu nevoi familiale conflictuale.

Cifra 7 lipseşte: Nu îi placea sa stea singură; aceastâ tendinţă este contrazisă de cifra destinului său, 7.

Cifra 8 lipseşte: Neglijenţa şi lene în organizare.

0 singurâ cifra 9: Acest numar nu are o importanţă prea mare şi indica idealismul comun tuturor celor nascuţi în aceasta perioadă.

Liniile din numerograma zilei de naştere

3-5-7 Lipseste: Acest lucru favorizeazâ nervozitatea. Este posibil ca Marilyn Monroe să fi fost fie extrem de sceptica, fie extrem de receptivă faţa de tot ce era nou. Probabil acest ultim caz este cel real.

Ziua naşterii 1

Acest lucru indicâ atât capacitatea sa de a prelua conducerea şi refuzul de a primi ordine, cât şi originalitatea. Combinată cu influenţa cifrei destinului 7, ziua naşterii a favorizat crearea unor tendinţe individualiste foarte puternice. Propriile griji şi nevoi au fost cele care i-au dominat existenţa.

Cifra obiectivelor 7

Marilyn Monroe dorea sa înveţe sa se cunoascâ pe ea însaşi, sa se poată simţi bine în propria tovarăşie atunci când era singura. Principalele trei numere ale naşterii sale erau 7,1, 7, creând o personalitate foarte puternica - o persoana care nu accepta sfaturi. Influenţa numarului 7 poate fi dificilă uneori, iar ocazional, nativii îşi creeaza singuri probleme, sacrificând totul doar pentru ca lucrurile să mearga aşa cum îşi doresc ei. Putem deduce, din numerele existente în data naşterii sale, ca Marilyn Monroe nu era o persoană uşor de manipulat şi ca ştia exact ce voia.

Numerograma numelui

Marilyn Monroe a fost înscrisa la şcoală sub numele de Norma Jean Baker şi probabil aceasta a fost ortografierea numelui sau pâna ce s-a casatorit, la 16 ani, cu Jim Dougherty. Nu este foarte clar care sunt diferitele nume pe care le-a purtat. Biografii ei de data recenta au decis sa-i scrie numele, Jean, cu un „e" (Jeane), întrucât actriţa însaşi îl scria astfel uneori, şi deoarece aceasta este ortografierea corectă a numelui, aşa cum apare el pe certificatul de naştere. Cu toate acestea, nu se ştie exact care este numele pe care ea îl folosea în mod regulat. Exista cel puţin opt, posibil chiar zece nume, pe care le-a folosit în diferitele momente ale existenţei sale. în celebrul calendar pentru care a pozat goala, a aparut sub numele Mona Monroe. Dar, întrucât şi-a lăsat în urmă trecutul sub numele de Marilyn Monroe, acesta va fi numele pe care îl vom examina.

Cifra vocalelor 7

Caracteristicile conferite de această cifră vin în completarea celor oferite de cifra destinului, 7, şi indică faptul că Marilyn Monroe ştia sa profite de avantajele oferite de aceasta din urma. Numarul 7 accentuează nevoia de intimitate, deja observată în numerele datei sale de naştere. Marilyn îşi ascundea gândurile şi adevăratele nevoi, păstrându-le pentru sine. Nativii acestei cifre au necesităţi emoţionale puternice, dar întâmpină dificultăţi în a le exprima. Acest număr favorizează dezvoltarea intuiţiei, iar nativii săi au nevoie să profîte de toate ocaziile pe care viaţa le are de oferit, experimentând totul ei înşişi, chiar dacă acest lucru creează uneori situaţii stânjenitoare.

Cifra consoanelor 3

Imaginea publica a actriţei este foarte diferită de numerele pe care le-am examinat până acum. In acest domeniu ne confruntăm cu strălucitoarea, sclipitoarea cifră 3 a animatorului; fiinţa sociabilă, întotdeauna sufletul petrecerilor, această persoană lasă impresia unei fericiri, distracţii şi bucurii extraordinare. Aceasta era imaginea ei publică, datorată cifrei 3, care, cu toate că este diferită de cea a destinului, 7, se află, totuşi, în armonie cu ea, ambele fîind impare.

Cifra numelui complet 1

Numele Marilyn Monroe se află în armonie cu cifra destinului 7 şi, de asemenea, cu numerele vocalelor şi consoanelor. Sub acest nume, Marylin Monroe a interacţionat cu cei din jur din poziţia unui conducător şi şi-a clădit drumul în viaţă într-o manieră originală. Toate demersurile ei au fost caracterizate prin tenacitate.

