CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / 8 modalitati care te vor ajuta sa profiti de somnul de frumusete

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1337 Publicat la data: 2009-03-10 Autor: Saloane.ro

8 modalitati care te vor ajuta sa profiti de somnul de frumusete

8 modalitati care te vor ajuta sa profiti de somnul de frumusete

Nu exista absolut nicio indoiala ca un somn bun ne face sa ne simtim mult mai invigorate si pline de energie. Daca ai vreo urma de indoiala, profesionistii din industria frumusetii subliniaza faptul ca somnul este cel mai bun tratament anti-imbatranire. Doar nu degeaba este numit somnul de frumusete.
Stresul zlinic imbatraneste pielea din cauza eliberarii de cortizol. In timpul somnului toate celulele corpului se regenereaza si se vindeca, fiind eliberat hormonul de crestere dar si melatonina cu un efect incredibil asupra pielii si a sistemului imunitar.
De asemenea, deprivarea de somn poate afecta si greutatea, starea de spirit si capacitatea de concentrare. Prin urmare, trebuie sa incercam pe cat posibil sa adunam toate avantajele somnului de frumusete. Iata cateva metode care te vor ajuta sa profiti de un somn odihnitor:

1. Lenjerie de matase

Mai ales in cazul pernelor, lenjeria din materiale pretioase te ajuta, prin atingeri gratioase, sa ai un somn linistit. Numai cand iti imaginezi pernele pufoase imbracate intr-o astfel de lenjerie te apuca somnul.

2. Activitate fizica

Orice fel de activitate fizica, fie o scurta alergare, o ora de aerobic sau o partida senzuala de sex te vor ajuta sa ai un somn relaxant cu efecte de infrumusetare immediate.

3. Bai relaxante

Inainte de a te hotari sa te bagi la somn fa o baie fierbinte. Combina diverse arome de uleiuri de baie, sare de baie si spumante, aprinde cateva lumanari, pune muzica ta preferata sa se auda in surdina si lasa atmosfera sa te relaxeze.

4. Lavanda

Aceasta minunata planta are un efect calmant care relaxeaza mintea si corpul. Fie ca alegi uleiuri de masaj sau de baie pe baza de lavanda, fie ca te hotarasti sa bei un ceai fierbinte de lavanda, efectul este garantat: un somn odihnitor si linistit.

5. Laptele

Intr-adevar o cana de lapte cald are acelasi efect ca somniferul. Laptele ajuta la producerea melatoninei si serotoninei, hormoni ce induc somnul.

6. Rutina

Organismul are un faimos ceas biologic. Astfel ca, daca pastrezi o rutina zilnica de culcare si trezire, si organismul se va acomoda mai usor programului tau iar somnul nu va intarzia sa apara.

7. Nutritie adecvata 

Incearca sa servesti cina cu cel putin teri ore inainte de somn. Evita mancarea prea grasa sau prea picanta si limiteaza cantitatea de lichid. Nu de alta, dar daca te vei trezi de 2-3 ori pe noapte pentru a folosi toaleta nu vei avea tocmai un somn odihnitor.

8. Evita consumul de nicotina, cofeina si alcool seara.

Toate acestea sunt stimulente care pot provoca adevarate insomnii. Evita sa bei cafea cu 8 ore inainte de ora planificata pentru somn. Organismul nu inmagazineaza cofeina, dar are nevoie de multe ore pana sa elimine stimulentul si efectele sa fie eradicate. Chiar daca alcoolul este considerat un sedativ, acesta nu ofera conditiile necesare pentru un somn odihnitor, dimpotriva este un excitator care te va trezi la intervale mici de timp.

Autor: Gabriela David

Sursa: www.divahair.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....