CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / Trucuri de stil pentru orice silueta

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1290 Publicat la data: 2009-02-08 Autor: Saloane.ro

Trucuri de stil pentru orice silueta

Trucuri de stil pentru orice silueta

Trebuie sa fim sincere cu noi si sa recunoastem ca nici un corp nu este perfect. Din aceasta cauza, nu putem lasa la voia intamplarii alegerea garderobei noastre. Sunt niste principii de care este bine sa tinem cont, daca dorim sa aratam cat mai placut posibil. Pentru a ne ajuta sa intelegem mai bine aceste principii, maestrii modei au vizualizat trei tipuri de conformatii feminine: mar, para si clepsidra. Odata ce ne-am incadrat intr-una din aceste conformatii, totul devine mult mai usor pentru noi. In functie de forma pe care o avem, ne vom alege hainele.

Femeia mar

La aceasta, partea proeminenta este in zona abdominala. Cu alte cuvinte talia nu se observa foarte bine, iar sanii sunt si ei voluminosi. Bratele si picioarele sunt in general subtiri. Daca te incadrezi in acest tipar, hainele mulate nu sunt cea mai potrivita alegere. Aceasta nu inseamna ca vei cadea in extrema cealalta. Tinuta vestimentara trebuie sa cada intr-un mod lejer, fara sa dea senzatia de incorsetare. O atentie mai ridicata trebuie sa acorzi pentru partea de sus a bustului. Alege intotdeauna bluzele cu anchior in V. Acestea vor crea senzatia de suplete. De asemenea, si lungimea bluzei este importanta. Evita bluzele prea scurte. Culoarea vestimentatiei este cheia reusitei tale. Incearca combinatii intre imprimeuri si culori uni. De exemplu, poti alege o bluza cu imprimeuri in zona sanilor si restul tinutei uni. In acest fel, privirea va fi distrasa de la talia rotunjita.

Femeia para

In acest caz, greutatea cade pe zona soldurilor si a picioarelor, partea bustului fiind in neconcordanta cu aceasta. Fustele scurte nu au ce cauta in garderoba ta. Acestea vor accentua tocmai ceea ce tu doresti sa ascunzi. Evita culorile deschise la pantaloni sau fuste si mergi in schimb pe cele inchise. Bluzele, trebuie sa fie colorate si de lungime medie. Fustele evazate sunt ideale pentru tine. Alege accesorii voluminoase pentru gat si urechi. Acestea vor atrage atentia de la zonele "periculoase".

Femeia clepsidra

Se spune ca acestea sunt cele mai ravnite femei. Daca ai o talie de viespe, in schimb sanii si soldurile isi spun cuvantul, inseamna ca te incadrezi la aceasta rubrica. Partea frumoasa este ca iei in greutate intr-un mod egal, exact acolo unde trebuie. Din garderoba ta nu trebuie sa lipseasca un accesoriu important, potrivit pentru orice tinuta. Cureaua. Aceasta va atrage atentia intr-un mod placut de la celelalte zone. De asemenea, rochiile cambrate, care cad lejer pe solduri sunt ceea ce iti trebuie. In acest fel iti vei pune in valoare talia, iar soldurile vor fi mai putin vizibile.

Articol de: Sorina Oanta

Sursa: www.divahair.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....