Punctul de tensiune din viaţa sa, obţinut prin scăderea cifrei destinului (7) din cifra numelui (1), 6, s-a manifestat în viaţa de familie şi acest lucru poate fî constatat şi prin studierea tensiunii existente între cifra destinului şi cele două numere 6 din numerograma zilei de naştere. Armonia familială era difîcil de pastrat, după cum o demonstreaza şi cele trei căsnicii ale sale. Această tensiune este, de asemenea, accentuată şi de cifra zilei de naştere, 1, un alt număr defavorabil vieţii de familie.

Cifra energetică 8

Cifra destinului, 7, şi cifra numelui complet, 1, adunate laolaltă, dau numărul 8 - creând, astfel, o triadă puternică, în care se îmbină ambiţia, originalitatea, individualismuî şi tendinţa de a-şi stabili obiective precise in viaţă. De obicei acest număr se manifestă printr-o strădanie neclintitâ, ce are ca ţintă succesul in carieră. Dacă, pentru moment, nu mai folosim adunarea fadică, vom obţine cifra destinului 25 şi cea a numelui complet 73, iar adunându-le din nou, tot fără a folosi adunarea fadică, vom obţine cifra energetică 98. Valoarea numerică a următoarelor cuvinte este, de asemenea, 98: „film star" (stea de cinema) şi „renowned" (renumit) - aceasta fiind poziţia puternică pe care a dobândit-o mai uşor, din momentul în care şi-a schimbat numele în Marilyn Monroe. Cifra destinului său, 7, mereu aspirând la perfecţiune, a făcut-o sâ-şi îmbunătăţească prestaţia scenică prmtr-un studiu intens al cursurilor de metodică, pentru că, nativă a cifrei 7, Marilyn nu putea fi satisfăcută doar de succesul material.

Cifra prenumelui 2

In viaţa sa personală, Marilyn Monroe îşi dorea un partener sau un tovarăş de viaţă. Probabil câ aici resimţea o anumitâ doză de conflict, întrucât îşi reprima adevăratele sale nevoi de introspecţie şi singurătate. Există o mare diferenţă între aspectul public şi cel privat ale acestui numar.

Iniţiala M(4)

Această literă încurajează simţul practic, integritatea, dar şi schimbările bruşte de dispoziţie, generând dorinţa de afecţiune, dar $i de senzaţii tari.

Prima vocală A(1)

Prima ei reacţie emoţională era hotârâtă, acţionând în direcţia satisfacerii propriilor trebuinţe.

Litera de mijloc 1(9)

Este posibil ca sentimentele romantice şi dramatice să fi devenit obsedante.

Ultima literă N(5)

Problemele cu care se confrunta se rezolvau într-o manieră neaşteptată. Simţea nevoia de schimbare în existenţa ei.

Cifrele intense 9 şi 5

în numele Marilyn Monroe cele mai putemice numere sunt 9 - indicând compasiune, romantism, idealism - şi 5 - indicând comunicare, o natură schimbătoare, iubind libertatea, dar şi sexualitatea.

Numerele care lipsesc: 2 şi 8

2 apare in numerograma zilei de naştere, aşadar nu îl vom lua în considerare; cât despre 8, el este cifra sa energetică şi ar fi putut-o ajuta să îşi cultive aptitudinile organizatorice şi priceperea în domeniul financiar; 3 şi 7, care nu figurează în numerograma zilei de naştere, sunt incluse în numele său.

Numerograma numelui

Numele Marilyn Monroe prezent pe acest grafic completeazâ şi echilibrează numerograma zilei de naştere. Comparaţi-le şi veţi vedea! Cifra 8 lipseşte în continuare, dar acum apare ca cifră energetică.

Caracteristica ascunsă 4

Acest nume ajuta la punerea în mişcare a spiritului practic, atunci când este nevoie de el.

Graficul temperamentului

Secţiunea mentala 4 - Numele acesta a favorizat gândirea logică.

Secţiunea fîzica 3 - Viaţa era privită dintr-o perspectivă artistică.

Secţiunea emoţionala 5 - Schimbările survenite în natura sentimentelor erau sprijinite de acest număr.

Secţiunea intuitiva 1 - Ideile noi apăreau pe neaşteptate, într-o manieră

creativă.

Există multe litere pe linia iniţiatorilor, şi acest lucru denotă o uşurinţă in a porni şi nici o dificultate în a continua proiectele începute. Este, totuşi, posibil să fî existat uneori nevoia unui efort ceva mai susţinut în direcţia finalizarii proiectelor începute.

