CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Cariera / Sex la (si pe) birou

Rating:3Voturi: 1 Vizualizari: 1948 Publicat la data: 2009-02-17 Autor: Saloane.ro

Sex la (si pe) birou

Sex la (si pe) birou


Lucreaza la departamentul de creatie, are conversi verzi cu mov si stie photoshopul le fel de bine cum deosebesti tu un Louboutin de un Miu Miu. E cool, arogant, joaca fotbal cu baietii si ii place mancarea thailandeza.
E noul tau coleg pentru care ai facut o pasiune, desi ti-ai propus sa te tii departe de artisti.
Recunosc, scenariul poate fi altul in cazul tau, dar cu siguranta ti s-a intamplat. Ai o viata linistita, o relatie care merge ca ceasurile elvetiene (cel putin macar in ceea ce priveste rutina, daca nu si organizarea comoda), si deja ti-ai facut planuri pentru urmatoarele concedii si ai ales termopanele pentru casa de langa Bucuresti unde intentionati sa va mutati. Si apare EL. Iar, brusc, viata are alte planuri pentru tine. Mult mai colorate si senzuale. Stii ca n-ai voie, simti ca nu e bine si, cu toate astea, nu te poti opri. E ca un magnet inspre care faci cate un pas mai aproape cu fiecare hormon care se agita si cu fiecare neuron care te avertizeaza ca te indrepti spre o greseala sigura. Dar ce greseala placuta, excitanta si din care vrei din ce in ce mai mult!

O aventura cu colegul de birou este cel mai periculos lucru pentru o relatie. Si daca se va rezuma doar la o noapte de sex pasional si tot lasa urme. Iar daca duci lucrurile mai departe (si le vei duce, deoarece nu te vei putea opri), consecintele nu intarzie sa apara si sunt fix pe masura voluptatii cu care te regasesti in bratele lui, desi ti-ai promis ca nu mai iesi cu el la masa decat ca sa vorbiti despre prioritatile profesionale.

De ce o relatie cu colegul de birou se termina intotdeauna prost? (Si va rog sa ma contraziceti daca aveti experiente pozitive!!!)
  • Petreci cu el mai mult timp decat cu iubitul tau oficial, minim 40 de ore pe saptamana si sigur iti mai faci de lucru si te pricopsesti cu ore suplimentare doar ca sa fii cu el, sub pretextul ca inveti sa lucrezi in indesign. Inevitabil, ajungi sa-i cunosti o parte a personalitatii de care te vei simti atrasa cu fiecare detaliu impartasit: e in actiune, sigur pe ce face, da tot ce-i mai bun si mai ales, aveti aceleasi interese deoarece lucrati pe acelasi proiect (iar daca nu, ai tu grija sa lucrati pana la urma)
  • Lucrand atat de mult timp impreuna, vei sfarsi prin a-l cunoaste si a-i intelege personalitatea. Si sigur vei vrea sa stii mai multe despre el. Relatiile la birou se dezvolta in timp, si debuteaza mai ales pentru noi, femeile, cu o faza emotionala, ceea ce e un pericol sigur pentru relatia ta oficiala.
  • Cu cat ceva e mai interzis, cu atat te va atrage mai mult. E o lectie fireasca a firii umane si cu greu poti sa-i scapi (felicitari daca reusesti). Fie ca e vorba de parfumul lui, de felul in care stie sa priveasca in jur de parca nimic n-ar conta sau de indiferenta cu care te trateaza la birou desi in pat e cel mai pasional amant, 99% vei cadea in plasa lui indragostindu-te iremediabil. Si asta va face ca lucrurile in comun la serviciu sa fie mult mai dificile. Chiar daca un scenariu optimist te asigura ca si el iti raspunde la sentimente, fii sigura ca mai devreme sau mai tarziu va incerca acelasi lucru cu colega de la contabilitate. Pentru barbati, e o joaca. Pentru femei, devine ceva serios, deoarece porneste de la ceva emotional.
Asuma-ti o aventura la birou doar daca esti constienta de consecinte si le poti face fata. Cu alte cuvinte, daca atractia fizica te copleseste, marseaza, dar fii mereu atenta sa nu se transfome in altceva. Pentru ca de la sex in pauza de masa la un film si o prajitura, e un pas mic care se transforma intr-o relatie fara sa stii cand incep pretentiile, apare un Sfarsit cu litere de tipar pentru relatia ta oficiala si pentru relatia voastra profesionala. Nu spune nimeni sa nu amesteci lucrurile daca chiar nu te poti abtine, dar macar fii constienta de consecinte si limiteaza-te la a profita de experienta fara a o transforma in ceva mai mult.

Articol de:  Mariejeane

Sursa: www.petocuri.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....