REZUMAT

Este foarte probabil ca în primii şaisprezece ani ai vieţii sale Marilyn Monroe să fî folosit - şi să fi fost cunoscută sub - numele de Norma Jean (fără e fînal) Baker. Această ortografiere a numelui Norma Jean a fost folosită de primii doi soţi ai săi, a apărut pe invitaţia la prima ei căsătorie şi a fost folosit de femeia care a îngrijit-o în primii opt ani de viaţă. Aşadar vom presupune câ acesta era numele sub care era cunoscută în majoritatea timpului, pânâ la 16 ani, când, prin câsătorie, 1-a schimbat. Numele Marilyn Monroe a fost creat patru ani mai târziu. în continuare vom compara pe scurt cele două nume: Norma Jean Baker şi Marilyn Monroe.

Atunci când studiem cele mai importante numere ale sale, aşa cum sunt ele menţionate în lista pe care v-am propus-o în Capitolul 10, putem observa că în cazul numelui Norma Jean Baker numărul dominant era 1, apărând de cinci ori, în vreme ce 5 şi 7 apăreau doar de două ori. întrucât 7 era, în acelaşi timp, şi cifra destinului ei, putem trage concluzia că 1 şi 7 erau cele mai importante numere ale ei. Frecvenţa mare a numărului 1 i-ar fi făcut dificilâ încercarea de a nu favoriza calitâţile conferite de ziua naşterii, 1, ci pe cele conferite de cifra destinului, 7.

Sub numele de Marilyn Monroe, numerele sale principale sunt mai bine echilibrate. Cele doua numere care apar cel mai frecvent sunt 1 şi 7, fiecare apărând de trei ori; restul poziţiilor sunt ocupate de câte o singură cifră, cu excepţia lui 6. Cu toate că 1 şi 7 apar de acelaşi numar de ori, grupul numărului 7 conţine cifra destinului, devenind, aşadar, numărul ei cel mai putemic - un caz norocos.

Pentru o persoană născută la 1 iunie 1926, Marilyn Monroe era un nume mai potrivit decât Norma Jean Baker. Cu toate că, în cele din urmâ, liberul său arbitru a fost cel care a decis felul în care ea a acţionat în viaţă, această schimbare de nume a facilitat încercările ei de a-şi urma adevăratele dorinţe.

CIFRELE PREDICTIVE

Vom folosi, in cazul literelor de tranzit şi al cifrelor evenimentelor, numele ei aşa cum figureaza el pe certificatul de naştere. Acest nume va fi „Baby Norma Jeane Mortenson". Nu era neapărat necesar să includem în analiza noastră şi cuvântul „bebeluş" (baby), dar el apare in act. Unii numerologi ar considera acest lucru un semn divin. Ortografierea numelui mamei, Mortensen, este diferitâ, in ceea ce priveşte vocalele, de versiunea prezentă in mod oficial pe certificatul de naştere al Normei Jeane, însă versiunea oficială - cu greşelile şi cuvintele sale în plus - este cea care va fi întotdeauna analizată.

Deşi acest grafic este confuz, în mod simbolic prima ei cifră a evenimentelor este 3 - marca animatorului.

Doar trei ani, în întreaga ei viaţă, Marilyn Monroe a avut în tranzit o literă a cărei valoare numerică să nu fîe 5. 5, numărul comunicabilităţii şi al libertaţii, adeseori asociat cu sexualitatea, a fost prezent timp de 33 de ani din cei 36 ai vieţii sale. Dacă ne uităm la prima provocare, putem observa că este tot 5. Viaţa nu numai că i-a furnizat mereu şanse legate de cele cinci simţuri, dar, până la vârsta de 29 de ani, a trebuit să îşi depăşească şi problemele pe care le reprezentau. Persoanele a căror configuraţie numerologică este dominată de 5 atrag deseori întâmplări care îşi au originile în sescualitatea acestor nativi, chiar dacâ aceasta este inconştientă.

Primul ei ciclu al vieţii, care a durat până la vârsta de 29 de ani, a fost dominat de numărul 6, iar nevoia de a avea un câmin stabil a fost prezentă pe tot parcursul lui. Marilyn a crescut în diverse familii adoptive şi chiar într-un orfelinat -circumstanţe pe care numerologia nu le-ar fi putut prevedea - dar, cu toate că ciclul 6 genereazâ dorinţa de fericire familială, el este în conflict cu numerele 1 şi 7 din graficul ei. Cifra destinului 7 indică o persoana singuratică în cea mai mare parte a timpului, indiferent de semnificaţiile celorlalte numere, iar numerele lui Marilyn Monroe nu fac decât să accentueze individualismul lui 7 şi tendinţa de conducere a lui 1.

Graficul ei predictiv nu este uşor de descifrat. Douăzeci şi patru de ani din viaţa sa au fost tranzitaţi de douâ sau mai multe litere identice, iar acest lucru poate genera un efect foarte putemic, ce aduce la suprafaţă laturile negative ale numerelor in discuţie.

Marilyn s-a căsătorit la o vârstă fragedă, cu fîul unui vecin, Jim Dougherty. Acest lucru s-a întâmplat în cursul unui an personal dominat de numărul 5 şi putem specula, spunând că pentru ea această căsătorie a reprezentat o modalitate de a-şi căuta libertatea. La acea dată Marilyn avea cifra evenimentelor 7, anul universal 7 şi avea 16 ani - un 7 fadic. Cifra 7 a destinului apare mereu pe parcursul vieţii sale, în momentele ei semnificative. Patru ani mai târziu, în cursul unui an personal dominat de numărul 9, simbolizând sfârşitul, cei doi divorţau în Las Vegas.

Cea mai importantă zi din viaţa ei a fost 16 iulie 1946, ziua în care a intrat în biroul lui Ben Lyon, şeful departamentului de recrutare a tinerelor talente al studiourilor Twentieth Century-Fox. Se spune că Ben Lyon a privit-o şi i-a spus:

„Scumpo, ai intrat în lumea filmuluiî"

Ziua era 16 - un 7; luna era iulie - 7; ziua universală (7.16.1946) era tot 7, iar luna ei personală - 7. Efectul numărului său norocos, repetat de patru ori, se combina cu încheierea vieţii sale de până atunci, reflectată de numărul 9: anul personal era 9, cifra evenimentelor era 9, iar luna universală era, de asemenea, 9. Aşadar numerele 7,7,7,7 şi 9,9,9 şi-au unit influenţa cu dorinţa de libertate a cifrei 5, din ziua ei personală. După paisprezece zile avea un contract de filmare pe şapte ani, un nume nou, o imagine nouă şi o viaţă nouă. Era, deci, pe punctul de a deveni un star de cinema („film star", în limba engleză) - sintagmă deja analizată atunci când am discutat noua ei cifră energetică. Devenise Marilyn Monroe.

Fotografia ei cea atât de des imitată, care o înfăţişează stând pe trotuar, deasupra unei guri de canal, cu rochia albă fluturând în jurul taliei, este o scenă din ceea ce în mod discutabil este considerat a fî cel mai celebru fîlm al său, „The Seven Year Itch" (Şapte ani de căsnicie). Valoarea numerică a titlului filmului este, de asemenea, 7. Filmările s-au oprit într-o zi universală 7, iar premiera acestui fîlm a avut loc imediat după ce primul moment crucial al vieţii ei, un alt număr 7, a început să se manifeste în forţă.

Să selectăm, pe scurt, câteva evenimente importante ale existenţei actriţei:

în 1953 a primit „Medalia de aur Photoplay", pe atunci o distincţie prestigioasă. Se afla în acel moment în cursul unui an personal 7, cu o cifră a evenimentelor 7 în tranzit.

Şi-a fondat propria companie de producţie la vârsta de 27 de ani, în cursul aceluiaşi an personal 7, dar având în tranzit cifra evenimentelor 8 -8 fiind în mod tradiţional cunoscut ca număml managerului şi al lumii afacerilor în general.

In 1956, după ce a ţinut piept infamului sistem al studioului, s-a întors, dar în condiţiile dictate de ea; era acum o figură puternică, în posesia unui contract impresionant. Se afla, în momentul respectiv, în cursul unui an personal 1 -simbolizând noi începuturi - şi la începutul unui ciclu 1. Cu toate că cifra evenimentelor 4 poate părea că îi Umita opţiunile, în spatele acestei cifre se află 22, un număr rotund şi putemic, considerat a fi un număr suprem, ce favorizează realizările remarcabile; de asemenea, tot atunci a fost activat şi primul său moment crucial, dominat tot de numărul 7.

în luna iunie a aceluiaşi an Marilyn s-a căsătorit cu dramaturgul Arthur Miller - şi el un nativ al cifrei 7. Se spune că, mai târziu, defunctul preşedinte Kennedy i-a fost prieten, şi el având cifra destinului 7.

Marilyn Monroe a murit în cursul unui an personal 7, la vârsta de 36 de ani, în împrejurări misterioase, cuvântul „mister" fiind adeseori asociat cifrei 7. Moartea ei a fost anunţată poliţiei în zorii zilei de 5 august 1962. în mod surprinzător, cu 35 de ani în urmă (7 ori 5 fac 35) bunica ei, Della Hogan Monroe, era intemată într-un spital psihiatric, pe data de 4 august 1927 - o zi universală 4. La data morţii lui Marylm ziua universalâ era 4, iar cifra evenimentelor, 4, era activată. Numerologia nu poate prezice data şi circumstanţele morţii, iar numarul din calendar al zilei respective, 5, pare mai potrivit dispariţiei unei „zeiţe a sexului".

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....